Izgleda da bi Rum mogao i profitirat na ovozemaljskom svijetu.
Rume ne daj se pokolebat, ostani uz mene i dzennetske hurije bez gaća imaš
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pošalji mu prvo njihove gaće, neće ti vjerovati na riječ ....mad_max_ba wrote: 28 Nov 2018, 07:53 Mito i korupcija,
![]()
Pa kako da pošaljem kad one ne nose niti imaju gaćeChloe wrote: 28 Nov 2018, 08:09Pošalji mu prvo njihove gaće, neće ti vjerovati na riječ ....mad_max_ba wrote: 28 Nov 2018, 07:53 Mito i korupcija,
![]()
I mene,
pomažem suparničkom timu

mad_max_ba wrote: 28 Nov 2018, 08:10Pa kako da pošaljem kad one ne nose niti imaju gaćeChloe wrote: 28 Nov 2018, 08:09Pošalji mu prvo njihove gaće, neće ti vjerovati na riječ ....mad_max_ba wrote: 28 Nov 2018, 07:53 Mito i korupcija,
![]()
I mene,
pomažem suparničkom timu
![]()
nije problem, ako ćemo tako znam put do behke i stormaCvrle wrote: 28 Nov 2018, 09:28 Maxe, ja ne mogu da vjerujem svojim ocima... Pa ovako javno i otvoreno da "kupuju" glasove...
Ako cete tako da igrate, onda cemo i mi...
Max, ti obezbjedi dosta Visocke suhovine, a ja cu se pobrinuti za bosansku "jabukovacu"![]()

Neeee, nee, mi ne kupujemo glasove (još) , nego okupljamo tim za kampanju ... ja da odbranim titulu a Merlinka kao novajlija ...Cvrle wrote: 28 Nov 2018, 09:28 Maxe, ja ne mogu da vjerujem svojim ocima... Pa ovako javno i otvoreno da "kupuju" glasove...
Max, ti obezbjedi dosta Visocke suhovine, a ja cu se pobrinuti za bosansku "jabukovacu"![]()
I nezz šta je problemChloe wrote: 28 Nov 2018, 10:47Neeee, nee, mi ne kupujemo glasove (još) , nego okupljamo tim za kampanju ... ja da odbranim titulu a Merlinka kao novajlija ...Cvrle wrote: 28 Nov 2018, 09:28 Maxe, ja ne mogu da vjerujem svojim ocima... Pa ovako javno i otvoreno da "kupuju" glasove...
i da znaš Maxoo je prvi počeo gaće nuditi ...

Jesi se ponadao da odustajem.mad_max_ba wrote: 28 Nov 2018, 11:03I nezz šta je problemChloe wrote: 28 Nov 2018, 10:47Neeee, nee, mi ne kupujemo glasove (još) , nego okupljamo tim za kampanju ... ja da odbranim titulu a Merlinka kao novajlija ...Cvrle wrote: 28 Nov 2018, 09:28 Maxe, ja ne mogu da vjerujem svojim ocima... Pa ovako javno i otvoreno da "kupuju" glasove...
i da znaš Maxoo je prvi počeo gaće nuditi ...
ali izgleda da merlinka odustaje od kampanje dok se ne javlja
![]()
ostavila te bez gaća
![]()
![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: Zana and 1 guest