Moderator: VIP
Nogicama 3 minute do posla.Obuci cu sta mi prvo dodje pod ruku.Ne sjecam se ni kad sam se nasminkala zadnji put.Nekad prije 20 dana sigurno.Čupava wrote: 13 Dec 2018, 16:03Hej decembar, pred Bozicni period, sve radi usporeno..I sutra mozda ga vec dobijes... A u svakom slucaju neces biti da ga ne dobijes...spacebound wrote: 13 Dec 2018, 16:00
Jesam.Sve je uredu i u procesu je, samo se oteglo.Jasta vec baksuz, sestra ne zna nikog ko je duze od 7 dana cekao, a ja cu sve su prilike i 14![]()
Nego sta ces obuci prvi radni dan..![]()
Je li ti daleko posao od stana?
Kako ces ici, pjesice ili gradskim prevozom ?
super da ti je blizu, da ne moras trositi vrijeme na transport..spacebound wrote: 13 Dec 2018, 16:15Nogicama 3 minute do posla.Obuci cu sta mi prvo dodje pod ruku.Ne sjecam se ni kad sam se nasminkala zadnji put.Nekad prije 20 dana sigurno.Čupava wrote: 13 Dec 2018, 16:03
Hej decembar, pred Bozicni period, sve radi usporeno..I sutra mozda ga vec dobijes... A u svakom slucaju neces biti da ga ne dobijes...
Nego sta ces obuci prvi radni dan..![]()
Je li ti daleko posao od stana?
Kako ces ici, pjesice ili gradskim prevozom ?
Kupila sam patike za posao, a od njih cu dobit uniformu.
Sve'dno mi je vala kakva samSamo se okupam, poceljam i operem zube.
Samo ti pitaj.Ne smetaČupava wrote: 13 Dec 2018, 16:19super da ti je blizu, da ne moras trositi vrijeme na transport..spacebound wrote: 13 Dec 2018, 16:15 Nogicama 3 minute do posla.Obuci cu sta mi prvo dodje pod ruku.Ne sjecam se ni kad sam se nasminkala zadnji put.Nekad prije 20 dana sigurno.
Ma...sminkat ces se opet, nego ja uzela ispitivati malo, cisto onaklo da preusmjerim ti misli ...
![]()
Kakve patike, zar necete nositi klompe bijele?spacebound wrote: 13 Dec 2018, 16:15
Nogicama 3 minute do posla.Obuci cu sta mi prvo dodje pod ruku.Ne sjecam se ni kad sam se nasminkala zadnji put.Nekad prije 20 dana sigurno.
Mozes nosit sta ti udobnije.Merlin246 wrote: 13 Dec 2018, 20:47Kakve patike, zar necete nositi klompe bijele?spacebound wrote: 13 Dec 2018, 16:15
Nogicama 3 minute do posla.Obuci cu sta mi prvo dodje pod ruku.Ne sjecam se ni kad sam se nasminkala zadnji put.Nekad prije 20 dana sigurno.
Cuj samo to, ja se sredjujem po sat vremena i vise kad idem bilo gdje![]()
I svaki dan na posao tako?Merlin246 wrote: 13 Dec 2018, 20:47
Cuj samo to, ja se sredjujem po sat vremena i vise kad idem bilo gdje![]()
A ja ne mogu shvatiti ovaj mentalni sklop.Hurija wrote: 14 Dec 2018, 08:12 Ne mogu shvatiti nikako mentalni sklop majke koja je u stanju napustiti svoju djecu STA god bilo osuđujem
Ako ce ti.biti lakse zagrli meChloe wrote: 14 Dec 2018, 09:37 Razmišljam koliko postaje nešto kao trend mišljenje da treba biti hladan, proračunat, neosjetljiv, zatvoren insan jer to su karakteristike jakih ljudi,
dok se ispoljavanje tuge, plač, razgovor o onom što insana muči tretira kao drama, kukavičluk, poremećenost ...
... to lazuChloe wrote: 14 Dec 2018, 09:37 Razmišljam koliko postaje nešto kao trend mišljenje da treba biti hladan, proračunat, neosjetljiv, zatvoren insan jer to su karakteristike jakih ljudi,
dok se ispoljavanje tuge, plač, razgovor o onom što insana muči tretira kao drama, kukavičluk, poremećenost ...
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests