Izbor forumasa godine - komentari

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times
Status: Offline

Re: Izbor forumasa godine - komentari

21 Dec 2018, 23:01

Mala_Mu wrote: 21 Dec 2018, 22:59 Bice napeto do kraja :spanac
naravno, zahvaljujuci mom sudjelovanju na ovoj temi :D.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 10 times

21 Dec 2018, 23:02

statebriga wrote: 21 Dec 2018, 23:01
A tek da glasaš ... zamisli sta bi se tek onda desilo :888
.

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

.

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

.

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

21 Dec 2018, 23:03

Triput je triput... :D.

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

21 Dec 2018, 23:04

Msm na bodovnu razliku :ble

A bas me zanima kako bi ti raspodjelila glasove :D

Venera
Seksologinja
Seksologinja

21 Dec 2018, 23:05

Čupava wrote: 21 Dec 2018, 23:02

eh napravila bih u okviru kompliciranog matematickog rijesenja , poput matematickog lavirinta , jer psotoji vise tocnih odgovora :D.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

21 Dec 2018, 23:06

Mala_Mu wrote: 21 Dec 2018, 23:04

Msm na bodovnu razliku :ble

A bas me zanima kako bi ti raspodjelila glasove :D
napravila bih formule ili matematicko pitanje za svaku osobu , pa tko rijesi, eto mu poeni :D.

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

21 Dec 2018, 23:06

Sad sam pocela i troduplo postati :grana :ljut :ooo
.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

21 Dec 2018, 23:07

havarija sistema glasanja :D.

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

21 Dec 2018, 23:08

statebriga wrote: 21 Dec 2018, 23:07

havarija sistema glasanja :D.
Sejtanska posla rekao bi Remzo :D.
.

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

21 Dec 2018, 23:29

Ja cu prvo ovdje, pa onda tamo. :D.

Prije glasanja, disclaimer.

Sasvim sam siguran da su svi nominirani forumasi prekrasna ljudska stvorenja, koja nikad nikog nisu prevarila, zajebala, otracala, or whatever the fuck. Osim mene, naravno, zato si I dajem jedan (1) bod. :D.

Generalna ocjena je da bih vas, kao sto Julia rece, ja trebao sve intervjuisati da otkrijem ono najskrivenije sto mene interesuje.

Forumas Godine

17 bodova - spacebound

Ove godine, bilo je jasno da prolazi kroz unutrasnja previranja. I nije u pitanju samo odlazak u Njemacku. Meni je to vazno na Forumu, da vidim da se osoba sa druge strane Ekrana/Okeana ne ustrucava da prikaze nastojanje covjeka da prevazidje kondicionalnost ljudskog postojanja, tj. da, naprimjer, pokaze zube Zakonu Gravitacije, ne budi primjenjeno. Ona je to radila, the Eminem Style. Procitaj joj potpis. Jedan, dva pp-a od nje u odredjenim trenucima su mi znacila. :respekt

16 bodova - kontrica

A sta reci o kontrici? Jedan njen post o Aji, od dvije rijeci, pokaze vise ljubavi i plemenitosti nego 10 000 drugih postova. Ona srce nosi na rukavu. Volio bih da vise pise, ali, kad pise, to se nekako ugravira u srce covjeka. :pusa

15 bodova - Nice Try

Ne znam obrazloziti kratko I jasno zasto. I just feel you sister from another mister. Tvoji potpisi I nacin na koji si ih stavljala su samo za dublje razmisljanje. :cvijece

14 bodova - Cvrle

Ratna Ispovjest. Tacka. Hvala. Vjerujem da nije bilo lako pisati. Puno srece sa skolom. :aplauzz

13 bodova - Ina

A nekako sam se navadio citati njena pisma neki dan. Nemam pojma o cemu pise :D. ali ima tu nesto. Vazna za Forum, mada rijetko dolazi.

12 bodova - lejla

Osjeca da joj svijet nesto duguje. Ne duguje joj nista. Cak I da duguje, nije izabrala dobar nacin da to naplati. "Jarane ba" retorika joj nece pomoci. Bodovi su iskljucivo zbog potencijala, ali I njega ce nestati ako se nacin trazenja Sunca ne promjeni. Puno srece. :respekt

11 bodova - Mute

Nista se nije promjenio. Ne znam koliko sam mu dao prosle godine. Glavu gore. On isto prolazi kroz konstantnu borbu.

10 bodova - Zagorka

Od nje samo ocekujem da me ispljuje, da li zbog Hari Mata Harija ili zbog vakcinacija, svejedno je. Bilo kako bilo, ona je uvijek u vrhu, ali je urijedila. Ne bi joj skodio mali silazak sa oblaka. Da vidimo ovo malo duse. Ne boli, trust me.

9 bodova - Cupava

Definitivno je vesela razigrana osoba, ali volio bih da malo vise razotkrije svoje dublje osjecaje, ili barem razjasni svoj potpis. Da imam na osnovu cega da ocjenjujem najskrivenije. Nazalost, na glasanje je uticaj imala I cinjenica da je na Forum dosla sa onim, kako mu bjese nick, sto je svaki dan dozivao nekontrolisano. He was annoying as fuck. I za slucaj da se vrati da mi sve po spisku, vise nije annoying. As fuck. Jer ga nema. Anyway, cesto si ovdje, pozitivna si osoba, ali ja nemam puno informacija na osnovu kojih mogu dati vise bodova.

8 bodova - Pasaga

Legenda Foruma. Hoce da diskutuje, ali skrati previse tackicama. Ocekuje da svi mi razumijemo sta tackice podrazumijevaju. Nekad je nedosljedan. Dobar covjek, po svemu sudeci. Malo, stara skola, ali sarma ima.

7 bodova - srculence

Urijedila je, promjenila status. I guess, vaznije stvari je okupirale. Svejedno, forum nam se pretvorio u chataonicu, pa njeno prija kad odluci da pise.

6 bodova - Melek

De stvarno reci sta ti je na dusi. Mani me tih prdeza, smrdljivih carapa, I ostalog iz meleckog vokabulara. De stvarno reci. Vjerujem da ti je ruka otpala kad si mi dao 10 bodova. Konacno si poslusao Glas Razuma. Djelimicno. Ja od 6 vise ne mogu dok stvarno ne kazes.

5 bodova - Divlja u Srcu

Mislim na tebe zadnjih dana. Glavu gore. Jebes forumsko glasanje I Forum. Budi dobro. Poljubac. :pusa

4 boda - damir5

Stvarno vjerujem svima koji kazu da je odlican covjek. Medjutim, ne znam na osnovu cega da ga ocjenim, osim sto se malo zeza sa Malom. I Pricaonica. Sve ostalo, Google I Youtube, uglavnom. Da je I meni nesto pomogao na pp, mozda bih I imao na osnovu cega da ga ocjenim. Eto, ja bih sa interesom citao da postira nesto u vezi svoje struke. Mada sam laik.

3 boda - Chloe

You lost me this year, sister. Dobro, uglavnom si na Pricaoni I Igricama. Koliko puta treba da ti kazemo da nisi dosadna, niko ti nista ne zamjeri I da si vazan dio Foruma. Utjecaj na moje glasanje je imala I cinjenica da si aktuelni Forumas Godine. Imam griznju savjesti zbog ovog glasanja, ali, ne zaboravi, divno smo drustvo ovdje na dnu mog glasackog listica. :D. Damir, Femea, ti I ja. :gace

2 boda - Femea

Jos veca griznja savjesti. Jedna od najdivnijih osoba na Forumu o kojoj ne znam nista. Toliko me ubi griznja savjesti da bih joj sad poslao cokoladnu fantaziju kao gest izvinjenja za dva boda. :cvijece

1 bod - Socrates

Njega nista me razumijem, mada znam sve o njemu. Ili se pravim da znam.
. . . . . . . . .

Venera
Seksologinja
Seksologinja

21 Dec 2018, 23:36

Socrates wrote: 21 Dec 2018, 23:29 Ja cu prvo ovdje, pa onda tamo. :D.

pa ti bi da svi otkriju malo vise svoje duse , a ni ti se nesto nisi posebno potrudio u svojim pisanjima otkriti sebe :hm

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

21 Dec 2018, 23:41

Najnovajlija Foruma

Mislim da trenutno stanje na ovoj tabeli najbolje opisuje stanje bosanskog drustva. Sastala se trojica u Sarajevu, a boy band really, NStink tako reci, nemaju puno toga da kazu, ali se ipak najvise guraju. I nasli su put do srca glasaca. Katastrofa, blago receno. Da sam Mute, bio bih mnogo pesimisticniji. Ovako, I don't give a flying fuck. :D.

8 bodova - Merlinka

Vjerovali ili ne, od nominiranih, ona je rekla najvise sto ima nekog smisla. Provjerite sami. Bilo je lutanja, al' dobro. Sto se tice mog glasanja, pomoglo joj je I to da su joj nekoliko puta spustali zbog njenih godina. Jednom, cini mi se, I ja. Na to jesam osjetljiv, jer sam dosta puta u zivotu iskusio istu stvar. A vjerujem I vecina ostalih Forumasa. Postavlja se pitanje, ako smo svi to iskusili, zasto ponavljamo greske onih koji su to nama radili. Covjek je cudan.

7 bodova - hurija

"Lokalpatriotizam" Zavrsen citat. Od Male. Ima tu jedan ili dva posta, da opravdam ovo glasanje. Ako mi nadlezni budu kucali na vrata. "Kuc kuc" Covjek koji je bio sam na svijetu cuo je kucanje na vratima. Sta covjek? Zenicanin.

6 bodova - sajlent

Veeeliiikaaa drama. Svega tu ima. Bodove je zasluzio zbog samokritike.

5 bodova - Kremenac

Ne znam jel' kuha dobro, al' dovoljno ubjedljivo o tome pise.

4 boda - grozdjar

Zivi dokaz da je bolje dosadno pisati nego bilo sta lupati.

3 boda - Vrag

Ovo je hibrid Mute (necu reci u kojem aspektu), samo sto Mute ne zna da se pretvara, I Hanija, samo sto je Hani doktor apsolutno svega za njega. Nedostaje mu paznje. I kad bi htio nesto smisleno da kaze, ne bi imao sta. I zaplete mu se jezik, to jest tastatura. Dokle ce dolaziti novi forumasi koji proganjaju Crvenu? Bez obzira da li to bila sala ili ne. Ubise, brt. Ne znam da li Crvenoj to prija, ali je fuckin' infantilno, osim kad je u pitanju Elitni Sandzaklija. On je doktor proganjanja Crvene. Vrh. Ovaj Vrag je samo mediokritet zesci. Ako I toliko.

2 boda - Alcapone

Nekad se zaleti na Google da nadje neku misao koja, kao, daje dublji znacaj, ali ovih 50 postova na dan mu dosad nista ne znace. Bio sam u iskusenju da izjednacim rezultat izmedju njega I maxa, ali kako? Hajde, ocito je da nekima od vas prija ovo njegovo postiranje Nicega. Ali, kao sto rekoh u uvodu glasanja. Koja mu je ovo inkarnacija?

1 bod - mad max

Ovako to izgleda;

Danas sam jeo burek :888

Danas pada snijeg :888

Umro covjek na ulici :888

Malo karikiram, ali, brt, samo malo. Onda idu bromanticni susreti sa ovom dvojicom gore. Beskrajna citiranja. K'o fuckin' boy band Foruma. I uopste ne sumnjam da je vama na drugim forumima bio prijatan. Meni je samo isforsiran. Vila to negdje dobro opisa, ali sam zaboravio gdje i kako. Reklo bi se, sa tolikim samodopadjivim smajlijima, ili je na nekim losim drogama ili je histerican. Na drogama nije. Ni lošim ni dobrim.

Sasvim druga je stvar da sad objasnjavamo neke druge aspekte ovog stanja na tabeli novajlija. Klix je nekima ocito usadio neke aspekte internet ponasanja, koji ovdje izgledaju just ridiculous.

Svima vam zelim sretne praznike, pa sta god da slavite.

Sretna Nova Godina.
Last edited by Socrates on 22 Dec 2018, 01:17, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41482 times
Been thanked: 28274 times
Status: Online

22 Dec 2018, 00:19

Socrates wrote: 21 Dec 2018, 23:41 Najnovajlija Foruma

Mislim da trenutno stanje na ovoj tabeli najbolje opisuje stanje bosanskog drustva. Sastala se trojica u Sarajevu, a boy band really, NStink tako reci, nemaju puno toga da kazu, ali se ipak najvise guraju. I nasli su put do srca glasaca. Katastrofa, blago receno. Da sam Mute, bio bih mnogo pesimisticniji. Ovako, I don't give a flying fuck. :D.

8 bodova - Merlinka

Vjerovali ili ne, od nominiranih, ona je rekla najvise sto ima nekog smisla. Provjerite sami. Bilo je lutanja, al' dobro. Sto se tice mog glasanja, pomoglo joj je I to da su joj nekoliko puta spustali zbog njenih godina. Jednom, cini mi se, I ja. Na to jesam osjetljiv, jer sam dosta puta u zivotu iskusio istu stvar. A vjerujem I vecina ostalih Forumasa. Postavlja se pitanje, ako smo svi to iskusili, zasto ponavljamo greske onih koji su to nama radili. Covjek je cudan.

7 bodova - hurija

"Lokalpatriotizam" Zavrsen citat. Od Male. Ima tu jedan ili dva posta, da opravdam ovo glasanje. Ako mi nadlezni budu kucali na vrata. "Kuc kuc" Covjek koji je bio sam na svijetu cuo je kucanje na vratima. Sta covjek? Zenicanin.

6 bodova - sajlent

Veeeliiikaaa drama. Svega tu ima. Bodove je zasluzio zbog samokritike.

5 bodova - Kremenac

Ne znam jel' kuha dobro, al' dovoljno ubjedljivo o tome pise.

4 boda - grozdjar

Zivi dokaz da je bolje dosadno pisati nego bilo sta lupati.

3 boda - Vrag

Ovo je hibrid Mute (necu reci u kojem aspektu), samo sto Mute ne zna da se pretvara, I Hanija, samo sto je Hani doktor apsolutno svega za njega. Nedostaje mu paznje. I kad bi htio nesto smisleno da kaze, ne bi imao sta. I zaplete mu se jezik, to jest tastatura. Dokle ce dolaziti novi forumasi koji proganjaju Crvenu? Bez obzira da li to bila sala ili ne. Ubise, brt. Ne znam da li Crvenoj to prija, ali je fuckin' infantilno, osim kad je u pitanju Elitni Sandzaklija. On je doktor proganjanja Crvene. Vrh. Ovaj Vrag je samo mediokritet zesci. Ako I toliko.

2 boda - Alcapone

Nekad se zaleti na Google da nadje neku misao koja, kao, daje dublji znacaj, ali ovih 50 postova na dan mu dosad nista ne znace. Bio sam u iskusenju da izjednacim rezultat izmedju njega I maxa, ali kako? Hajde, ocito je da nekima od vas prija ovo njegovo postiranje Nicega. Ali, kao sto rekoh u uvodu glasanja. Koja mu je ovo inkarnacija?

1 bod - mad max

Ovako to izgleda;

Danas sam jeo burek :888

Danas pada snijeg :888

Umro covjek na ulici :888

Malo karikiram, ali, brt, samo malo. Onda idu bromanticni susreti sa ovom dvojicom gore. Beskrajna citiranja. K'o fuckin' boy band Foruma. I uopste ne sumnjam da je vama na drugim forumima bio prijatan. Meni je samo isforsiran. Vila to negdje dobro opisa, ali sam zaboravio kako. Reklo bi se, sa tolikim samodopadjivim smajlijima, ili je na nekim losim drogama ili je histerican. Na drogama nije.

Sasvim druga je stvar da sad objasnjavamo neke druge aspekte ovog stanja na tabeli novajlija. Klix je nekima ocito usadio neke aspekte internet ponasanja, koji ovdje izgledaju just ridiculous.

Svima vam zelim sretne praznike, pa sta god da slavite.

Sretna Nova Godina.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41482 times
Been thanked: 28274 times

22 Dec 2018, 00:25

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

Venera
Seksologinja
Seksologinja

22 Dec 2018, 00:26

Soc komentar o Merlinki mi se dopada :aplauzz

Soc je sebe nesto slabo opisao :hm

Cvrle
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 12 times

22 Dec 2018, 08:18

Izvini Veliki brate sto nisam cesce u ispovjedaonici :grana
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10064 times
Been thanked: 17062 times

22 Dec 2018, 08:23

Brate Socrates, mogao si ovoj Cvrle i manje dat' :123 Ured me stigla :spavanje
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Cvrle
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 12 times

22 Dec 2018, 08:25

:fajt :lala
Popij kafu prvo pa onda galami... Nije mi jasno kako ti iko daje glasove kad toliko galamis jos na sabahu :ccc
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata

Locked

Return to “Obavjestenja”