Ti si, Merima, u Kompani
Jesi li gledao "Biće, biće"?
Moderator: VIP
Ti si, Merima, u Kompani
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Zašto?toxic wrote: 22 Dec 2018, 16:43 Nice
Ja tu, kao pravim listu novogodisnjih poklona, sve mi teze pada![]()
Ma klinci nisu vise klinci, dok su bili manji lako u prodavnicu igracaka i to je to. Sad potrefiti ono sto vole, ludilo.
Razumijem.
Upravo to, za rodjendan moze novac uz neki simbolicni poklon. Al' za ove novogodisnje praznike mi bas bezveze, iako bi njima verovatno to najbolje godiloNice try wrote: 22 Dec 2018, 17:11 Najlakše bi bilo dati im u novcu, ali poklon je poklon. Znak pažnje.
Znam po mojima da bi.

problem danasnjice je da djeca biraju poklone , a ti ih kupisNice try wrote: 22 Dec 2018, 17:23Znam po mojima da bi.toxic wrote: 22 Dec 2018, 17:18
Upravo to, za rodjendan moze novac uz neki simbolicni poklon. Al' za ove novogodisnje praznike mi bas bezveze, iako bi njima verovatno to najbolje godilo![]()
Ali, po poklonu se vidi da si razmišljala o njima, tražila, kupila. A, novac samo treba izvaditi iz džepa.
Zato poklon ipak više znači![]()

Ovo već dugo pričam, objašnjavam drugima i praktikujem...Nice try wrote: 22 Dec 2018, 17:23Znam po mojima da bi.toxic wrote: 22 Dec 2018, 17:18
Upravo to, za rodjendan moze novac uz neki simbolicni poklon. Al' za ove novogodisnje praznike mi bas bezveze, iako bi njima verovatno to najbolje godilo![]()
Ali, po poklonu se vidi da si razmišljala o njima, tražila, kupila. A, novac samo treba izvaditi iz džepa.
Zato poklon ipak više znači![]()

Ma hajd djeci paketiće ok, a odraslim ne vidim smisao... ne znam ... možda sto nemamo tu naviku odraslima za NG poklone kupovati ...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests