Al mogu dobit dodatne bodove u međuvremenu trebaju im neke informacije pa cu se raspitat ako uspijem sta saznat i pomoc im, bilo bi dobro kad bih to uspjela.
Naravno uvijek postoji sansa da dođe netko s puno vise iskustva i sve padne u vodu, al eto
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ah, zato ja volim biti uvijk intervjuirana od strane muskaracaSocrates wrote: 11 Dec 2018, 16:13 Ne mora iskustvo uvijek biti ključno, barem ne ovdje.
Jeste važno, normalno, ali nekad je, recimo, ključno kako ćeš se uklopiti u tim sa kojim trebaš raditi.
Silom prilika, radio sam na intervjuima. Jednoj sam ponudio posao jer je imala takav zarazan osmjeh da to prosto nisi mogao odbiti. Mada nije bila sa najvećim iskustvom.
A jednu sam izabrao, eto priznajem, jer je bila tako seksepilna da je to bio praznik za oči. Mislio sam da nam treba takav neko u timu. Ne znam da li je bio seksizam. Nije ni nešto pretjerano zanimljivo zvučala na intervjuu.
I sta se desi? Nikad se više nije tako seksepilno obukla za posao. Cak je prilicno konzervativna. A što se tiče posla, bila je najbolji radnik, i to ubjedljivo.![]()
Eto, priznao sam.![]()

ja ne intervjuišem, meni dođu na probniFuddo wrote: 11 Dec 2018, 16:47 Maxo direktore, sta ti prvo gledas kod kandidata kad ih intervjuises?

mad_max_ba wrote: 11 Dec 2018, 16:58ja ne intervjuišem, meni dođu na probniFuddo wrote: 11 Dec 2018, 16:47 Maxo direktore, sta ti prvo gledas kod kandidata kad ih intervjuises?
jarane ba ozbiljnoFuddo wrote: 11 Dec 2018, 17:02mad_max_ba wrote: 11 Dec 2018, 16:58ja ne intervjuišem, meni dođu na probniFuddo wrote: 11 Dec 2018, 16:47 Maxo direktore, sta ti prvo gledas kod kandidata kad ih intervjuises?![]()

Ako su zene, zracne jastukeFuddo wrote: 11 Dec 2018, 16:47 Maxo direktore, sta ti prvo gledas kod kandidata kad ih intervjuises?

Taman da nesto napisem, al’ vidim ja to je ozbiljan biznis, ima code of ethics.mad_max_ba wrote: 11 Dec 2018, 17:04jarane ba ozbiljnoFuddo wrote: 11 Dec 2018, 17:02mad_max_ba wrote: 11 Dec 2018, 16:58ja ne intervjuišem, meni dođu na probniFuddo wrote: 11 Dec 2018, 16:47 Maxo direktore, sta ti prvo gledas kod kandidata kad ih intervjuises?
![]()

I ja prednost dajem ovjesu

Chloe wrote: 11 Dec 2018, 17:19 Danas me zove zaštitar da upoznam njegovu zamjenu za sutradjevojka, prelijepa crnka, kosu digla a pravo sexy u onoj uniformi, ama pravo medena ...
... Sve kontam ko će sutra štrumpfiće otpraviti na teren....
Tačno imam osjećaj da će biti "zaboravna srijeda", svako malo će neki dolaziti po nešto...
![]()

Users browsing this forum: pizarro and 4 guests