Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zato su zapadnjačke žene razmaženije. Navikle na muškarca.
De mašinu sa sude.
De sušilicu.
De mašinu sa ovo, de za ono. Samo da im se ugodi, da mogu imati vremena gledati turske sapunice.
Podrinjac wrote: 23 Dec 2018, 14:33
Zato su zapadnjačke žene razmaženije. Navikle na muškarca.
De mašinu sa sude.
De sušilicu.
De mašinu sa ovo, de za ono. Samo da im se ugodi, da mogu imati vremena gledati turske sapunice.
Pa te zapadnjacke zene rade 8h dnevno, putuju do posla i nazad , neke vise od 1h dnevno...
imati kucne aparate, nije do razmazenosti... I u bosni koliko porodica ima masine za sude a kuci su, zene nezaposlene ..
Radite vraga. Čim vi imate vremena svakodnevno se baviti trčanjem, biciklarenjem, fitnesom, imate vremena ostaviti nešto i u kući a da ne gledate na muškarce.
Najgore u svemu tome što su i ove naše žene krenule njihovim stopama.
Podrinjac wrote: 23 Dec 2018, 14:46
Radite vraga. Čim vi imate vremena svakodnevno se baviti trčanjem, biciklarenjem, fitnesom, imate vremena ostaviti nešto i u kući a da ne gledate na muškarce.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
TO su muškarci krivi kad ona moze gledati neuredno moze bolje i on.
Ihi jos bolje
Last edited by Mutevelija on 23 Dec 2018, 17:32, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Nije to tačno, tako nije u praksi.
To je samo u rijecima
Ne treba ako mogu gledati neuredno, a ako joj smeta nek pobudali
Ne shvatas ti da će ona kasnije uzeti furseta politikom voziti biciklo ic u teretanu a ti čisti kod kuce .
To zene ne mogu odmah postići jer muški otpor je jak odjednom to ide postepeno godinama
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Dzaba Su krenule.
Najgora stvar što se mi primitivnim želimo predstaviti što nismo budale ko Zapadnjaci
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav