Haljinica boje lila
More i peach

Hvala malecka
eki od šetlandaČupava wrote: 29 Nov 2018, 08:36 Lanci kad nam toplo u srcu nema zime nikad
Lijepa haljina Lanci, imam sličnu od šetlanda i nije zima u njoj u sred zime ...![]()
![]()
Kašmir i šetland je li isto?mad_max_ba wrote: 29 Nov 2018, 08:42eki od šetlandaČupava wrote: 29 Nov 2018, 08:36 Lanci kad nam toplo u srcu nema zime nikad
Lijepa haljina Lanci, imam sličnu od šetlanda i nije zima u njoj u sred zime ...![]()
![]()
![]()
Onda ova moja je od kašmira - pardon
Kad je obučem prijavit ću ti je...
Jesi li to potkošulju oblačio u mraku pa ne znaš koje je boje?mad_max_ba wrote: 29 Nov 2018, 09:00 danas, odozdo prema gore
Čarape, teget plave, čizme gležnjače (one što more pantola na peglu na njih) futrovane, crno bijele boxerice, bijele duge gaće, Crne pantole na peglu.
sada slojevi na gornjem dijelu
potkošulja obična (neam pojma koje je boje), potkošulja kratki rukav, crna (ono što oni sa trbušnjacima obuku da im se trbušni vide pa paradiraju okolo, kod mene se ne vide isti niti paradiram) košulja bijelo teget na prugice, okomite, đemper sa kragnom dozavrat, teget i on, i jakna futrovana i ona teget.
Ne radi ti grijanje ?
Sjedim tako na radnom mjestu
![]()
pa bona nebila, vidiš ti koliko je slojeva na meni
U po dana / noći moras znati sta imaš na sebi i koje su boje... :nedaj Boze nekog slučaja da sve znaš ...mad_max_ba wrote: 29 Nov 2018, 09:04pa bona nebila, vidiš ti koliko je slojeva na meni
ko će sve popamtit boje
![]()
![]()
![]()
![]()
ČupeČupava wrote: 29 Nov 2018, 09:06
U po dana / noći moras znati sta imaš na sebi i koje su boje... :nedaj Boze nekog slučaja da sve znaš ...![]()
1. da ne naginje na oker, pa te stid recimad_max_ba wrote: 29 Nov 2018, 09:00 danas, odozdo prema gore
Čarape, teget plave, čizme gležnjače (one što more pantola na peglu na njih) futrovane, crno bijele boxerice, bijele duge gaće, Crne pantole na peglu.
sada slojevi na gornjem dijelu
potkošulja obična (neam pojma koje je boje), potkošulja kratki rukav, crna (ono što oni sa trbušnjacima obuku da im se trbušni vide pa paradiraju okolo, kod mene se ne vide isti niti paradiram) košulja bijelo teget na prugice, okomite, đemper sa kragnom dozavrat, teget i on, i jakna futrovana i ona teget.
Sjedim tako na radnom mjestu
![]()
1. materem me natjeraste da pogledam- bijelaspacebound wrote: 29 Nov 2018, 09:27
1. da ne naginje na oker, pa te stid reci
2.priznaj da bi paradirao da imas trbusnjake![]()
Slika govori vise od hiljadu rijecimad_max_ba wrote: 29 Nov 2018, 09:301. materem me natjeraste da pogledam- bijelaspacebound wrote: 29 Nov 2018, 09:27
1. da ne naginje na oker, pa te stid reci
2.priznaj da bi paradirao da imas trbusnjake![]()
2. imamal nema sisa ko kod njih
![]()