Ma, samo polako, vrijedi otićiCvrle wrote: 14 Dec 2018, 08:00 Ne znam na koji ce prelaz ovarisati, ali svejedno... I to je dozivljaj![]()
Još sad snijeg...milina i ugođaj
Moderator: VIP
Ma, samo polako, vrijedi otićiCvrle wrote: 14 Dec 2018, 08:00 Ne znam na koji ce prelaz ovarisati, ali svejedno... I to je dozivljaj![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Dobro vam jutro iz snježne Krajine ... 

Karticom možeš plaćati ... Nemam vremena ganjati kurs da vidim kako stoje kune i euro al' najčešće je povoljnije da ti u kunama skidaju nego u eurima ...Cvrle wrote: 14 Dec 2018, 07:36 EEEE tek veceras putujem ako Bog da... vidjecemo koliko cemo vratiti
Jucer otisla u banku da razmjenim u kuMe, kaze ona teta na salteru "mi imamo jos samo 600 kn"Raja pokupila svu lovu
![]()

... to mirise na rat...tukne mi tako ....Rum wrote: 14 Dec 2018, 09:21 Zar nemate one na ulici sto mijenjaju lovu puno povoljnije nego banka,franju jucer zamjenio 170 kod ulicara

Kakav rat tu su godinama koju god valutu izvalis ljudi mijenjaju ,banka dere

... ma kontam ...

Tako se obezbjedim najčešće, nikad nisam bez kuna, samo zavisi jel' mi treba još al' karticom platim i nema neke razlike ...Rum wrote: 14 Dec 2018, 09:21 Zar nemate one na ulici sto mijenjaju lovu puno povoljnije nego banka,franju jucer zamjenio 170 kod ulicara
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests