Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Cvrle
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Chloe, znas sta... Doruckovala sam prije sat vremena, ali... ovo ti nije fer...
Sad sam opet gladna
Sad sam opet gladna
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Ma jok... ovo je sluzbeni komp, on nista ne vidi 
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24365 times
- Been thanked: 6349 times
- Status: Online
...ako ces pisati po tudjem ocekivanju, onda stvarno!
...ama, TKO JE LANE?
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9986 times
- Been thanked: 16857 times
Hej, cini mi se kao da sam na drugoj planeti.Krenuvsi od vozaJulia-Klara wrote: 04 Dec 2018, 09:54 Space, kako ti se cini? Kad pocinjes raditi?
Sve pisi, sve me zanima.
Kod mene utorak dan za sastankeMislim da od 8 radnih sati imam 6 sati sastancenja
![]()
Nemam ti sta puno pisat zasad, jos se nista ne desava.Jedino sam skontala da fino razumijem strance, one koji njemacki pricaju pravilno i polako, a domace
Edit: sto sam se jucer zaibretila kad sam vidjela da je Gllissov regenerator koji sam ja placala 8KM, ovdje 1.79€
Last edited by spacebound on 04 Dec 2018, 11:39, edited 2 times in total.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14592 times
- Been thanked: 10073 times
Ih polako, i savldaces i domace. Meni srce ko kuca kad cujem Schwaebisch sadspacebound wrote: 04 Dec 2018, 11:37Hej, cini mi se kao da sam na drugoj planeti.Krenuvsi od vozaJulia-Klara wrote: 04 Dec 2018, 09:54 Space, kako ti se cini? Kad pocinjes raditi?
Sve pisi, sve me zanima.
Kod mene utorak dan za sastankeMislim da od 8 radnih sati imam 6 sati sastancenja
![]()
Njegovog izgleda i tacnosti.Ne znam kad pocinjem, dok dobijem identifikacionu karticu, ne mogu bez nje.Nadam se da necu cekat dugo, okozit cu se u kuci.
Nemam ti sta puno pisat zasad, jos se nista ne desava.Medino sam skontala da dino razumijem strance, one koji njemacki pricaju pravilno i polako, a domaceBorba ce bit zestoka
![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- spacebound
- Urednik foruma

ima i edit, vrni se da procitasJulia-Klara wrote: 04 Dec 2018, 11:39Ih polako, i savldaces i domace. Meni srce ko kuca kad cujem Schwaebisch sadspacebound wrote: 04 Dec 2018, 11:37Hej, cini mi se kao da sam na drugoj planeti.Krenuvsi od vozaJulia-Klara wrote: 04 Dec 2018, 09:54 Space, kako ti se cini? Kad pocinjes raditi?
Sve pisi, sve me zanima.
![]()
Njegovog izgleda i tacnosti.Ne znam kad pocinjem, dok dobijem identifikacionu karticu, ne mogu bez nje.Nadam se da necu cekat dugo, okozit cu se u kuci.
Nemam ti sta puno pisat zasad, jos se nista ne desava.Medino sam skontala da dino razumijem strance, one koji njemacki pricaju pravilno i polako, a domaceBorba ce bit zestoka
![]()
A kad sam tek dosla bleHnula ko tele u njih
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
samo za Vecu
Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki :
A kto je ta šta je ta da prostiš
Gdje li je ta
Odakle je
Kuda je
Ta
Bosna
Rekti

Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki :
A kto je ta šta je ta da prostiš
Gdje li je ta
Odakle je
Kuda je
Ta
Bosna
Rekti
"ignorance is bliss"
- Vrag
- Forum [Bot]
Spejsiceeee, slatkissssiispacebound wrote: 04 Dec 2018, 11:43ima i edit, vrni se da procitasJulia-Klara wrote: 04 Dec 2018, 11:39Ih polako, i savldaces i domace. Meni srce ko kuca kad cujem Schwaebisch sadspacebound wrote: 04 Dec 2018, 11:37Hej, cini mi se kao da sam na drugoj planeti.Krenuvsi od vozaJulia-Klara wrote: 04 Dec 2018, 09:54 Space, kako ti se cini? Kad pocinjes raditi?
Sve pisi, sve me zanima.
![]()
![]()
![]()
![]()
- spacebound
- Urednik foruma

Cekaj da prvo zaradim koji euroVrag wrote: 04 Dec 2018, 11:50Spejsiceeee, slatkissssiispacebound wrote: 04 Dec 2018, 11:43ima i edit, vrni se da procitasJulia-Klara wrote: 04 Dec 2018, 11:39Ih polako, i savldaces i domace. Meni srce ko kuca kad cujem Schwaebisch sadspacebound wrote: 04 Dec 2018, 11:37
Hej, cini mi se kao da sam na drugoj planeti.Krenuvsi od vozaNjegovog izgleda i tacnosti.Ne znam kad pocinjem, dok dobijem identifikacionu karticu, ne mogu bez nje.Nadam se da necu cekat dugo, okozit cu se u kuci.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Vrag
- Forum [Bot]
hocu tebra, samo lakopospacebound wrote: 04 Dec 2018, 11:57Cekaj da prvo zaradim koji euroVrag wrote: 04 Dec 2018, 11:50Spejsiceeee, slatkissssiispacebound wrote: 04 Dec 2018, 11:43ima i edit, vrni se da procitasJulia-Klara wrote: 04 Dec 2018, 11:39
Ih polako, i savldaces i domace. Meni srce ko kuca kad cujem Schwaebisch sadA kad sam tek dosla bleHnula ko tele u njih
![]()
![]()
![]()
![]()
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times