To ti dosla da se malo odmoris u kontejneru , mislis niko ne rovinja po njemu ?Maja wrote:
ŠOKANTNO!!!!!!!
Re: ŠOKANTNO!!!!!!!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9736 times
- Been thanked: 11476 times
- Status: Offline
Kako je lijep
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8932 times
- Been thanked: 5683 times
Za početak nudim ćimbur....
---------------------------

(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9736 times
- Been thanked: 11476 times
Pa bas tako i izgleda, mogu ti reci. Sva sreca, pa nisi pravila muckalicu... mogu mislit,
muckalica od plavog mlijeka
Nisam bas ljubitelj tih cimbura sa Hajvarom
muckalica od plavog mlijeka
Nisam bas ljubitelj tih cimbura sa Hajvarom
Kakvim ajvarom?!
To su jaja takve boje...
Možda hoće Zagor ako ti nećeš...
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
-
bubica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Da vam predstavim, silotova desna ruka.
Pomocnica Hanka.

Pravi Hajvar za Behku
Pomocnica Hanka.

Pravi Hajvar za Behku
siromah nema sta a bogatas nema kad
Držala sam je samo da završi Hajvar za Behka, a onda sam joj dala otkaz. Vidi u kakvom je stanju držala kuhinju restorana.
--------------------------

(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
-
bubica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
siromah nema sta a bogatas nema kad
Pa tako i radim...
(Arapska poslovica)
(Arapska poslovica)
Prije nekih 6-7 godina sam prolazio ulicom gdje sam tada stanovao i vidjeo grozotu. U prizemlju zgrade imaju stanovi s avlijom a u jednom od njih zivjela je zena sa preko 100 macki. Bog te vidio to je totalno haos bio, dlake na sve strane, unutrasnjost da ti muka dodje iako imam jak zeludac a onda lazi skoro pa prekrivena njima. Kasnije je neko prijavio cijelu scenu pa je to sredjeno, macki nema a zena u ludari, valjda je i udarena dobro bila.
Šokantni detalji istrage o požaru u Kontrastu: Električaru platili duplo da "sredi" instalacije

ELEKTRIČAR Miroslav Papuga, uhapšen nakon požara u novosadskom klubu "Kontrast", priznao je da su mu vlasnici lokala platili dupli iznos kako bi "sredio" električne instalacije. Upozoravao ih je da postojeće instalacije treba mijenjati i da popravak neće riješiti situaciju, ali oni su mu naredili da radi svoj posao i da će dobiti duplo veću plaću, javlja Blic.
Električar je priznao da je u lokalu, u kojem je poginulo šest mladih osoba, na crno prepravljao električnu mrežu zbog koje je buknuo fatalni požar. Navodno je vlasnicima objasnio da je mreža preopterećena, ali oni su ga ignorirali. Papuga je pred sudom priznao da se osjeća krivim za ono što je učinio.
Pred sudom su danas saslušani i vlasnici kluba Alojz Ganić te Slaviša Stanišić i Dejan Ratković. Ganić je izjavio da se ne osjeća krivim, dok su se preostala dvojica branila šutnjom. Prema pisanju Blica, protiv vlasnika kluba Ganića protupožarna inspekcija dvaput je podnosila prekršajnu prijavu, ali niti u jednom slučaju nije odgovarao pred sudom.
Navodno je u ovom lokalu često bilo problema sa strujom i naponom, koji je zbog preopterećenja često varirao. I prije izbijanja požara, tvrde stručnjaci, bilo je vidljivo da postojeće instalacije neće izdržati veća opterećenja, baš kako je električar navodno upozorio vlasnike.

ELEKTRIČAR Miroslav Papuga, uhapšen nakon požara u novosadskom klubu "Kontrast", priznao je da su mu vlasnici lokala platili dupli iznos kako bi "sredio" električne instalacije. Upozoravao ih je da postojeće instalacije treba mijenjati i da popravak neće riješiti situaciju, ali oni su mu naredili da radi svoj posao i da će dobiti duplo veću plaću, javlja Blic.
Električar je priznao da je u lokalu, u kojem je poginulo šest mladih osoba, na crno prepravljao električnu mrežu zbog koje je buknuo fatalni požar. Navodno je vlasnicima objasnio da je mreža preopterećena, ali oni su ga ignorirali. Papuga je pred sudom priznao da se osjeća krivim za ono što je učinio.
Pred sudom su danas saslušani i vlasnici kluba Alojz Ganić te Slaviša Stanišić i Dejan Ratković. Ganić je izjavio da se ne osjeća krivim, dok su se preostala dvojica branila šutnjom. Prema pisanju Blica, protiv vlasnika kluba Ganića protupožarna inspekcija dvaput je podnosila prekršajnu prijavu, ali niti u jednom slučaju nije odgovarao pred sudom.
Navodno je u ovom lokalu često bilo problema sa strujom i naponom, koji je zbog preopterećenja često varirao. I prije izbijanja požara, tvrde stručnjaci, bilo je vidljivo da postojeće instalacije neće izdržati veća opterećenja, baš kako je električar navodno upozorio vlasnike.
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7905 times
- Been thanked: 18692 times
Svi ti ljudi koji imaju deset i više mačaka, pasa ili bilo kakvih životinja a koje žive u stanu s njim nisu za mene dobri u glavi. Obaveza je brinuti se i za 1 ljubimca, a ne 10.Strootman wrote:Prije nekih 6-7 godina sam prolazio ulicom gdje sam tada stanovao i vidjeo grozotu. U prizemlju zgrade imaju stanovi s avlijom a u jednom od njih zivjela je zena sa preko 100 macki. Bog te vidio to je totalno haos bio, dlake na sve strane, unutrasnjost da ti muka dodje iako imam jak zeludac a onda lazi skoro pa prekrivena njima. Kasnije je neko prijavio cijelu scenu pa je to sredjeno, macki nema a zena u ludari, valjda je i udarena dobro bila.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
znam jednu zenu koja ima 23 macke. slucajno sam morala do nje, trebale su mi neke knjige i imala sam priliku sve to da vidim. dozivjela shok
par puta iza toga sam sanjala da imam shape i da ih lizem 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.