Navijam kad igraju protiv Olimpije, i slicnih stranjskih klubova, i kad igraju protiv Travnika navijama za pomenute kluboveSiroki_Brijeg wrote:Navijate li vi za NK Siroki Brijeg, HSK Zrinjski Mostar ili mozda za GOSK Gabelu?
Navijate li za komsije bivse YU
- noris
- Poneki mu pročitamo
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Navijate li za komsije bivse YU
gotivio sam Djokovica do neki dan, gotivim Zvezdu, a nisam pitar
vozdra
-
- Na probnom
Hrvati jednom pobijede nekog vecega???
Sa Italijom imamo pet utakmica, nijednu nismo izgubili, Njemacku smo dva puta pobijedili, Nizozemsku, Englesku dva puta, Bosnu i Hercegovinu cetiri puta. O kojem prenapuhavanju ti pricas? Ako itko napuhava svoj tim, onda je to BiH baza navijaca. Od devet natjecanja nigdje vas nema, igrate nekakve trecerazredne kupove, gdje budete drugi. Nijedan tim vam ne igra u Ligi prvaka ili Europa League. Nacionalnu selekciju stvarate na osnovu krvnih zrnaca. Ne zovete nikad nikoga iz Sirokog Brijega, Zrinjskoga, iako ti igraci nemaju kvalitetu za hrvatsku reprezentaciju.
Kad smo kod skandiranja. Upravo ste se vi vjesali po ogradi i skandirali da nas treba ubiti na prijateljskoj utakmici u Bosni, kada smo vas pobijedili 5-3, pa onda navijanja za Tursku, kada su sa Hrvatima igrali u cetvrtfinalu EURA. Vi pratite nase protivnike, toliko iskompleksirano, nemate svoju reprezentaciju nigdje, pa onda navijanje protiv Hrvata, Srba i sl.
Da, a bosanski navijaci izgledaju kao njezna stvorenja, koja se bave poezijom i stilskim vjezbama?? Malo ste nerealni u pogledu svega. Zbog nedemokracije u vasem nogometnom savezu BiH je skoro bila izbacena iz svih natjecanja. Nemojte sada reci, kako je FIFA i UEFA jedno zlo, koje ne zna sto cini. Imali su itekako osnovu da vas izbace.
Spominjete da Bosanci igraju za Hrvatsku. Oni su Hrvati Bosne i Hercegovine. Nista cudno sto zele igrati za Hrvatsku.
Znaju da ih ionako ne bi nitko podrzavao u BiH publici. Jedino Sasa Papac i Boris Pandza hoce igrati za vas, jer nikada nisu primili poziv Hrvatske, Pandza je cak i u Hajduku bio katastrofa. A Glasgow Rangers je Maribor prilicno lako izbacio iz natjecanja.
Naravno da vas neuspjeh vlastitih susjeda raduje, kada se nemate cemu veseliti u svojim nacionalin selekcijama. Pobjedite nas jednom u kosarci, nakon sto smo osvojili sve sto se osvojiti moglo i svi padate u euforiju.
Ja primjerice i ne gledam bosanske utakmice, kada su kvalifikacije, uglavnom se dogodi da Hrvatska i BiH igraju isti dan, pa me BiH uspjeh ili neuspjeh uopce ne zanima. Ne veselim se niti porazu BiH, niti tugujem zbog vase pobjede. To vam je demokracija ljudi i postivalje ljudskih prava.
Sa Italijom imamo pet utakmica, nijednu nismo izgubili, Njemacku smo dva puta pobijedili, Nizozemsku, Englesku dva puta, Bosnu i Hercegovinu cetiri puta. O kojem prenapuhavanju ti pricas? Ako itko napuhava svoj tim, onda je to BiH baza navijaca. Od devet natjecanja nigdje vas nema, igrate nekakve trecerazredne kupove, gdje budete drugi. Nijedan tim vam ne igra u Ligi prvaka ili Europa League. Nacionalnu selekciju stvarate na osnovu krvnih zrnaca. Ne zovete nikad nikoga iz Sirokog Brijega, Zrinjskoga, iako ti igraci nemaju kvalitetu za hrvatsku reprezentaciju.
Kad smo kod skandiranja. Upravo ste se vi vjesali po ogradi i skandirali da nas treba ubiti na prijateljskoj utakmici u Bosni, kada smo vas pobijedili 5-3, pa onda navijanja za Tursku, kada su sa Hrvatima igrali u cetvrtfinalu EURA. Vi pratite nase protivnike, toliko iskompleksirano, nemate svoju reprezentaciju nigdje, pa onda navijanje protiv Hrvata, Srba i sl.
Da, a bosanski navijaci izgledaju kao njezna stvorenja, koja se bave poezijom i stilskim vjezbama?? Malo ste nerealni u pogledu svega. Zbog nedemokracije u vasem nogometnom savezu BiH je skoro bila izbacena iz svih natjecanja. Nemojte sada reci, kako je FIFA i UEFA jedno zlo, koje ne zna sto cini. Imali su itekako osnovu da vas izbace.
Spominjete da Bosanci igraju za Hrvatsku. Oni su Hrvati Bosne i Hercegovine. Nista cudno sto zele igrati za Hrvatsku.
Znaju da ih ionako ne bi nitko podrzavao u BiH publici. Jedino Sasa Papac i Boris Pandza hoce igrati za vas, jer nikada nisu primili poziv Hrvatske, Pandza je cak i u Hajduku bio katastrofa. A Glasgow Rangers je Maribor prilicno lako izbacio iz natjecanja.
Naravno da vas neuspjeh vlastitih susjeda raduje, kada se nemate cemu veseliti u svojim nacionalin selekcijama. Pobjedite nas jednom u kosarci, nakon sto smo osvojili sve sto se osvojiti moglo i svi padate u euforiju.

Ja primjerice i ne gledam bosanske utakmice, kada su kvalifikacije, uglavnom se dogodi da Hrvatska i BiH igraju isti dan, pa me BiH uspjeh ili neuspjeh uopce ne zanima. Ne veselim se niti porazu BiH, niti tugujem zbog vase pobjede. To vam je demokracija ljudi i postivalje ljudskih prava.
Last edited by adacta on 02 Apr 2012, 21:16, edited 1 time in total.
Reason: off obrisan - izbrisan dio posta
-
- Na probnom
Vahid i njegovi uspjesi? Tip je u hrvatskom prvenstvu nizao pobjede od 1-0, pa nekakve remije, a primio je 900 000 eura po sezoni. Prosli tjedan Dinamo pobijedio Lokomotivu 6-0 sa hrvatskim, jeftinim trenerom. Ja ne znam na cemu ti vidis Vahidove uspjehe. Postavi nekakvu poluobrambenu formaciju protiv PAOKA, Dinamo puca, redaju se sanse i na kraju PAOK pobijedi 1-0 u Grckoj. Presmijesan covjek, kazem ja, glumata nekog Francuza samo. Smijesno mi je cuti da ljudi iz BiH navijaju protiv Hrvatske. Kako ti ljudi mogu spavati od tog nemira, jer kamo god pogledas: nogomet, vaterpolo, rukomet, skijanje, tenis, atletika, tae kwon do, K1, Ultimate Fight, pa mnogo nasih Hrvata u dijaspori, koji se bave baseballom, australskim nogometom, americkim nogometom.komsija wrote:Kada sam postavljao temu nisam bas mislio da navijate, vise ono jel vam drago
Sjecam se npr. dok je trener Dinama bio Vahid Halilhodzic tada nije bilo medija koji nije izvjestavao u detalja njegov radi uspjehe ili neuspjehe Dinama i mnogima je tada bilo drago ako dinamo pobijedi nekoga vani
E sad npr, Ciro ode u kinu i mnogi mu pozelise srecu
Primjera ima koliko zelite a sad svako ima pravo da voli ili ne voli ili da im zeli neuspjeh
Ja vise pratim desavanja u Hrvatskoj nego u Srbiji jer me nesto u Srbiji sport i ne interesuje toliko
Hrvati su imali dva predstavnika u ovogodisnjem Superbowlu, i jednog trenera.
Ovo je pobjednik Superbowla.

Svjestan kome pripada.

Last edited by adacta on 02 Apr 2012, 21:17, edited 1 time in total.
Reason: off obrisan
Reason: off obrisan
-
- Na probnom
Sitna dusa, sto reci. Mora da si puno suza prolio i bijesa istresao, jer su Janica i Novak osvojili skoro sve. To ti je tako, kad se nemas zbog cega za svoje veseliti, pa onda navijas za druge.harrys wrote:Uvijek i vazda, ma gdjes navijat za komsije, nek im krava krepa.![]()
Kad je carica Janica skijala, samo cekam da profuli kapiju a sad kad No1e servira da pogodi mrezu. Kad su igrali fudbal, Hrvatska protiv Brazila, ja navijao sambu.
Primjerice, ja sam Zapadni Hercegovac - Hrvat, ali nikada u zivotu nisam trazio po streamovima utakmice Zeljeznicara, Veleza, i ostalih klubova, pa da bih navijao protiv njih. Ne gledam niti Siroki Brijeg, Zrinjski Mostar, ili GOSK Gabelu. Radije subotom ili nedjeljom potrazim na TV kanalima englesku, spanjolsku, francusku, talijansku, njemacku, portugalske derbije ili nizozemske. Ne znam ni protiv koga igraju bosanski klubovi u europskim natjecanjima, bas zato jer imam svoje, hrvatske klubove i nacionalne reprezentacije, nisam malodusan, pa da navijam protiv BiH klubova ili reprezentacija, jedino navijam protiv BiH ako se sretne sa Hrvatskom. Imam zdrav pristup sportu, zivotu i vrijednostima. Ugledajte se na mene, a ne gubiti vrijeme na mrznju i jal.
gdje bi se vase selekcije mogle poboljsati, a ne razgovarati sa kolegama o porazima Hrvatske ili Srbije i brojati krvna zrnca u vasim selekcijama.
To nije zdrav pristup niti zivotu, niti sportu. Primjerice, u Juznu Afriku su isli Srbija i Slovenija, Hrvatska nije, nisam uopce navijao protiv tih dviju reprezentacija. Sada kada Hrvati idu na EURO a komsije sjede doma, oni ce navijati protiv nas.
Last edited by adacta on 02 Apr 2012, 21:46, edited 2 times in total.
-
- Na probnom
Zasto pitas? Nisam iz Sirokog Brijega, malo sjeveroistocnije.Sheval wrote:Široki Brijeg,odakle si?

- noris
- Poneki mu pročitamo
Bespotrebno sport okreces politizaciji samo cu ti to reci, a historija Hrvata i Bosne ocito ti nije jaca strana
Istina je da 90 posto hrvatskog i srpskog staanovnistva zeli igrati za susjedne zemlje, ali ima i onih normalnih koji brane boje zemlje gdje su rodjenu koja im je sve dala, al su rijetki jebiga.
Kad smo kod navijanja ja sam vise skloniji srbijanskim repkama i klubovima, od hrvatskih klubova jedno sam Hajduk gotivio al mi se zgadise na Grbavici, sad mi je Dinamo drazi
Istina je da 90 posto hrvatskog i srpskog staanovnistva zeli igrati za susjedne zemlje, ali ima i onih normalnih koji brane boje zemlje gdje su rodjenu koja im je sve dala, al su rijetki jebiga.
Kad smo kod navijanja ja sam vise skloniji srbijanskim repkama i klubovima, od hrvatskih klubova jedno sam Hajduk gotivio al mi se zgadise na Grbavici, sad mi je Dinamo drazi
vozdra
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14262 times
- Been thanked: 9854 times
jok ja, ne navijaju ni oni za nas 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
- Na probnom
MORENA wrote:al se zalaufao brijeg, uh
Vi sigurno mislite da mi navijamo protiv vas, vjerojatno vam mediji serviraju takve teze, duhovni vodje i sl. Ali ja stvarno ne navijam protiv, niti za BiH.
Meni je stvarno nejasna ta mrznja prema nasim sportskim reprezentacijama.
Last edited by adacta on 02 Apr 2012, 21:10, edited 1 time in total.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14262 times
- Been thanked: 9854 times
Siroki, ako ces raspredati politiku idi u drugi podforum pa postavljaj pitanja, odje se razgovara o sportu.
