Pa, iskreno, nisam se zalila jer me je zanimalo kome je to sasvim u redu vec da vam kazem, da je ok kad se citira jednom, a kad citirate hiljadu trista tisuca postova, bezveze je. Skroz. Razumijete sad?
Jedino je Soc skontao sta hocu rec. I space. Ako vec MORATE da citirate da bi nekog gledali forumski u oci ili odg. na neku poruku, onda citirajte tu poruku, recenicu.. a ne jos pet prije te i dve iza nje. Kontate.
odgovor
pa opet quote
odgovor
a ne quote
odgovor
pa onda quote
odgovor.
Quotate cijelu pricu sto puta mjesto recenicu na koju odgovarate. Niste od juce na forumu pa da ne znate o cemu je rijec. Kad vec moram tako da kazem. I mala ono tvoje "forum je" sta treba da znaci? Da se to tako na forumu radi? Ako tako mislis, grijesis i s obzirom koje si boje, trebala bi znati bolje.
A ko ni sad nije skontao, ne trudite se pisati da je ovo forum, ne treba pravila bla bla.. bode u faking oci kad jedna te ista prica bude kopirana 5x na istoj stranici. Ako vama ne smeta, meni smeta. To je poenta moga posta. Ako mozete da naucite da obrisete quotove ispred recenice koju ste htjeli citirati, super. Nesto ste novo naucili. Ako ste od juce na internetu i ne znate za neki online bonton, isto ok.
Nista licno, ljudi. Al red je red.

I nemojte da trazim primjere da se ne bi jos ko uvrijedio. Samo shvatite, citirajte ZADNJU recenicu na koju odgovarate i ne cijelu pricu. I problem rijesen. Gledacete se forumsko u oci, nece pisati nekom trecem, nit ce bit problem kad se neko treci ubaci. Samo nemojte citirat jednu te istu stvar 6263627263 puta na jednom stranici.
A druga opcija je da ja ne citam i sve to preskocim ali onda cu prestat i pisat, a kad moram ovako banalne stvari objasnjavat, dodje mi da to i uradim. Sebe radi.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“