pff, a demokratija je inace postavlja na visi nivo

ja samo vjerujem u farncusku revoluciju , vidi kako i danas polude i dobiju sve , a to im nije dala demokratija

Moderator: VIP
pff, a demokratija je inace postavlja na visi nivo
bez bodovnja, sa komentarima , a to sam upravo napisala i obrazlozila ranije na doticnoj temi
I kakk bi se tu izglasao pobjednikstatebriga wrote: 25 Dec 2018, 16:58bez bodovnja, sa komentarima , a to sam upravo napisala i obrazlozila ranije na doticnoj temi![]()
pa za pbjednika bi morali postojati kretrijumi specificni za takav oblik "glasanja bez bodova"spacebound wrote: 25 Dec 2018, 17:01I kakk bi se tu izglasao pobjednikstatebriga wrote: 25 Dec 2018, 16:58
bez bodovnja, sa komentarima , a to sam upravo napisala i obrazlozila ranije na doticnoj temi![]()
A imas temu 3 forumasa![]()
Morat cu ja sa tobom u neki verbalni fajt uletit, al nemam sad inspiracije nit živaca.statebriga wrote: 25 Dec 2018, 17:08pa za pbjednika bi morali postojati kretrijumi specificni za takav oblik "glasanja bez bodova"![]()
tema tri forumsha vise je skoncetrirna na dnevne aktivnosti forumasha i znatno je bolja, jer je opustenija , nema prisiljavanja![]()
Nemoj dzaba.Ona bi Njutnu objasnjavala Njutnove zakone i govorila mu da on pojma nemamad_max_ba wrote: 25 Dec 2018, 17:11Morat cu ja sa tobom u neki verbalni fajt uletit, al nemam sad inspiracije nit živaca.statebriga wrote: 25 Dec 2018, 17:08
pa za pbjednika bi morali postojati kretrijumi specificni za takav oblik "glasanja bez bodova"![]()
tema tri forumsha vise je skoncetrirna na dnevne aktivnosti forumasha i znatno je bolja, jer je opustenija , nema prisiljavanja![]()
![]()
mad_max_ba wrote: 25 Dec 2018, 17:11Morat cu ja sa tobom u neki verbalni fajt uletit, al nemam sad inspiracije nit živaca.statebriga wrote: 25 Dec 2018, 17:08
pa za pbjednika bi morali postojati kretrijumi specificni za takav oblik "glasanja bez bodova"![]()
![]()
ja nisam trazila radi straha od loseg plasmana , postjate dosadni se jednom i jedinom izjavomMaja wrote: 25 Dec 2018, 17:17 Ne uvazavamo prijedloge onih koji su zahtijevali da ih se obrise s liste zbog straha od loseg plasmana![]()
pa nije samo einstein izmislio teoriju relativite, imao je dvije osobe sa kojim je radio, doslovne njegova ljubavnica i prijatlejica je znanto vise doprinjela, isti je problm i kod npr. Nelsona Mandele , njgova supruga je doprinjela znatno vise , ali dzaba, povijest i glupi nepismeni narod to ne zna, itno je da im sespacebound wrote: 25 Dec 2018, 17:18Nemoj dzaba.Ona bi Njutnu objasnjavala Njutnove zakone i govorila mu da on pojma nemamad_max_ba wrote: 25 Dec 2018, 17:11
Morat cu ja sa tobom u neki verbalni fajt uletit, al nemam sad inspiracije nit živaca.
![]()
![]()