Rucak

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nice ovo je treca turaJulia-Klara wrote: 19 Dec 2018, 17:51 Moja mama ima neki recept za kiselu salatu, vec sutradan se moz ejesti, a salata boli glava![]()
Bas cu je pitati,jer planiram ponijeti u Prag recept, pa ako budu ovi moji htjeli mozemo zajendo praviti,jer je meni samoj puno 5 kilaCvrle wrote: 19 Dec 2018, 18:44Nice ovo je treca turaJulia-Klara wrote: 19 Dec 2018, 17:51 Moja mama ima neki recept za kiselu salatu, vec sutradan se moz ejesti, a salata boli glava![]()
JK mozda je taj recept slican mom, ovo ce vec prekosutra u opticaj
Rumejel tako
![]()

Goni tu iz kuce, vidis kako te pokvari. Jos malo pa ces nam poceti pricati o fast foodu kako je dobar.

Ja vec par mjeseci ne pravim i ne jedem tijesta, smetaju mi peristalticiKonsultant wrote: 20 Dec 2018, 07:48Goni tu iz kuce, vidis kako te pokvari. Jos malo pa ces nam poceti pricati o fast foodu kako je dobar.
Ove godine sam kiselila kupus, dobro to je za sarmu, a od salata samo crvene paprike na kriške, punjene kupusom, zeleni paradajz i malo krastavaca.Cvrle wrote: 19 Dec 2018, 18:44Nice ovo je treca turaJulia-Klara wrote: 19 Dec 2018, 17:51 Moja mama ima neki recept za kiselu salatu, vec sutradan se moz ejesti, a salata boli glava![]()
Rumejel tako
![]()
jednom si već spominjala taj recept od tvoje mame. Ne znam, nisam sigurna ali si mi objašnjavala. U svakom slučaju napiši ponovoJulia-Klara wrote: 19 Dec 2018, 19:10Bas cu je pitati,jer planiram ponijeti u Prag recept, pa ako budu ovi moji htjeli mozemo zajendo praviti,jer je meni samoj puno 5 kilaCvrle wrote: 19 Dec 2018, 18:44
Nice ovo je treca tura
Rumejel tako
![]()
Pravim isto, samo bez milerama, a i češće ne rolam tako nego samo ispečem u klasičnom obliku. Ali, tijesto je za desetkuMaja wrote: 20 Dec 2018, 00:12 Fotka je totalno ruzna. Neuredan sto, nije moj mob.pa zuta nekakva pogaca al hajd.
Uzivo je bila praznik za oci. Okus ekstra.
Potkuhala je sa citavim litrom jogurta, 3 jaja, prasak, germa. Zaboravila sopa sam posolila i rukom je keckala ne bi li se so fino rasporedila i jeste.
Onda je razvaljala, premazala otopljenim margarinom (cuj Meleče) ulupanim s mileramom. Zarolala i rezala snite pa ih redala uspravno. Premazala zumancem.

taze ovo necete pojesti ni u jednom restoranu , talijani na aparatima ![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Svi na aparatima osim meneRudolph wrote: 20 Dec 2018, 17:53taze ovo necete pojesti ni u jednom restoranu , talijani na aparatima
oliver na aparatima , behko na aparatima

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests