Moderator: Krokodil Behko
Lavlje_srce wrote: 31 Mar 2018, 12:35 Pa nije ovo random akt poremecene osobe nego smisljeni ksenofobni akt ponizenja ne samo zivih nego i mrtvih odredjene etnicke manjine u Zagrebu, nakon ne tako davnog krvoprolica, logora i sistematskog unistavanja bogomolja. Budite sigurni da jutros nije jednostavno biti musliman/ka u Zagrebu, a najteze je ovoj zeni koja se izlozila imenom i prezimenom.
Protiv ovog gnusnog cina bi se morao oglasiti barem gradonacelnik Zagreba. To je njegova duznost. Ako se ne oglasi, nasi uhljupi bi trebali poslati ostru protestnu notu hrvatskoj Vladi ili bi se trebao oglasiti gradonacelnik Sarajeva gradonacelniku Zagreba. Najlakse je gurnuti stvari pod tepih, tako smo uostalom i navikli a znamo dokle nas je taj 'stav' doveo.
Smijesno ti, a? Pa smij se. Da imas mozga, ne bi.
Sve što tamo procitamo treba uzeti s rezervom.Ne samo srpsku, hrvatsku,....
ovo je jos , na zlaost , aktuelno na cijelom BalkanuKrokodil Behko wrote: 25 May 2018, 14:26ŠVEĐANKA SA SVIJETOM PODIJELILA GROZNO ISKUSTVO IZ HRVATSKE: ‘Ondje sam doživjela najgore rasističke uvrede’
statebriga wrote: 25 May 2018, 14:28ovo je jos , na zlaost , aktuelno na cijelom BalkanuKrokodil Behko wrote: 25 May 2018, 14:26ŠVEĐANKA SA SVIJETOM PODIJELILA GROZNO ISKUSTVO IZ HRVATSKE: ‘Ondje sam doživjela najgore rasističke uvrede’![]()
ali , ti nisi mjerilo kompletne populacije, uostlam, na Balkanu s ne kaznajvaju ovakvi debilni komentari na radnim mjestimaKrokodil Behko wrote: 25 May 2018, 14:29statebriga wrote: 25 May 2018, 14:28ovo je jos , na zlaost , aktuelno na cijelom BalkanuKrokodil Behko wrote: 25 May 2018, 14:26ŠVEĐANKA SA SVIJETOM PODIJELILA GROZNO ISKUSTVO IZ HRVATSKE: ‘Ondje sam doživjela najgore rasističke uvrede’![]()
Ja nikad ne bih bio rasista, prema tebi![]()
mislis da osobe koje nisu bjelci diskriminiraju iskljucivo white trash
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests