Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ina wrote: 18 Dec 2018, 10:22
Ma ok svako ima svoje kriterije i neka se njise istim...
Ali u vecini debata (tokom godine) se valjda pristupa ozbiljno ili se pisketate od smijeha dok pisete.
Ja uglavnom vristim... Pogotovo dok čitam
I slozis mrgudastu facu....
Pa imas i preskakanje opciju.
mad_max_ba wrote: 18 Dec 2018, 11:21
a koji ti je ono broj
4
spisak kandidata je pravljen po abecedi
dobro me podsjeti na proslogodisnji spisak , chloe je iz nekog razloga pomjerena nanize tako da sam ja junacki prkosio nevoljama s prvog mjesta, poput druga tita na celu kolone
tako da se nije moralo puno premetati pri glasanju, jedan bod prvom
mad_max_ba wrote: 18 Dec 2018, 11:21
a koji ti je ono broj
4
spisak kandidata je pravljen po abecedi
dobro me podsjeti na proslogodisnji spisak , chloe je iz nekog razloga pomjerena nanize tako da sam ja junacki prkosio nevoljama s prvog mjesta, poput druga tita na celu kolone
tako da se nije moralo puno premetati pri glasanju, jedan bod prvom
Eh vala ne grlila nikoga i ne uvaljivala nicega i ne kupovala nista makar me kostalo svih mogucih bodova
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Cvrle wrote: 18 Dec 2018, 11:54
Eh vala ne grlila nikoga i ne uvaljivala nicega i ne kupovala nista makar me kostalo svih mogucih bodova
Ma dođi ti meni da te zagrlim Bez interesa je zagrljaj
Zaaaagrrrliiiiii
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata