Kako se osjećate trenutno?
Moderator: VIP
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Kako se osjećate trenutno?
Djeciji strahovi su nezaobilazni, svako djete ga ispoljava na razlicite nacin... Stah od svega..najobicnijih stvari, pa do smtri...
Ja se nisam udaljavala od svoje, pa je znala imati momente panike.. u skoli djeca pricaju o svemu, i plase se raznim stvarima... strahovi i panika najcesce su se desavali nocu prije spavanja ili tokom sna...
Ja se nisam udaljavala od svoje, pa je znala imati momente panike.. u skoli djeca pricaju o svemu, i plase se raznim stvarima... strahovi i panika najcesce su se desavali nocu prije spavanja ili tokom sna...
.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9926 times
- Been thanked: 16730 times
- Status: Online
Sad je dobro.Izasli su pravit Snjeska.Otkako je sinoc zaspao sve je uredu.Nice try wrote: 15 Dec 2018, 10:17 ]Znam da se često čujete, pričaj s njima, tješi ih. Početak je najteži.
Moja srednja curica u sličnim slučajevima nije uopste htjela ni da prica sa mnom. Samo diše u slušalicu. To mi je bilo teže nego razdvojenost.
Kad prica sa mnom uredu je.Muz kaze da ne pate, ne spominju me previse, ne placu.Ni na koji nacin ne iskazuje da mu je tesko.Ovo mu se desilo jucer dok je igrao igricu.Prepao se.Muz nije vidio sta je skinuo, bilo nestk sa vanzemaljcima sto ga je, kaze, jako prepalo.On je inace strasljiv.Ali ovakav napad nikad nije imao.
Pa se i tjesim da je mozda zaista do igrice
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

Hvala cupava 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40995 times
- Been thanked: 27574 times
Space ako ce ti biti lakse zagrli me
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Čupava
- Forum [Bot]
Pa eto odgovor imas... neka vise te igrice i ne igra...spacebound wrote: 15 Dec 2018, 10:21Sad je dobro.Izasli su pravit Snjeska.Otkako je sinoc zaspao sve je uredu.Nice try wrote: 15 Dec 2018, 10:17 ]
Znam da se često čujete, pričaj s njima, tješi ih. Početak je najteži.
Moja srednja curica u sličnim slučajevima nije uopste htjela ni da prica sa mnom. Samo diše u slušalicu. To mi je bilo teže nego razdvojenost.
Kad prica sa mnom uredu je.Muz kaze da ne pate, ne spominju me previse, ne placu.Ni na koji nacin ne iskazuje da mu je tesko.Ovo mu se desilo jucer dok je igrao igricu.Prepao se.Muz nije vidio sta je skinuo, bilo nestk sa vanzemaljcima sto ga je, kaze, jako prepalo.On je inace strasljiv.Ali ovakav napad nikad nije imao.
.
- spacebound
- Urednik foruma

Nadam se da je to, iako u dubini duse strepim.
- Čupava
- Forum [Bot]
Pa vidi i sama kazes da razdvojenost za sada dobro podnose... Sreca je i to sto imas dobrog muza koji je uzeo veliku odgovornost na sebe.. Nije mu jednostavno, aplauz i njemu... kao i tebi, svaka cast..
I jedna vrlo dobra knjiga, svakoj majci bih je preporucila da je procita koja ima djecu u uzrastu tvoje..Samo ne znam ima li prevod..

"Strah od vuka, stah od svega"
.
- spacebound
- Urednik foruma

Da, zahvalna sam sto imam takvog muza, a oni oca.Ali bolje da ne hvalim puno.Tebi veliko hvala.Pomogla si mi 
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40995 times
- Been thanked: 27574 times
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Čupava wrote: 15 Dec 2018, 10:23Pa eto odgovor imas... neka vise te igrice i ne igra...spacebound wrote: 15 Dec 2018, 10:21
Sad je dobro.Izasli su pravit Snjeska.Otkako je sinoc zaspao sve je uredu.
A koliko mali ima godina? Jeste ga vodili psihologu djecijem, jeste pricali poslije s njim o tome kad se smirio? Mozda je igrica probudila neki cudan osjecaj a mozda i nesto drugo
Ja kad sam bila mala padala sam u teske depresije kad trebam ici zubaru i kad mi mama kaze da cemo uskoro opet ici. Samo sam o tome razmisljala i kontala da je smrt ljepsa opcija nego da idem zubaru
I proslo samo od sebe, sad se ne bojim zubara
- spacebound
- Urednik foruma

Ima 7 godina.Desilo mu se samo sinoc, prije par dana je iz cista mira poceo plakati jer se boji da se bratu nesto ne desi.Kaze ne bi mogao zivjet bez njega. I eto sinoc vidjevsi tu igricu.Rano je za psihologa.Ako se nastavi ovako onda.Ja se nadam da nece.Merlin246 wrote: 15 Dec 2018, 11:27
A koliko mali ima godina? Jeste ga vodili psihologu djecijem, jeste pricali poslije s njim o tome kad se smirio? Mozda je igrica probudila neki cudan osjecaj a mozda i nesto drugo![]()
Ja kad sam bila mala padala sam u teske depresije kad trebam ici zubaru i kad mi mama kaze da cemo uskoro opet ici. Samo sam o tome razmisljala i kontala da je smrt ljepsa opcija nego da idem zubaru
I proslo samo od sebe, sad se ne bojim zubara![]()
Razgovarali smo sinoc dugo.Jutros nit je on sta spominjao nit muz nit ja.Zasad cemo pustit.Ne napominjat ga.Raspolozen je i isto kao i svaki dan.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Desna ruka me preboli, da postajem nervozna... Inače ljuta, umorna, nenaspavana ... 
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Odmori malo vise i bice boljeChloe wrote: 15 Dec 2018, 19:40 Desna ruka me preboli, da postajem nervozna... Inače ljuta, umorna, nenaspavana ...![]()
Malo bolje veceras,nego danas
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7933 times
- Been thanked: 18758 times
Space sestrin mali se tako prepao nekih klauna u igrici. Nocima imao ruzne snove, danju nije htio ostati sam. Sestra je s njim spavala nekolike noci, onda ostavljala upaljenu lampu dok to nije proslo.
- sherman_ll
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time