Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Čupava wrote: 23 Nov 2018, 14:30
Jesam ... crnog vina ... samo par gutljaja ...
Dovoljno je. Flasa se inace ponese kuci....
Vezano za te kantine. I za gutljaj po gutljaj.
U Venetu ih ima ihahaj a uz vino mogu se okusiti razni sirevi, itd
Meni par guljaja dovoljno da mi se zamanta...
I tu je bilo raznih sireva, oraha.. a volim uci i u te " podrume" zrace posebnom energijom...
Ma i ja.... Vec poslije case plesem.....
Čupava wrote: 26 Nov 2018, 17:51
Večeras kad sam ugledala ovaj list, podsjetio me je na Toxy...
Čupava wrote: 23 Nov 2018, 14:30
Jesam ... crnog vina ... samo par gutljaja ...
Dovoljno je. Flasa se inace ponese kuci....
Vezano za te kantine. I za gutljaj po gutljaj.
U Venetu ih ima ihahaj a uz vino mogu se okusiti razni sirevi, itd
Meni par guljaja dovoljno da mi se zamanta...
I tu je bilo raznih sireva, oraha.. a volim uci i u te " podrume" zrace posebnom energijom...
Ma i ja.... Vec poslije case plesem.....
Čupava wrote: 26 Nov 2018, 17:51
Večeras kad sam ugledala ovaj list, podsjetio me je na Toxy...
Ova bas ima nesto magicno.
Dobra si ti počneš plesati, a ja
A ovaj list sam pokušala pomjeriti ali nisam mogla jer je zaleđen bio i eto tako skljocnem... i meni ne poseban
Ti si prava vjestica! Koja namirise prolaz kroz ljudsku nutrinu. I tu ostane i cacka duboko....
Pa jesam prava pravcata vještica ... Nisam kriva sto imam osjećaj .. Prepoznam kada i gdje pa i kako uvući se polahko nečujno na prstima i gdje mi bude lijepo tu i ostanem ...
Ti si prava vjestica! Koja namirise prolaz kroz ljudsku nutrinu. I tu ostane i cacka duboko....
Pa jesam prava pravcata vještica ... Nisam kriva sto imam osjećaj .. Prepoznam kada i gdje pa i kako uvući se polahko nečujno na prstima i gdje mi bude lijepo tu i ostanem ...
Ja sam lomila ruke tri puta. Skakajuci sa drveca i jednom kad me rodjak (ne sjecam se da li namjerno ili ne ) prevrnuo iz tih kolica. Zato su mi ostale i danas posljedice na lijevoj ruci. Ne mogu da je u potpunosti savijem.
A bilo je i veselijih trenutaka u tim kolicima....