To je bas zanimljivo i korisno za svakoga
Kakvog muškarca žele žene?
Moderator: spacebound
Re: Kakvog muškarca žele žene?
Trebalo bi otvoriti temu vezano za samopouzdanje nesto, kako podici svoju energiju, razmisljati pozitivno i tako nesto..
Pa, naravno da ima nesporazuma u relacijama. Neko želi samo seks, to ne isključuje i žene,neko ljubav, neko pronađe i jedno i drugo.Chloe wrote: 24 Nov 2018, 15:19Čitam ove tekstove i pitam se... kako bi se forumašice osjećale kao plijen za sex...
Da se neko trudi oko vas, petlja, laže, glumi a sve u cilju da vas odvede u krevet.
Šta ako takvog muškarca zavolite a spoznate da je bit svega 5 deka, grudi i dupe?
Jel' vas vrijedja ta pomisao ili je to nešto sasvim normalno?
Većina nesretnih ljubavi i jeste takva jer je jedno željelo seks, a drugo i nešto više.
Većina je žena za sve u jednom, ali i nemali broj koje i ne love ljubav svog života.
Neke su odustale od ljubavi, neke su nesretne u vezi, neke ne znaju ni šta žele.
Pomisao, lično mene, ne vrijeđa, niti bih se ikad našla uvrijeđena da prepoznam takve namjere kod nekog udvarača i sl.
Nažalost, tako funkcioniše svijet. Niti svako može pružiti i ljubav, niti je svako želi primiti.
Svako ima na raspolaganju da trazi ispunjenje svojih želja, a da li će ih i ispuniti, pitanje je
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Dok sam bila djevojka imala sam isti osjećaj. Nevidljiva.Podrinjac wrote: 24 Nov 2018, 15:32 Ja sam gotovo svaki dan u gradu, viđaju me, ali nikad ništa. Ne kažem da one meni trebaju prići, jok, nego hoću da kažem da nisam primječen kod njih. Dok ima recimo likova koji budu odmah primječeni, na prvi pogled. Imaju tu neku afrodizijačku stranu. Jedino da nekakvu glupost da uradim pa da budem. Nije baš da sam bio aktivan po tom pitanju, ali nisam bio ni pasivan.
Moja lična priroda je takva. Totalno neprimječena ličnost.
Rijetko mi je neko prilazio, to je znalo biti pravo iznenađenje.
Shvatila sam da je do mene. Nije me krasilo ni samopouzdanje, niti sam imala neko držanje, kao "priđite mi, želim ljubav, prijateljstvo...."
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9868 times
- Been thanked: 11663 times
- Status: Online
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Ne mogu biti šarmantan kad to nisam po prirodi. Što se oblačenja tiče, sa tim nemam problema.Čarobni wrote: 24 Nov 2018, 16:26 Kad smo već kod fizičkog izgleda, prije 2-3 godine sam na benzinskoj pumpi pio kafu kad je u baštu sjeo mladić od nekih 30-ak godina, obuća oblijepljena selotejpom, odjeća prljava, neprijatnog mirisa, nije se kupao dugo vremena, a očigledno je bilo da se radi o beskućniku, ne znam šta ga je dovelo u takvu situaciju. Prilazio je za naš sto, tražio neki sitniš da kupi sebi pivu, zatim je prilazio i nekim djevojkama tražeći neki sitniš i bio sam poprilično iznenađen koliko je on bio kulturan, elokventan i potpuno nenametljiv, ne bih se smio zaklet', al' djeluje mi kao neko ko je poprilično obrazovan.
Ono što je bitno za ovu temu je to što je takav lik bio izuzetno šarmantan, bilo je skoro nemoguće ne primjetiti pozitivnu reakciju djevojaka kojima je prilazio u takvom(lošem) izdanju, a ne mogu ni zamislit' kako bi tek prolazio da je bio barem prosječno sređen.
Šta je poenta priče? Ključno je da znaš dobro koristit' ono čime raspolažeš, ako nemaš ljepotu, razvijaj svoje vještine, uči neke nove, fino se oblači, biraj krugove u kojima se krećeš.
Pokušavao sam se ja javljati mnogim, ali vidiš da to ne ide. Sa kojom god stupim komunikaciju, vidiš da je nezainteresovana. Kako na kraju da imam samopouzdanja?
Diči ću ruke od toga, i zdravo. Shvatio sam da nisam za toga. Život ide dalje, ne treba se trgati za tim.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Ma tesko ces nesto postici na drustvenim mrezama. Pogotovo ako nisi bas izgradio neki jak drustveni lik. 
Nego, kakav si ti s izlascima? Izlazis li navecer, zabavljas li se i to. Djevojke nasih godina bas i ne vole pretjerano ozbiljne likove. Vise su za opustene, zabavne likove. Pa eto.
Nego, kakav si ti s izlascima? Izlazis li navecer, zabavljas li se i to. Djevojke nasih godina bas i ne vole pretjerano ozbiljne likove. Vise su za opustene, zabavne likove. Pa eto.
Samo sabura
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ne, ne mislim samo na društvene mreže. Instagram i facebook su sranje za toga.greeneyes wrote: 24 Nov 2018, 19:01 Ma tesko ces nesto postici na drustvenim mrezama. Pogotovo ako nisi bas izgradio neki jak drustveni lik.
Nego, kakav si ti s izlascima? Izlazis li navecer, zabavljas li se i to. Djevojke nasih godina bas i ne vole pretjerano ozbiljne likove. Vise su za opustene, zabavne likove. Pa eto.![]()
Izađem na večer, ne svako večer, ali izađem. To ako sam prva smjena. Ybg, ne mogu ja sebi priuštiti svako večer izlaske.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Nekako mi je neșto drugo sporazumno sex dvije odrasle osobe, ili druženje, spontani susreti pa kako ispadnu, neko zavoli a neko pobjegne, kako god.... ali ovi članci govore kako djevojku/ženu odvesti u krevet čistom manipulacijom. Tu je žensko čista lovina.Nice try wrote: 24 Nov 2018, 17:19
Pa, naravno da ima nesporazuma u relacijama. Neko želi samo seks, to ne isključuje i žene,neko ljubav, neko pronađe i jedno i drugo.
Većina nesretnih ljubavi i jeste takva jer je jedno željelo seks, a drugo i nešto više.
Većina je žena za sve u jednom, ali i nemali broj koje i ne love ljubav svog života.
Neke su odustale od ljubavi, neke su nesretne u vezi, neke ne znaju ni šta žele.
Pomisao, lično mene, ne vrijeđa, niti bih se ikad našla uvrijeđena da prepoznam takve namjere kod nekog udvarača i sl.
Nažalost, tako funkcioniše svijet. Niti svako može pružiti i ljubav, niti je svako želi primiti.
Svako ima na raspolaganju da trazi ispunjenje svojih želja, a da li će ih i ispuniti, pitanje je![]()
Hmmm, mah zaboravi.
Kakav bre bolan jak društveni lik?greeneyes wrote: 24 Nov 2018, 19:01 Ma tesko ces nesto postici na drustvenim mrezama. Pogotovo ako nisi bas izgradio neki jak drustveni lik.
Nego, kakav si ti s izlascima? Izlazis li navecer, zabavljas li se i to. Djevojke nasih godina bas i ne vole pretjerano ozbiljne likove. Vise su za opustene, zabavne likove. Pa eto.![]()
Može koristiti za prepoznatljivost u malo većem selu... Ali i tad onda jednom bez lajkova i followers treba "stati" pred curu...
Badava sve, ako i u zbilji to nije tako... A uglavnom i nije
A to oko zabavnih i opuštenih likova... Da, kad imate 18 godina...
Onda, kako mi volimo reći... Dama u javnosti, vatra u krevetu i majstoricu u domu... Tako i žene vole ambicioznog, odlučnog i sposobnog u poslu, perverznog ljubavnika i zabavnog partnera... Samo zabavan i opušten i nije materijal za nešto ozbiljno...
Habibti, ya nour el - ain... 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
Podrinjac, ako mislis da ce ti cura reci da joj se svidjas - nece.
Ne ide to tako, zaboravi sta si vidio u filmovima.
Prije no sto Mutevelija kaze da smo glumice-ne,nismo. Jednostavno se zene drugacije odgajaju, i u nekim, pogotovo dok su mlade, postoji izvjesna doza stida i sramezljivosti. A razlog? Pa vi, muskarci, jer je nama usadjeno misljenje da svaki muskarac laze i nije iskren kada ti pridje. Znas onu:"Muskarci hoce samo jedno?" To ti je to!
Ne vidim da ri ruzan, ne vidim da nisi zanimljiv, ali se opusti malo. Ne idi glavom kroz zid, osvajaj polako, upoznaj ih, pusti da one tebe upoznaju. Sigurna sam da ta "nezainteresovanost" dolazi od toga sto te ne poznaju dovoljno ili nikako.
Ne ide to tako, zaboravi sta si vidio u filmovima.
Prije no sto Mutevelija kaze da smo glumice-ne,nismo. Jednostavno se zene drugacije odgajaju, i u nekim, pogotovo dok su mlade, postoji izvjesna doza stida i sramezljivosti. A razlog? Pa vi, muskarci, jer je nama usadjeno misljenje da svaki muskarac laze i nije iskren kada ti pridje. Znas onu:"Muskarci hoce samo jedno?" To ti je to!
Ne vidim da ri ruzan, ne vidim da nisi zanimljiv, ali se opusti malo. Ne idi glavom kroz zid, osvajaj polako, upoznaj ih, pusti da one tebe upoznaju. Sigurna sam da ta "nezainteresovanost" dolazi od toga sto te ne poznaju dovoljno ili nikako.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- greeneyes
- Hadžija

Dobro ba, sta se lozis ko hepo kockastorm wrote: 24 Nov 2018, 20:12Kakav bre bolan jak društveni lik?greeneyes wrote: 24 Nov 2018, 19:01 Ma tesko ces nesto postici na drustvenim mrezama. Pogotovo ako nisi bas izgradio neki jak drustveni lik.
Može koristiti za prepoznatljivost u malo većem selu... Ali i tad onda jednom bez lajkova i followers treba "stati" pred curu...
Badava sve, ako i u zbilji to nije tako... A uglavnom i nije![]()
A to oko zabavnih i opuštenih likova... Da, kad imate 18 godina...
Onda, kako mi volimo reći... Dama u javnosti, vatra u krevetu i majstoricu u domu... Tako i žene vole ambicioznog, odlučnog i sposobnog u poslu, perverznog ljubavnika i zabavnog partnera... Samo zabavan i opušten i nije materijal za nešto ozbiljno...
A zabavni likovi, s dobrim humorom nikad nisu out. A sad to o cemu ti pricas, ambucioznost i sl-to dolazi poslije s upoznavanjem, produbljivanjem odnosa.
Samo sabura
Kažem da promo na mrežama ima kratke noge...
Gdje sam rekao da je humor out... Ali je samo nepogrešivi segment... A ako samo humor bude u ponudi, smijeh ubrzo postane kisel
Gdje sam rekao da je humor out... Ali je samo nepogrešivi segment... A ako samo humor bude u ponudi, smijeh ubrzo postane kisel
- greeneyes
- Hadžija

Pa nisam ni ja rekao da je humor jedina dobra stvar.
a za drustvene mreze se zna. To cesto zavrsi kao kula od karata kad se sretnu u reali. 
Samo sabura
To pričam....onda se vidi počesto kako su filteri, kutevi i sike moćni....a i tanki u sučeljavanjugreeneyes wrote: 24 Nov 2018, 21:55 Pa nisam ni ja rekao da je humor jedina dobra stvar.a za drustvene mreze se zna. To cesto zavrsi kao kula od karata kad se sretnu u reali.
![]()
haha jedna mi frendica ode na te dateove .....nešto najzabavnije su mi kave s njom i njeni doživljaji
pa vidiš profil, pa vidiš pravu sliku....strašno
Na instagramu cesto dobijes krivu sliku o toj osobi jer je idealiziras u svojoj glavi i ocekujes previse zato jer se tako predstavlja.
A uzivoo
Trazis bilo kakvu poveznicu izmedju one osobe s instagrama i toga sto stoji ispred tebe
I molis Boga da sto prije odes svojim putem, obrises i instagram i pravis se da si mrtav
A uzivoo
Trazis bilo kakvu poveznicu izmedju one osobe s instagrama i toga sto stoji ispred tebe
I molis Boga da sto prije odes svojim putem, obrises i instagram i pravis se da si mrtav

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Užasno me vrijeđa bilo kakav vid obmane.Chloe wrote: 24 Nov 2018, 15:19Čitam ove tekstove i pitam se... kako bi se forumašice osjećale kao plijen za sex...
Da se neko trudi oko vas, petlja, laže, glumi a sve u cilju da vas odvede u krevet.
Šta ako takvog muškarca zavolite a spoznate da je bit svega 5 deka, grudi i dupe?
Jel' vas vrijedja ta pomisao ili je to nešto sasvim normalno?
Ako u startu kažem da nisam taj tip cure, i stavim sve karte na stol (a stavljam ih zato sto sam prinuđena da podcrtam da ne možeš skočiti na mene tek tako) , i lijepo kažem ako tražiš djevojku samo za provod, nisam ta, haj da popijemo kafu i svako sebi.
I ti mi pričaš priče kako uopće nisi taj tip a nakon 4 dana pokazuješ da upravo jesi.
E onda kad te ja lijepo zapizdim u tri materine, kaže što si agresivna.
Nisam pajdo ali bi te mogla nogom nabiti, sve se suzdržavam. Pa nebi li skonto što sam
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3921 times
- Been thanked: 2952 times
Užasno me vrijeđa bilo kakav vid obmane.
Ako u startu kažem da nisam taj tip cure, i stavim sve karte na stol (a stavljam ih zato sto sam prinuđena da podcrtam da ne možeš skočiti na mene tek tako) , i lijepo kažem ako tražiš djevojku samo za provod, nisam ta, haj da popijemo kafu i svako sebi.
I ti mi pričaš priče kako uopće nisi taj tip a nakon 4 dana pokazuješ da upravo jesi.
Nisam pajdo ali bi te mogla nogom nabiti, sve se suzdržavam. Pa nebi li skonto što sam ...__ CITAT .. -Zagi
o ovom sam nesto slicno napisao...
Ti si se bolje,direktnije, izrazila ...u svom stilu....
...jbg... ja bijah bjen ....po obicaju ....
Nisam pajdo ali bi te mogla nogom nabiti, sve se suzdržavam. Pa nebi li skonto što sam ...__ CITAT .. -Zagi
Ti si se bolje,direktnije, izrazila ...u svom stilu....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Chloe, većina manipuliše, žene kao i muškarci.Chloe wrote: 24 Nov 2018, 19:30Nekako mi je neșto drugo sporazumno sex dvije odrasle osobe, ili druženje, spontani susreti pa kako ispadnu, neko zavoli a neko pobjegne, kako god.... ali ovi članci govore kako djevojku/ženu odvesti u krevet čistom manipulacijom. Tu je žensko čista lovina.Nice try wrote: 24 Nov 2018, 17:19
Pa, naravno da ima nesporazuma u relacijama. Neko želi samo seks, to ne isključuje i žene,neko ljubav, neko pronađe i jedno i drugo.
Svako ima na raspolaganju da trazi ispunjenje svojih želja, a da li će ih i ispuniti, pitanje je![]()
Hmmm, mah zaboravi.
Vodim se mišlju da većina ima zdrav razum, pa neka svako sam odluči šta i kako.
Hoće li neko biti lovac i manipulator, hoće li neko biti i ostati lovina ili se mudro izvući, sve je individualno.
Kako se postavimo, tako nam i bude.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ne smije tebe niko da diraPasaga wrote: 25 Nov 2018, 06:09 Užasno me vrijeđa bilo kakav vid obmane.
Ti si se bolje,direktnije, izrazila ...u svom stilu....![]()
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times

mosa opušteno....ne previše ozbiljno i rigidno shvatati život