Milorad Dodik - SNSD

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9732 times
Been thanked: 11469 times
Status: Offline

Re: Dodik ipak iznio zastavu RS-a u svečani salon Predsjedništva BiH, primio ambasadora Srbije

Post by Krokodil Behko »

Podrinjac wrote: 23 Nov 2018, 16:27 Niko mu ništa ne može. Koliko god ga drugi kritikovali, čovjek iz godine u godinu sve jači.

Nije on jak, nego je takav dayton, da mu se može, jer posao je ostao nedovršen.

Mutevelija wrote: 23 Nov 2018, 16:40 Džamijom se vrsi teritorijalno oslobadjanje nasih prostora kao sto Erdogan rece

Image

Ali to nije dovoljno treba izbiti multikuluralni duh koji skodi Bosnjacima, treba ga izbiti iz Bosnjaka i tzv samoproglašenih Bosanaca.

Možeš li mi navesti neek štetne primjere te multikulture.

Sažeto, koncizno:

1.
2.
3.
4.
5. itd
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Re: Dodik ipak iznio zastavu RS-a u svečani salon Predsjedništva BiH, primio ambasadora Srbije

Post by Mala_Mu »

Uklonise je. Tj premjestise u hodnik ispred Dodikovog kabineta.

Cekamo sad njegovu reakciju. :kokice
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23945 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca »

...e bas da vidim sta ce bit!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Neće biti ništa.
On će do sutra izmisliti nešto novo.
On je tu da ovim krkanlucima narušava ugled predsjedništva.

Btw, Trump nam čestitao dan državnosti, a Dodik mu poslao ispravku i naveo da BiH nema dan državnosti a neće ni u NATO. Nakon toga, ustvrdio je da će on imati dobru suradnju sa Trumpom :lud
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23945 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca »

...treba mu napravit igranku na ledjima u po presjednistva! :cudi
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1647 times
Been thanked: 3093 times

Post by Mutevelija »

Krokodil Behko wrote: 23 Nov 2018, 17:23
Podrinjac wrote: 23 Nov 2018, 16:27 Niko mu ništa ne može. Koliko god ga drugi kritikovali, čovjek iz godine u godinu sve jači.

Nije on jak, nego je takav dayton, da mu se može, jer posao je ostao nedovršen.

Mutevelija wrote: 23 Nov 2018, 16:40 Džamijom se vrsi teritorijalno oslobadjanje nasih prostora kao sto Erdogan rece

Image

Ali to nije dovoljno treba izbiti multikuluralni duh koji skodi Bosnjacima, treba ga izbiti iz Bosnjaka i tzv samoproglašenih Bosanaca.

Možeš li mi navesti neek štetne primjere te multikulture.

Sažeto, koncizno:

1.
2.
3.
4.
5. itd
Mogu navesti štetne primjere multikulture.
Zašto Bosna i Hercegovina nema više liljana na svojoj zastavi, zašto nema himne Jedna si Jedina, zašto se Srbima i Hrvatima pružaju ustupci?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1647 times
Been thanked: 3093 times

Post by Mutevelija »

Image
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2946 times

Post by Pasaga »

Veca wrote: 23 Nov 2018, 20:49 ...treba mu napravit igranku na ledjima u po presjednistva! :cudi
njegovim izborom,na tu funkciju, vidim kao jedan vrhunac,erupciju, sabotaze i destrukcije Drzave ....

...jako sam zabrinut Inckovom nezabrinutoscu ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9907 times
Been thanked: 16706 times
Status: Online

Post by spacebound »

Treba ljude zabavit, dok sve u drzavi propada nek je uvijek neka glupost na repertoaru :ćitire
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Vjetar
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 24 times

Post by Vjetar »

Šteta što Seka nije u Predsjedništvu umjesto Džafketa, tek tad bi bio pravi cirkus :D
lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 2 times

Post by lejlamo »

Dodik: Noćni atak na zastavu RS neće me spriječiti da ona uvijek bude u Predsjedništvu BiH
noćni atak na zastavu :ha koji kralj i koja lakrdija.
Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Post by Sheval »

spacebound wrote: 24 Nov 2018, 10:02 Treba ljude zabavit, dok sve u drzavi propada nek je uvijek neka glupost na repertoaru :ćitire
Taj isti narod kad shvati da je pljuvanje i proklinjanje vladajuće strukture, klasično gubljenje vremena, pocecu vjerovati u neki mentalni napredak nacije.
Kada shvate da ni komentari, ni proklinjanje nece donijeti nikakav pomak, osim sto ces ti gubiti svoje dragocjeno vrijeme na nista.
Nadam se da ce nekad, ovom poprilično primitivnom i zatucanom narodu doci u glavu, drzava se brani i jaca ekonomijom.
Ja bih svakodnevno pravio ekskurzije za Tesanj i pokazivao djeci kako se svojim radom ipak moze. Mene ti ljudi fasciniraju, jednostavno ih volim. Radisni i sposobni. Isao sam nekoliko puta poslovno i jednostavno sam osjetio divljenje svaki put, ljudi se bore.
Da je jos 20-ak "Tesanja" u Bosni, manje bi bilo trosenja energije na gluposti. I na Dodika i njemu slicne.
Tesanj kao primjer ❤️
Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni »

Čovjek je fino najavio da će istaknuti zastavu RS-a usred predsjedništva i on je to uradio, nije isp'o hinjara k'o ovi što su je uklonili.

"Pustićemo Dodu da unese zastavu RS-a u predsjedništvo, pustit ćemo ga i da je istakne, a onda ćemo izać' u medije s ekstremnom zabrinutošću."

Da je zabranjeno istaknut' zastavu RS-a, ona ne bi bila tu, ali nije zabranjeno.
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:

Post by Mala_Mu »

Dodik zbog zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH

Image

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik napustio je sastanak s delegacijom Vijeća za provedbu mira u BiH (PIC).
Kako saznajemo, Milorad Dodik je odlučio napustiti sastanak jer u prostoriji gdje je on održan nije postavljena zastava entiteta Republike Srpske.

"Imajući u vidu da se u ovim prostorijama nalazi zastava BiH i FBiH, da se nađe i zastava Republike Srpske, koju je potvrdio Ustavni sud BiH. Pošto ti uslovi nisu ispunjeni moje prisustvo nije moguće. Želim vas pozdraviti, došao sam da vidite da ne stvaram problem. Ja ću vas pozdraviti i spreman sam sa vama na razgovor bilo gdje. Ja sam u susjednoj kancelariji", rekao je Dodik delegaciji PIC-a.

Dodik je jutros od stručnih službi tražio da se zastava entiteta postavi na bilo kojem mjestu u sali, poručujući da on ne insistira da zastava RS-a stoji uz zastavu BiH.

Delegacija Vijeća za provedbu mira u BiH (PIC) prije održavanja sastanka upozorila je Predsjedništvo BiH da prilikom susreta ispoštuje Zakon o zastavi Bosne i Hercegovine, a koji jasno kaže da se zastava BiH koristi prilikom svih zvaničnih međunarodnih posjeta te eksplicitno da se "druge zastave iz BiH neće isticati zajedno sa zastavom BiH".

Dodik je prisutnima kazao da je BiH po ustavu državna zajednica sastavljena iz dva entiteta i da je Republika Srpska njen dio i da prema tome zastava mora biti istaknuta.

Šef Misije OSCE-a u BiH Bruce Berton napisao je na Twitteru kako je "nažalost Dodik odlučio da ne ostane na sastanku".

Za razliku od ambasadora PIC-a, ambasador Srbije u BiH Aleksandar Đorđević prilikom predaje akreditivnih pisama nije se bunio što se u sali Predsjedništva BiH nalazi zastava RS-a.

Đorđević se i jučer u Istočnom Sarajevu sastao s Dodikom kao predsjedavajućim Predsjedništva BiH, a u prostoriji gdje je održan sastanak nije bilo obilježja države BiH, već samo obilježje entiteta RS.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a koji štite Dodika ni danas nisu uspjeli ući naoružani u zgradu Predsjedništva BiH s obzirom na zabranu Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14512 times
Been thanked: 10024 times

Post by Julia-Klara »

ah sto mi ide na ku*ac vise
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9907 times
Been thanked: 16706 times
Status: Online

Post by spacebound »

eto, imaju mu sljedbenici i danas praznih stomaka na sta aplaudirat.misija izvrsena :cool
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Delegacija Vijeća za provedbu mira u BiH (PIC) prije održavanja sastanka upozorila je Predsjedništvo BiH da prilikom susreta ispoštuje Zakon o zastavi Bosne i Hercegovine, a koji jasno kaže da se zastava BiH koristi prilikom svih zvaničnih međunarodnih posjeta te eksplicitno da se "druge zastave iz BiH neće isticati zajedno sa zastavom BiH".

To bi bilo to.
Sad slobodno nek napušta svaku sjednicu.
Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 22 times

Post by Nice try »

Pravi cirkus.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:

Post by Mala_Mu »

A gle ovo :D.

Top pet savjeta Dodiku kako će unijeti zastavu, a da ne krši Ustav BiH

Image

Image

Image

Image

Image
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2946 times

Post by Pasaga »

Nice try wrote: 05 Dec 2018, 17:13 Pravi cirkus.
Sad ...jos uvjek ....Srbuje ...
...a doce vrjeme,voma uskoro,kad ce morat kupit ciglu ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Post Reply

Return to “Politika u BiH”