Kakvog muškarca žele žene?

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3484 times
Status: Offline

Re: Kakvog muškarca žele žene?

Post by Chloe » 25 Nov 2018, 22:28

Vrag wrote: 25 Nov 2018, 22:15 Mi bez sestre donji :hm
Ma niste donji. Ništa ne treba generalizirati pa ni to. Ne mora biti a može biti da neki kroz sestre drugačije gledaju na djevojke. Pažljiviji budu što ne mora značiti da ti nisi već takav iako nemaš sestru.
Ha ja. Jesam zapetljala.
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce

Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag » 25 Nov 2018, 22:37

Sta znaci biti pazljiv?

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena

Post by Chloe » 25 Nov 2018, 22:57

Vrag wrote: 25 Nov 2018, 22:37 Sta znaci biti pazljiv?
Hmmm... Dobro pitanje.
Sad se mislim jel' to naš najprikladna riječ bila za upotrijebiti... Ali svakako razumiješ o čemu govorimo i šta bi trebala predstavljati.

Oko ovog bi se moglo raspravljati, nadugačko i naširoko, a nije tema.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1647 times
Been thanked: 3093 times

Post by Mutevelija » 25 Nov 2018, 23:25

Nije dobro biti pažljiv ili treba to nekako kanalisati

Ne može muškarac prema muškarcu biti pažljiv, ok je u odnosu sa zenama.
Ali pažljivost osjećajnost u muskom svijetu je slabost.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 10 times

Post by Čupava » 25 Nov 2018, 23:32

:lupa
.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 25 Nov 2018, 23:36

Pasaga wrote: 25 Nov 2018, 06:09 Užasno me vrijeđa bilo kakav vid obmane.

Ako u startu kažem da nisam taj tip cure, i stavim sve karte na stol (a stavljam ih zato sto sam prinuđena da podcrtam da ne možeš skočiti na mene tek tako) , i lijepo kažem ako tražiš djevojku samo za provod, nisam ta, haj da popijemo kafu i svako sebi.
I ti mi pričaš priče kako uopće nisi taj tip a nakon 4 dana pokazuješ da upravo jesi.
E onda kad te ja lijepo zapizdim u tri materine, kaže što si agresivna.
Nisam pajdo ali bi te mogla nogom nabiti, sve se suzdržavam. Pa nebi li skonto što sam
...__ CITAT .. -Zagi

o ovom sam nesto slicno napisao...
Ti si se bolje,direktnije, izrazila ...u svom stilu.... :ok
...jbg... ja bijah bjen ....po obicaju ....
Ako si obmanjivao djevojku, raduje me što te :oklagija
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 25 Nov 2018, 23:38

Mutevelija wrote: 25 Nov 2018, 19:30
statebriga wrote: 25 Nov 2018, 15:51
Chloe wrote: 25 Nov 2018, 11:49
Pa hranim dvije djevojčice, od njih je jedna skoro djevojka, sramljiva, njeżna, emotivna, iskrena i neiskvarena..... kad zamislim da je neki frajer "uzme na mozak", povrijedi i možda "osakati" emotivno za cijeli život tek mi se gadi tako nešto.

Imam i muško dijete, podcrtavam od malih nogu da pazi na svoje ponašanje prema djevojkama, da se ne igra ničijim emocijama i da zamisli kako bi se osjećao se neko poigra njegovim sestrama.
muskarci koji imaju lijepe relacije sa sestrama su definitivno obazriviji prema zenama :ok :srce :srce
Ja nemam sestre :tuga
Mozda bi se bolje slagao sa starijom sestrom nego bratom, kod brace nema kompromisa, samo sukobi :hihi
Kako se slazes s materom? Pomazes joj oko poslova ili sama vuče stvari dok usisava, kreči is?
Smatraš li da je tvoj otac izmanipulisan na bilo koji način? Da si ti izmanipulisan od matere, nane?

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 25 Nov 2018, 23:40

Pa hranim dvije djevojčice, od njih je jedna skoro djevojka, sramljiva, njeżna, emotivna, iskrena i neiskvarena..... kad zamislim da je neki frajer "uzme na mozak", povrijedi i možda "osakati" emotivno za cijeli život tek mi se gadi tako nešto.

Imam i muško dijete, podcrtavam od malih nogu da pazi na svoje ponašanje prema djevojkama, da se ne igra ničijim emocijama i da zamisli kako bi se osjećao se neko poigra njegovim sestrama.
muskarci koji imaju lijepe relacije sa sestrama su definitivno obazriviji prema zenama :ok :srce :srce
Da. I svekrve koje imaju kćeri, češće su bolje svekrve od onih koje imaju samo sinove.

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena

Post by Chloe » 25 Nov 2018, 23:44

Ma Mute pažljivost više u smislu da se teže odlučite igrati se emocijama neke djevojke.

Ti savjeti iz članka da se trebate slagati i sa onim sa čim se ne slažete, da bi je povalili jer vam je to ćeif ili možda nekom bude "trofej".

Danas, kad ima raznih profila djevojki/žena, pa se sex može kupiti, może neobavezno desiti treba li manipulisati neku djevojku koja żeli voditi ljubav a ne sexati.
Lažeš je da ti znači, da je voliš, podržavaš je i kad legne s tobom, pretvaraš se u ono što jesi, ona te već voli, em podjelila intimu s tobom, a ti nastaviş manipulisati s njom takvom za radi sexa. Tebi dosadi ubrzo, ideš dalje u "lov" a ona iskorištena suoçava se sa razoçarenjem.

Hmmm, možda bi bolje shvatili da vas djevojke izmanipulišu i iskoriste, ali kad vi molite Boga sexati se... Kakva ljubav i te drame.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40980 times
Been thanked: 27545 times

Post by Rum » 25 Nov 2018, 23:48

Nije muti takav :auf
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Nov 2018, 00:49

Zagorka wrote: 25 Nov 2018, 23:38
Mutevelija wrote: 25 Nov 2018, 19:30

Ja nemam sestre :tuga
Mozda bi se bolje slagao sa starijom sestrom nego bratom, kod brace nema kompromisa, samo sukobi :hihi
Kako se slazes s materom? Pomazes joj oko poslova ili sama vuče stvari dok usisava, kreči is?
Smatraš li da je tvoj otac izmanipulisan na bilo koji način? Da si ti izmanipulisan od matere, nane?
Dobro, zbog nje sam se zavadio sa rodjakom bližim i kokosima, hodala po cvijeću i po vrtlu, ja njoj Reko treba zaklati ih, kad udju opet u avliju rodjak pjan cuo malo falilo da se potucemo.
Nena komenryarisala žene su krive, eto vi bi se muskarci pobili i pala bi možda glava radi dvije zene sto se prepucavaju jedna sto drzi kokosi a druga sto Neda na svoje.
Tako da sam zavadjen sa prvom kucom do mene i lozom prezimena.
Otac je zavrsio politički skolu i bio poslovođa, on he manipulator, a od nene je zatucan po mahalama hodo
Zapravo mislim da me izmanipulisao za obrazovanje.
Neda mi da krecim jer Fracam, pomazem u vrtu naostrim motiku, napravim rucku Za motike ili nesto izlaz u avliju, ne bakcem se oko kuce.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Vrag
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 57 times
Been thanked: 247 times

Post by Vrag » 26 Nov 2018, 00:54

Sta napisa

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Nov 2018, 00:58

Chloe wrote: 25 Nov 2018, 23:44 Ma Mute pažljivost više u smislu da se teže odlučite igrati se emocijama neke djevojke.

Ti savjeti iz članka da se trebate slagati i sa onim sa čim se ne slažete, da bi je povalili jer vam je to ćeif ili možda nekom bude "trofej".

Danas, kad ima raznih profila djevojki/žena, pa se sex može kupiti, może neobavezno desiti treba li manipulisati neku djevojku koja żeli voditi ljubav a ne sexati.
Lažeš je da ti znači, da je voliš, podržavaš je i kad legne s tobom, pretvaraš se u ono što jesi, ona te već voli, em podjelila intimu s tobom, a ti nastaviş manipulisati s njom takvom za radi sexa. Tebi dosadi ubrzo, ideš dalje u "lov" a ona iskorištena suoçava se sa razoçarenjem
.

Hmmm, možda bi bolje shvatili da vas djevojke izmanipulišu i iskoriste, ali kad vi molite Boga sexati se... Kakva ljubav i te drame.
Mi Boga molimo da se sexamo?
Ja upravo sto ne mogu lagati i sto ne mogu muljati bez griznje savjesti i ne prilazim curama.
Jer u mozgu 10 kombinacija imam i razmisljanja sta kako i kad i kako ce me otpilit.
Ja ne bi mogao curom tako postupiti zbog griznje savjesti, ali eto ona mi je kockica i za ostalo
A sta ljubav faztoni ona nije trebala ni stupati u odnos pa kasnije biti paloma, ljubav sex isto je to. Samo drugo ime
Imas zene ili su njive koje daju neke plodove, radjaju i imaju jednog gazdu koji se bavi sa njima, a imas i ledine koje gazi ko stigne i kad stigne raznim vozilima.
Pa to sto je iskoriste a je karma :p
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera » 26 Nov 2018, 05:33

lisko wrote: 25 Nov 2018, 19:21 Bogateee :D :D :D
da, ima bogato iskustvo, da ima bogato znanje, da ima dobru platu, da ima bogato zdravlje, bogato srce :ok

bogate osobe su privlacne :p
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera » 26 Nov 2018, 05:41

Mutevelija wrote: 26 Nov 2018, 00:58
Imas zene ili su njive koje daju neke plodove, radjaju i imaju jednog gazdu koji se bavi sa njima, a imas i ledine koje gazi ko stigne i kad stigne raznim vozilima.
zene su gazdama kucni ljubimci :hihi

pff, ne postoje pregazeni muskarci od strane zena, ali zato na forumu , muskarci, prstite pesimizom, negaitvnosti, depresijom, eh sad, razmisli, kome je bolje pregazenim zenama od strane muskaraca iz tvoje recnice ili vama pregazenih emocija od nemanja vagine :hihi
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Nov 2018, 07:00

statebriga wrote: 26 Nov 2018, 05:41
zene su gazdama kucni ljubimci :hihi

pff, ne postoje pregazeni muskarci od strane zena, ali zato na forumu , muskarci, prstite pesimizom, negaitvnosti, depresijom, eh sad, razmisli, kome je bolje pregazenim zenama od strane muskaraca iz tvoje recnice ili vama pregazenih emocija od nemanja vagine :hihi
Ovako pod gazde farmere, mislio sam da imaju samo jednog partnera, a palome vise.
Tj maramice koje je neko iskoristio.
Pa zeni je lakse doci do sexa nego muskarcu.
Isto vam je ako vam muskarac kaze da ce voditi ljubav sa vama i da ce se kretati sa vama.
Samo u zenskije percepciji je vodjenje ljubavi nesto drugačije, to je isto kao da vidis psa u setnju i vidis svog kucnog ljubimca u setnju.
Nema nikakve krivice na muskarcu ako ostavi zenu nakon vođenja ljubavi, i nakon kresanja.
Sama je sebi kriva, n joj je samo govorio sto je htjela curi i bila je naivna.
Zene koje nemaju sexualnih partnera kao muskarci uvijek su obazrivljije, i nisu prevrtljiva kao one sto su imale vise partnera ( haj ba ima muskaraca ja cu tebe zamijeniti) takodje i one pate od depresije kao i ovi solo muskarci, njihova mana je sto se rijetko sastanu, te zene i muskarci, obicno budu bećari ( neozenjeni) i usidjelice ( (neudate) cijeli zivot.
A ove solo zene cine odlične partnere u zivotu i sa njima se moze nesto i osnovati, nisu imale nikog i cijene partnera, kao o muskarci bez iskustva sa zenama.
Oni vise cijene jedni druge.
Naravno za to se mora platiti cijena, jednom kad muskarac i zena izgube nevinost, oni su polovna ostecena roba, kao kad izgubiš povjerenje u nekoga ti si ga izgubila i ne može se vratiti

Sad u 21 vijeku svim silama se želi uništiti taj ' normalan konzervativni ' pritup tako što ovi što su se kretali proglašavaju cudacima ove što nisu, zastarjelim, pa jest, ali ne razmišljaju isto i ne mogu se staviti u isti ravan čednost i blud
Bludnik je lakše biti nego jedan jer čednost se plaća, a blud je dostupan svagdje i hoću suditi ću bludnicama ako mene smatraju zatucanim, a sebe modernim ljudima 21 vijeka, rt ali to se samo tjese i zelena svoje greske prebaciti na druge kompleksom, da je onaj drugi zatucan.
Psihološki moglo.bi se reci da su jedni drugima zavidni, ovi sto uzivaju u sexu su zavidni jednim jer su romantični, dok cedni su zavidni ovim sto se sexaju.
Pa lijepe etikete jedni drugima da se utjese.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23972 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca » 26 Nov 2018, 08:57

...e nek si nam mutonja, sve u tancine objasnio, dje, kako-zasto, s kim i zbog cega! ...fali mi smajo koji skida sesir! ...aj veco spavat!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

Post by Lanci » 26 Nov 2018, 09:01

Boze mute nisam ni znala da smo mi takve zene🙈🙈🙈🙈🙈🙈
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 26 Nov 2018, 09:18

Lanci wrote: 26 Nov 2018, 09:01 Boze mute nisam ni znala da smo mi takve zene🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Najbolje od svega je... Što ne zna ni on...
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena

Post by Chloe » 26 Nov 2018, 09:38

Mi Boga molimo da se sexamo?
Ja upravo sto ne mogu lagati i sto ne mogu muljati bez griznje savjesti i ne prilazim curama.
Jer u mozgu 10 kombinacija imam i razmisljanja sta kako i kad i kako ce me otpilit.
Ja ne bi mogao curom tako postupiti zbog griznje savjesti, ali eto ona mi je kockica i za ostalo
A sta ljubav faztoni ona nije trebala ni stupati u odnos pa kasnije biti paloma, ljubav sex isto je to. Samo drugo ime
Pa to sto je iskoriste a je karma :p
Pisala sam općenito o muškom rodu. Izvini ako te nešto od napisanog povrijedilo.
Veliki plus ti je kao čovjeku što ne bi mogao tako postupiti. Potrudi se da ostaneș takav i bit ćeš više cjenjen.

Ne pretjeruj s tim pričama o manipulaciji. Ok. Svi mi imamo nešto što bismo voljeli da je drugačije bilo, ali zbog nekih okolnostima nije. Šta sad? Prihvati situaciju kakva jeste. Gledaj kako ćeš napred. Ne dozvoli da postaneš ogorčen i zao čovjek, da ne povrijediș ti druge kao što su tebe.
Teško je biti dobar čovjek Mute.

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”