Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mislim da sve treba shvatiti kao dobru zafrkanciju i tako postupiti.
Kada bi se ozbiljno glasovalo/glasalo/glasiralo tu bi zaista trebale duboke analize.
Mada imponuje titula, pa makar se ona zvala "šupak dana"
Najveći šupak u društvu. Osoba koja toliko žudi za slavom i popularnošću da to u nekim slučajevima prevazilazi svaku granicu. A popularnost i neko mesto u društvu pokušava da dobije tako što ponavlja sve što osoba od nekog značaja u društvu kaže ili se jednostavno podvorava svima.
Last edited by lejlamo on 18 Dec 2018, 10:10, edited 1 time in total.
mad_max_ba wrote: 18 Dec 2018, 10:04
Kada bi se ozbiljno glasovalo/glasalo/glasiralo tu bi zaista trebale duboke analize.
Ja sam i to osvojio
Šupčina
I papučar... Samo pobjeda pa kaj god
Ja sam i to osvojio
Šupčina
lejlamo wrote: 18 Dec 2018, 10:08
Pa to i rekoh, zabava, nego šta..
A što se tiče šupka...Duet šupak!...
Najveći šupak u društvu. Osoba koja toliko žudi za slavom i popularnošću da to u nekim slučajevima prevazilazi svaku granicu. A popularnost i neko mesto u društvu pokušava da dobije tako što ponavlja sve što osoba od nekog značaja u društvu kaže ili se jednostavno podvorava svima.
Ja sam i to osvojio
Šupčina
Ma ok svako ima svoje kriterije i neka se njise istim...
Ali u vecini debata (tokom godine) se valjda pristupa ozbiljno ili se pisketate od smijeha dok pisete.
ina wrote: 18 Dec 2018, 10:22
Ma ok svako ima svoje kriterije i neka se njise istim...
Ali u vecini debata (tokom godine) se valjda pristupa ozbiljno ili se pisketate od smijeha dok pisete.