Inače, strašna tragedija, tako mi je žao dječice

Evo ovdje neko šturo objašnjenje, kao da ih je majka bila ostavila.
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/43 ... a-u-bihacu
Moderator: Krokodil Behko
Nema se šta dalje reći, tuga i eto.Hurija wrote: 14 Dec 2018, 08:06Jutro majka je napustila oca i djecu prije dvadesetak dana a debil je svoju djecu pobio na najmonstruozniji nacin ,region bruji o istome nebih dalje zaista
Sta čovjek da kaze na ovo.... :/Iznenadilo me je što je policija slučaj tretirala samo kao narušavanje javnog reda i mira. Dijete je moglo nastradati. Vidio sam komešanje djece i prišao sam da vidim šta se dešava. Momak je bio bez svijesti i krv mu je curila. Prišao je još jedan stariji čovjek pa smo ga podigli. Tri minute smo ga polijevali vodom da dođe svijesti – ispričao nam je očevidac.
Manijak.storm wrote: 14 Dec 2018, 13:50 Samo se stalno pitam, otkako sam pročitao... Zašto?
Sto ti mora biti u glavi...
Bas sam pričao sa nekim... Ok, tuga, jad, ne vidiš izlaza... Nekako bih možda i razumio samoubojstvo, iako je to teški kukavičluk u kontekstu, da imaš uza se troje malo dobne djece. Ovo ne i nikako ne prolazi kroz mozak![]()
Ne postoji sila koja bi mogla natjerati nekoga da digne ruku na svoje dijete..Ne znam, ne razumijem niti cu moci shvatiti sta se u covijeku desi da pa da se odluci na ovakav cin...Wer wrote: 14 Dec 2018, 16:21 Ima li ikakva metoda koja bi ovakve slučajeve u budućnost mogla spriječiti? Ja sam siguran da otaj nečovjek koji je izvršio taj zločin nije bio za to rođen neko je na to bio natjeran.