Imala bih i ja nesto reci "politicki" ali sutim jer nije mjesto...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
- Na probnom
Dinamo Zagreb. ne bih mogao nabrojati 3,4 igraca Sirokoga, bez da pogledam Wikipediu, ali ozbiljno. Taj sam nickname stavio samo kako bih naznacio svoje korijene. Nista drugo. Nijedan igrac iz Sirokoga vjerojatno nikada nece zaigrati za Hrvatsku, jer su nekvalitetni. Tako je i sa Zrinjskim, ali zanimljivo je da bi oni mogli imati kvalitetu za BiH reprezentaciju, barem na klupi, ali ne, savez im nikada ne urucuje pozive, iako je Siroki drugi na ljestvici. To bi bilo kao da nitko ne pozove igrace Barcelone, Manchester Citya u svoju nacionalnu selekciju.noris wrote:Mene bas interesuje za koga Siroki navija
Nema veze sto je BiH prvenstvo slabo i sto nema novca, drugo mjesto je ipak uspjeh.
-
- Na probnom
Vec ste zapoceli prije mene, sam naziv teme aludira na politikanstvo, no tema nije maknuta. Oni koji mrze hrvatske ili srpske reprezentacije, sigurno to ne cine zbog previse poliestera u dresovima ili losijoj kvaliteti kopacki.Julia-Klara wrote:Siroki, ako ces raspredati politiku idi u drugi podforum pa postavljaj pitanja, odje se razgovara o sportu.

Da sam ja kojim slucajem rekao, kako ne volim BiH selekciju i da tratim vrijeme navijajuci protiv nje, rekli biste mi da sam neki jadnik, malodusan, iskompleksiran i niske razine inteligencije. A to upravo i jesu karakteristike osoba, koje mrze tudje selekcije i klubove.
- noris
- Poneki mu pročitamo
Jarane Zeljo nije izgubio utakmicu od 99. pa niko nema u reprezentaciji, jednostavnom BH repka se popravila sad smo mozda i najjaca repka sa prostora SFRJ, ako nista uz bok smo s Hrvatskom
Igro je Silic za BH reprezentaciju
vozdra
-
- Na probnom
Povijest mi je itekako jasna. Ti normalni nisu nikada bili pozvani za Srbiju ili Hrvatsku. Boris Pandza IZBACEN iz Hajduka. Kako bi onda ikako mogao konkurirati za Hrvatsku? Dosao je iz Hercegovine u Hajduk sa namjerom da tamo igra dobro i da ga se proda u neki jaki inozemni klub, no on je izbacen otamo. I naravno da je odjednom osjetio zov Bosne.noris wrote:Bespotrebno sport okreces politizaciji samo cu ti to reci, a historija Hrvata i Bosne ocito ti nije jaca strana

Zgadio ti se Hajduk. Vi ste nas docekali na ogradama protiv Hrvatske u Bosni u navodno prijateljskoj utakmici, gdje ste trazili da nas treba ubiti. I sada ti ocekujes da ce hrvatski navijaci samo prijeci preko toga. Vi ste si finu kasu skuhali sa tom utakmicom, da je bila u Hrvatskoj ta utakmica i da smo mi napravili skandal, vi biste nas na stup srama stavili, no vi ste bili domacini, nasih je navijaca mozda 1000 najvise bilo, vasih cijeli stadion.
Zatim je netko ubio vodu navijaca Zrinjskoga, mislim da se Sunjic prezivao, nije se sam ubio ili se spotaknuo. Ako Hrvati nesto ucine nekome, onda je to posljedica od necega otprije. Uvijek smo bili neravnopravni. Sada cete vi tu reci, kako Hrvati vrse teror po BiH, iako su tek treci po brojnosti. Poznato je da uvijek vecina napada one brojcano manje, tako je svugdje u svijetu.
-
Hvala Brijeg na opsirnom odgovoru.
Ja ipak mislim da i zavisi od toga gde se zivi. Ja kao nemica srpskog porekla navijam za sve moje bivse komsije, jer iz daleke Nemacke navijam. Mene obraduje svaki uspeh bivsih jugoslovena.
Inace, svaka ptica svome jatu leti, normalno da cu u slucaju da Srbija protiv Bosne igra navijati za Srbiju.
I sramota me bila, iako ja nisam kriva tome, kako je prosao rukomet u Srbiji.
Ja ipak mislim da i zavisi od toga gde se zivi. Ja kao nemica srpskog porekla navijam za sve moje bivse komsije, jer iz daleke Nemacke navijam. Mene obraduje svaki uspeh bivsih jugoslovena.
Inace, svaka ptica svome jatu leti, normalno da cu u slucaju da Srbija protiv Bosne igra navijati za Srbiju.
I sramota me bila, iako ja nisam kriva tome, kako je prosao rukomet u Srbiji.
- noris
- Poneki mu pročitamo
Ima tema politika i ravnopravnost naroda u BiH, vidim nisi mnogo upucen u desavanjima na tekmi na Grbavici al et
Kad je bjesnio rat u Bosni Hrvatska je zvala Glavasa nije htjeo da igra, zvali su Nenada Markovica i Hrvatska i Srbija, osto je u Bosni, Hasana Salihamidzica su zvali osto je i on, ima tih igraca samo ih je malo, al vecina su oni tipa Stanka Baraca, Zorana Planinica.
Al guramo mi nekako imamo vrhunskih sportasa, a Hrvatsku deremo redovno u kosarci, sam sa Srbijom malo teze ide
Kad je bjesnio rat u Bosni Hrvatska je zvala Glavasa nije htjeo da igra, zvali su Nenada Markovica i Hrvatska i Srbija, osto je u Bosni, Hasana Salihamidzica su zvali osto je i on, ima tih igraca samo ih je malo, al vecina su oni tipa Stanka Baraca, Zorana Planinica.
Al guramo mi nekako imamo vrhunskih sportasa, a Hrvatsku deremo redovno u kosarci, sam sa Srbijom malo teze ide

vozdra
-
-
- Na probnom
Uz bok Hrvatskoj biste bili da imate trece mjesto na svijetu i dva peta mjesta u Europi.noris wrote:Jarane Zeljo nije izgubio utakmicu od 99. pa niko nema u reprezentaciji, jednostavnom BH repka se popravila sad smo mozda i najjaca repka sa prostora SFRJ, ako nista uz bok smo s Hrvatskom

Hajduk je igrao cetvrtfinale Lige prvaka protiv Ajaxa.
Dinamo Zagreb tri puta igrao u Ligi prvaka od osamostaljenja RH. Gdje su jos uspjesi iz Jugoslavije, kupovi velesajamskih gradova.
Sada ste izgubili od Portugala prilicno visoko. Najblizi ste prolasku bili sa Miroslavom Blazevicem. Sa istim igracima je bio blizi prolasku nego Susic. Ima nesto i u taktici. Hrvati imaju realno receno dugu tradiciju nogometa, tijekom Jugoslavije imali smo uvijek 5,6 igraca u toj selekciji. Vi ste imali Hadzibegica, Halilhodzica, Envera Marica, Safeta Susica,
Ovdje imate link.
http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslavia ... tball_team
Citam na jednom drugom forumu, prodaju Dzeku u Manchester City i odmah ga nazivaju najboljim igracem na Balkanu. Sto je sa igracima ostalih republika: Modric (Tottenham), Rakitic (Sevilla), Perisic (Dortmund), Vucinic, Vidic, Stankovic, Pandev, uz jos one starije generacije nakon osamostaljenja. Vi napravite jedan veliki transfer i odmah euforija. Najbolji na Balkanu, Europi, na svijetu. Sada je vec malo u nemislosti Mancinija.
Vjerojatno se prosvijetlio u Medugorju malo.

Ovaj Euro moze za Hrvatsku jako lose proci. Od Italije nismo nikada izgubili, sa Irskom imamo dobar score, sa Spanjolskom nismo igrali na EURU ili SP. Ali se ne zanosimo kako cemo biti prvi u skupini i ici dalje.
Ali cesto i pobjedujemo na velikim natjecanjima, imamo lijep i prepoznatljiv stil igre, jedinstvene dresove, jedinstvenu publiku. Nas dode 20 000 na stadion, kada su europska ili svjetska prvenstva.
Primjerice hrvatski rukometni, kosarkaski i rukometni navijaci nisu niti slicni, drugaciji dekor, drugacije pjesme. Mi razlikujemo sportove,
Hrvati uopce ne navijaju protiv BiH, jer imamo svoju reprezentaciju, koja je 10, 15 godina u TOP 10 na svijetu u nogometu. U rukometu imamo 9,10 medalja u zadnjih 10 godina, vaterpolo isto tako.
Kad je Srbija igrala u Juznoj Africi protiv Australije znao sam da nece proci dalje, jer imaju taj balkanski mentalitet, isto i mi Hrvati teze igramo te trece utakmice, teze se vracamo ako primimo prvi gol, ali sam znao da ce Srbija pobijediti Njemacku, jer smo ih i mi pobijedili prije cetiri godine na EURU, samo bi naivac stavio na Njemacku, Italiju protiv Srbije ili Hrvatske. Italija ima problema i sa Slovenijom.
Netko je spomenuo od ovih nogometnih eksperata, kako Hrvatska ima nogomet u svom DNK, mislim da je to rekao trener Italije, jer igramo protiv njega uskoro. Ja uvijek promatram vanjska misljenja o nama samima, nego sto se sam hvalim Hrvatskom, ali realno gledajuci, mi smo sportska nacija, s obzirom na broj stanovnika.
Zaboravio sam spomenuti Davis Cup, to je vrlo prestizno i tesko natjecanje. Ubije te psihicki odlazak u Juznu Ameriku, pa u Australiju, pa si onda malo domacin, pa u Rusiju, pet iscrpljujucih meceva i stvarno treba cestitati Hrvatskoj i Srbiji na tim uspjesima.
Hrvatska ima 10 dana snijega u godini, pa imamo prvake svijeta i olimpijske pobjednike u skijanju, to bi bilo kao da Jamajka osvoji zlatnu medalju na ZOI u bobu, kao sto je bio onaj film.
Nas osmerac u veslanju osvoji medalju na ljetnim igrama i taj isti tim se natjece na zimskim olimpijskim igrama u bobu.
Danasnja kosarka je prilicno losa za gledati, ali smo mi 1992 bili uz Ameriku, to je posljednje natjecanje izvan Amerike, na kojem su okupili najbolje igrace, poslije su vecinom Amerikanci odbijali ici na olimpijadu ili svjetska prvenstva,
Last edited by adacta on 02 Apr 2012, 21:42, edited 1 time in total.
-
- Na probnom
Hrvatski sport u BiH: http://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatski_% ... ercegovininoris wrote:Ima tema politika i ravnopravnost naroda u BiH, vidim nisi mnogo upucen u desavanjima na tekmi na Grbavici al et
Mi toliko imamo Hrvata iz BiH, da nam nisu niti potrebni Markovic, Salihamidzic. Zar Salihamidzic ima hrvatske korijene? Znam da je Barbarez Hrvat, Srbin i Musliman. Kad Hrvatsku derete u kosarci? Jednom ste nas pobijedili na EURU.
Hrvatski kosarkasi iz BiH: Franjo Arapović, Marko Batina, Stanko Barać, Josip Bilinovac, Bojan Bogdanović, Matej Mamić, Damir Markota, Damir Mršić, Damir Mulaomerović, Zoran Planinić, Vedran Princ, Ivan Ramljak, Jasmin Repeša, Robert Rikić, Marin Rozić, Andrija Stipanović, i Goran Suton.
Zanimljivo je spomenuti Muslimane, koji su igrali za RH, a nisu htjeli igrati za BiH.

Bosna i Hercegovina je fenomen, za nju samo igraju oni predstavnici koji nisu prosli kriterije Hrvatske, Srbije ili neke trece zemlje zbog emigracije (Marko Marin, Zlatan Ibrahimovic). Predstavnici iz mijesanih brakova su vise jugoslavenski nastrojeni i jedino se oni vole deklarirati kao Bosanci, kao primjerice Ivica Osim, pa i Blaz Sliskovic je njegovao taj duh, ozenivsi srpsku rukometasicu, kasnije je postao veliki katolik, blagoslovi svetom vodom iz Fatime, on jest Hrvat, ali imao je jugoslavenski odgoj.
Ostali uglavnom bjeze, ako imaju kvalitetu iz BiH, ne samo Hrvati ili Srbi, vec i Muslimani. Ocito niste bas tako snazni domoljubi, kada vas bolji uvjeti ili novac odvedu nekamo drugdje. Hrvati su odbijali Njemacku, Australiju, Svicarsku, Austriju, Argentinu, etc. Sigurno bi imali bolje uvjete u tim zemljama i bili bi glavni igraci, ali su odabrali tezi put i radije bi sjedili na hrvatskoj klupi nego bili broj 10 u Svicarskoj ili Australiji.
Vi samo krivite Hrvate i Srbe sto vam "otimaju" igrace. Sto je sa vasima? I da su svi ti igraci ostali u BiH, u svim sportovima, opet vam treba kvalitetan strucni stozer, takticari, nije dovoljan samo talent, BiH nogometna reprezentacija ima sada najvise talenta nego ikada prije, no opet gube 6-2 od Portugala, onda se nadje Misimovic, pa glumi ozljedu, pa poslije trci poput zeca u Bundesligi. Nije bas sve tako lako kako vi mislite. Zar mislite da su nasi uspjesi dosli pritiskom na daljinski. Mi stvaramo oduvijek, 70 godina smo u nogometu, 60 u vaterpolu, 50, 60 u rukometu, uspjeh ne dolazi preko noci, tako je sa svim uspjesima. Smijesno je reci, kako "zli" Hrvati i Srbi kradu predstavnike BiH. I da se oni svi vrate, opet ne bi sve bilo u redu. Primjerice, Sasa Papac, malo bi igrao za BiH, malo ne bi, zna da nije bas dobrodosao u BiH tim, preslab je za Hrvatsku, Pandza je sigurno frustriran sto je izbacen iz Hajduka. Isto ima i par Srba u BiH, Maletic, Misimovic, mislim da bi i oni rado bili kao Stankovic, Nemanja Vidic i igrali za svoju reprezentaciju, nego da gledaju zastavu koju je odredila EU, da slusaju himnu bez rijeci, puno znaci domoljubni zanos. To su nakon raspada Jugoslavije iskoristili Hrvati, Srbi i Slovenci, iako dosta manje uspjehe Slovenija ima.
Stanko Bubalo je igrao za BiH, lik pojma nije imao, inace bi ga RH zvala, trckarao po Hajduku, Osijeku. Mi imamo kriterije, ne uzimamo mi nekoga samo zato jer je Hrvat iz BiH. Mnogi to koriste, u smislu domoljublja, pa se ispostavi da takav pojma nema o tome cime se bavi.
Ima jedan Nikola Saric, pola Srbin, pola Hrvat, igra u Danskoj, pa dosao u Hajduk, tamo los bio, i sada igra u danskoj ligi. Vasi mediji cim cuju da je netko vani roden, odmah je vrhunski, umjesto da stvarate svoje.
Mogli smo ga mi odavno uzeti, ali je realno gledano los.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Sari%C4%87
Ni Srbija ga sigurno nece. Bio je jedan srpski igrac, Antonio Rukavina, ocito Hrvat, kojeg je bilo strah reci da je Hrvat, pa su ga nasi zvali,
on se tamo predstavljao kao Srbin, na kraju se vidjelo kako je los igrac, ni Srbija ga ne zove vise.
Zatim Gavranovic, zabio jedan gol za Schalke, rodeni Svicarac, ali Hrvat i odmah poceo ucjenjivati Hrvatsku, kako njega Svicarska zove, ali je Hrvatska ostala pribrana i cekala da vrijeme prodje i ispostavilo se da je bio los. On je svoj status gradio na jednom golu protiv Valencie.
Francuski Hrvat, Gregory Sertic je ista prica, Blanc ga malo pustio u Bordeauxu da igra, poceo on licitirati, a sada ga nijedna reprezentacija ne zove.
Hrvatska uzima samo one koji dobrovoljno pristaju igrati za RH i ako su kvalitetni. Imamo mi dosta tih podvala, koje brzo uocimo. Nitko vam nije ukrao igrace, sami su htjeli igrati, jer se osjecaju kao Hrvati.
Last edited by adacta on 02 Apr 2012, 21:25, edited 1 time in total.