Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Podrinjac wrote: 18 Dec 2018, 00:34
Eno srednje klase u nargila barovima i u kladionicama. Kažu da im nije loše, pa im nije prioritet stabilizacija države.
Podrinjac wrote: 18 Dec 2018, 00:34
Eno srednje klase u nargila barovima i u kladionicama. Kažu da im nije loše, pa im nije prioritet stabilizacija države.
Ti klaun bi trebao Amerikancima objasniti da ide bez kapitala. To znači da prestanu plaćati račune za vodu iz česme i struju i da počnu živjeti primitivnije i da sebi vodu sa kantom iz rijeke donesu i da bez struje žive ko prije 200 godina. To već hipijima prije 50 godina nije uspijelo ali jednom klaunu ko tebi će to sigurno uspijeti.
meni je Bog dao zdravlje i pamet, i hvala Bogu da imam mogucnosti procjeniti siituaciju radnih uslova i ucjene na radnim mjestima u US
a ti iz US mozes lsobodno nastaviti lagati narodu na Balkanu
Tebi da je bog dao pamet ti bi otišao na moj profil ovdje i pročitao bi tu da sam u BiH. Sad si narodu na balkanu dužan da objasniš gdje sam ja lagao da sam iz US i gdje sam lagao o radnim uslovima i ucjenima radnih mjesta u SADu i meni si dužan objasniti kome si sa tim postovima ovdje na balkanu pomogao.
Nema srednje klase. Srednja klasa odlazi iz države.
Ovo je pravi Albert Einstein. Prvo piše da ima srednje klase i da je ona u barovima i kladionicama. Sad piše da "nema srednje klase" jer srednja klasa odlazi iz države. Kako srednja klasa može odlaziti kad je nema. Ti bi trebao sad ovdje objasniti kako se zrak može jesti koji nema kalorija i kako životinje mogu u vulkanskoj lavi plivati.
Ti klaun bi trebao Amerikancima objasniti da ide bez kapitala. To znači da prestanu plaćati račune za vodu iz česme i struju i da počnu živjeti primitivnije i da sebi vodu sa kantom iz rijeke donesu i da bez struje žive ko prije 200 godina. To već hipijima prije 50 godina nije uspijelo ali jednom klaunu ko tebi će to sigurno uspijeti.
kad si radio u US
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Nema srednje klase. Srednja klasa odlazi iz države.
Ovo je pravi Albert Einstein. Prvo piše da ima srednje klase i da je ona u barovima i kladionicama. Sad piše da "nema srednje klase" jer srednja klasa odlazi iz države. Kako srednja klasa može odlaziti kad je nema. Ti bi trebao sad ovdje objasniti kako se zrak može jesti koji nema kalorija i kako životinje mogu u vulkanskoj lavi plivati.