Ma niste donji. Ništa ne treba generalizirati pa ni to. Ne mora biti a može biti da neki kroz sestre drugačije gledaju na djevojke. Pažljiviji budu što ne mora značiti da ti nisi već takav iako nemaš sestru.
Ha ja. Jesam zapetljala.
Moderator: spacebound

Ma niste donji. Ništa ne treba generalizirati pa ni to. Ne mora biti a može biti da neki kroz sestre drugačije gledaju na djevojke. Pažljiviji budu što ne mora značiti da ti nisi već takav iako nemaš sestru.

Hmmm... Dobro pitanje.

Ako si obmanjivao djevojku, raduje me što tePasaga wrote: 25 Nov 2018, 06:09 Užasno me vrijeđa bilo kakav vid obmane.
Ako u startu kažem da nisam taj tip cure, i stavim sve karte na stol (a stavljam ih zato sto sam prinuđena da podcrtam da ne možeš skočiti na mene tek tako) , i lijepo kažem ako tražiš djevojku samo za provod, nisam ta, haj da popijemo kafu i svako sebi.
I ti mi pričaš priče kako uopće nisi taj tip a nakon 4 dana pokazuješ da upravo jesi.
E onda kad te ja lijepo zapizdim u tri materine, kaže što si agresivna.
Nisam pajdo ali bi te mogla nogom nabiti, sve se suzdržavam. Pa nebi li skonto što sam ...__ CITAT .. -Zagi
o ovom sam nesto slicno napisao...
Ti si se bolje,direktnije, izrazila ...u svom stilu....![]()
...jbg... ja bijah bjen ....po obicaju ....

Kako se slazes s materom? Pomazes joj oko poslova ili sama vuče stvari dok usisava, kreči is?Mutevelija wrote: 25 Nov 2018, 19:30Ja nemam sestrestatebriga wrote: 25 Nov 2018, 15:51muskarci koji imaju lijepe relacije sa sestrama su definitivno obazriviji prema zenamaChloe wrote: 25 Nov 2018, 11:49
Pa hranim dvije djevojčice, od njih je jedna skoro djevojka, sramljiva, njeżna, emotivna, iskrena i neiskvarena..... kad zamislim da je neki frajer "uzme na mozak", povrijedi i možda "osakati" emotivno za cijeli život tek mi se gadi tako nešto.
Imam i muško dijete, podcrtavam od malih nogu da pazi na svoje ponašanje prema djevojkama, da se ne igra ničijim emocijama i da zamisli kako bi se osjećao se neko poigra njegovim sestrama.![]()
![]()
![]()
Mozda bi se bolje slagao sa starijom sestrom nego bratom, kod brace nema kompromisa, samo sukobi![]()

Da. I svekrve koje imaju kćeri, češće su bolje svekrve od onih koje imaju samo sinove.statebriga wrote: 25 Nov 2018, 15:51muskarci koji imaju lijepe relacije sa sestrama su definitivno obazriviji prema zenamaChloe wrote: 25 Nov 2018, 11:49
Pa hranim dvije djevojčice, od njih je jedna skoro djevojka, sramljiva, njeżna, emotivna, iskrena i neiskvarena..... kad zamislim da je neki frajer "uzme na mozak", povrijedi i možda "osakati" emotivno za cijeli život tek mi se gadi tako nešto.
Imam i muško dijete, podcrtavam od malih nogu da pazi na svoje ponašanje prema djevojkama, da se ne igra ničijim emocijama i da zamisli kako bi se osjećao se neko poigra njegovim sestrama.![]()
![]()
![]()

Dobro, zbog nje sam se zavadio sa rodjakom bližim i kokosima, hodala po cvijeću i po vrtlu, ja njoj Reko treba zaklati ih, kad udju opet u avliju rodjak pjan cuo malo falilo da se potucemo.Zagorka wrote: 25 Nov 2018, 23:38Kako se slazes s materom? Pomazes joj oko poslova ili sama vuče stvari dok usisava, kreči is?Mutevelija wrote: 25 Nov 2018, 19:30Ja nemam sestrestatebriga wrote: 25 Nov 2018, 15:51muskarci koji imaju lijepe relacije sa sestrama su definitivno obazriviji prema zenamaChloe wrote: 25 Nov 2018, 11:49
![]()
![]()
Mozda bi se bolje slagao sa starijom sestrom nego bratom, kod brace nema kompromisa, samo sukobi![]()
Smatraš li da je tvoj otac izmanipulisan na bilo koji način? Da si ti izmanipulisan od matere, nane?

Mi Boga molimo da se sexamo?Chloe wrote: 25 Nov 2018, 23:44 Ma Mute pažljivost više u smislu da se teže odlučite igrati se emocijama neke djevojke.
Ti savjeti iz članka da se trebate slagati i sa onim sa čim se ne slažete, da bi je povalili jer vam je to ćeif ili možda nekom bude "trofej".
Danas, kad ima raznih profila djevojki/žena, pa se sex može kupiti, może neobavezno desiti treba li manipulisati neku djevojku koja żeli voditi ljubav a ne sexati.
Lažeš je da ti znači, da je voliš, podržavaš je i kad legne s tobom, pretvaraš se u ono što jesi, ona te već voli, em podjelila intimu s tobom, a ti nastaviş manipulisati s njom takvom za radi sexa. Tebi dosadi ubrzo, ideš dalje u "lov" a ona iskorištena suoçava se sa razoçarenjem.
Hmmm, možda bi bolje shvatili da vas djevojke izmanipulišu i iskoriste, ali kad vi molite Boga sexati se... Kakva ljubav i te drame.

da, ima bogato iskustvo, da ima bogato znanje, da ima dobru platu, da ima bogato zdravlje, bogato srce

zene su gazdama kucni ljubimciMutevelija wrote: 26 Nov 2018, 00:58
Imas zene ili su njive koje daju neke plodove, radjaju i imaju jednog gazdu koji se bavi sa njima, a imas i ledine koje gazi ko stigne i kad stigne raznim vozilima.

Ovako pod gazde farmere, mislio sam da imaju samo jednog partnera, a palome vise.statebriga wrote: 26 Nov 2018, 05:41zene su gazdama kucni ljubimciMutevelija wrote: 26 Nov 2018, 00:58
Imas zene ili su njive koje daju neke plodove, radjaju i imaju jednog gazdu koji se bavi sa njima, a imas i ledine koje gazi ko stigne i kad stigne raznim vozilima.
![]()
pff, ne postoje pregazeni muskarci od strane zena, ali zato na forumu , muskarci, prstite pesimizom, negaitvnosti, depresijom, eh sad, razmisli, kome je bolje pregazenim zenama od strane muskaraca iz tvoje recnice ili vama pregazenih emocija od nemanja vagine![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pisala sam općenito o muškom rodu. Izvini ako te nešto od napisanog povrijedilo.Mutevelija wrote: 26 Nov 2018, 00:58
Mi Boga molimo da se sexamo?
Ja upravo sto ne mogu lagati i sto ne mogu muljati bez griznje savjesti i ne prilazim curama.
Jer u mozgu 10 kombinacija imam i razmisljanja sta kako i kad i kako ce me otpilit.
Ja ne bi mogao curom tako postupiti zbog griznje savjesti, ali eto ona mi je kockica i za ostalo
A sta ljubav faztoni ona nije trebala ni stupati u odnos pa kasnije biti paloma, ljubav sex isto je to. Samo drugo ime
Pa to sto je iskoriste a je karma![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests