Showbizz
Moderator: Krokodil Behko
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1660 times
- Been thanked: 1493 times
- Status: Offline
Re: Bill Cosby osuđen na kaznu od tri do 10 godina zatvora
pa koliko dobi na kraju:3 ili 10 godina?... 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Re: Bill Cosby osuđen na kaznu od tri do 10 godina zatvora
Ne čitam tekst ako sam već negdje drugo čitala i znam o čemu se radi, a to je većinom slučaj
Samo da kažem da me ovaj glumac tako razočarao, odrasla sam uz Cosby show, a sada čuti za ovakve stvari... ne znam.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
Razija Mujanović traži novu ljubav: Muškarci, javljajte se

Legendarna bh. košarkašica Razija Mujanović u razgovoru za hrvatski magazin Story otvoreno je govorila o brojnim temama, a između ostalog, dotakla se odrastanja, početaka i nenadmašnih uspjeha, ali i ljubavnih krahova.
Mujanović su zatekli u Zagrebu, za koji kaže, da je njoj izuzetno drag grad.
"Često boravim u Zagrebu, samo što se rijetko medijski eksponiram. Volim Zagreb, a kada sam u Hrvatskoj, odem i u Rijeku posjetiti sestru te u Poreč, gdje živi moja prijateljica iz Tuzle. Stalno sam na putu, takvog sam duha. Kada sam već u blizini, odem i u Sloveniju te Austriju gdje živi dio moje porodice, dva brata i sestra, a u Italiji imam puno prijatelja", počela je razgovor Mujanović.
Mujanović iza sebe ima inspirativnu priču. Rođena je u selu Ratkovići, što nije bila idealna startna pozicija za razvoj vrhunskog sportiste.
"Već s trinaest godina bila sam visoka 186 centimetara pa mi je nastavnik tjelesnoj odgoja predložio da počnem igrati košarku. Nisam znala što bih mu odgovorila jer tada kod nas nije bilo ni košarkaškog kluba, a na tjelesnom odgoju vježbali smo igrati različite sportove. Učitelj mi je rekao da poznaje neke ljude u Tuzli i da će s njima razgovarati o meni, odnosno pozvati ih da me dođu vidjeti. Nisam prije igrala košarku pa je učitelj to predložio na temelju moje visine. U to je vrijeme bilo neshvatljivo da jedna djevojčica ode pedeset kilometara od kuće kako bi trenirala pa je najprije trebalo dobiti dopuštenje roditelja. Ipak sam trebala ići živjeti sama, nismo imali uvjete da se preseli cijela porodica. Došao je Mihajlo Vuković, trener iz Tuzle, da vidi kako igram, a bilo mu je važno i kakva sam učenica, kao i moj karakter i pristup radu. Tek sam sredinom osmog razreda, najviše zbog finansijskih razloga, otišla u Tuzlu, gdje su me smjestili u đački dom. Otac se nije protivio mom odlasku, ali mama jest, ali u ta se vremena majke i nije baš mnogo pitalo", priča Razija.
U svojoj vitrini čuva četiri medalje najbolje evropske košarkašice.
"Devedesetih sam otišla u inostranstvo, trebalo mi je malo vremena za prilagođavanje. Igrala sam, počeci nisu uvijek bili najbolji, ali kako sam više bila na parketu, postajala sam sve bolja. Sjajno je bilo kad sam dobila ponudu iz Španije. Klub Valencia koji je bio prvak Španije i imao je velike planove za Euroligu. Pobijedile smo sve utakmice tokom sezone, a to je bilo 1991. i 1992., i u prvenstvu i Euroligi. Potom sam se vratila u Italiju, potpisala ugovor na četiri godine i s klubom postala prvakinja Italije. U tom razdoblju bila sam proglašena najboljom košarkašicom Europe. Godine 1996., kada sam u Europi sve napravila, dobila sam ponudu iz Brazila i jednostavno se upustila u avanturu", dodala je.
Prije 14 godina razvela se od Mirsada Brčaninovića, a unatoč prvom lošem bračnom iskustvu, 2008. se udala za Idriza Gibanicu.
"Nismo više zajedno! Jednostavno smo se karakterno mimoišli. Nismo imali nikakve posebne probleme, razišli smo se na civiliziran način prije tri godine. Ma to više nije ni važno. Otvorena sam za novu ljubav, ali sam opreznija. Trenutno ne postoji niko poseban u mojoj blizini. Ali, muškarci, javljajte se", poručila je Mujanović, a potom istakla čemu se veseli u novoj godini.
"Svima želim puno zdravlja i malo više sreće nego u prošloj godini. Voljela bih da se neko sjeti da sam spremna pomoći u razvoju ženske košarke na našim prostorima. Veseli me što mogu reći da smo počeli snimati dokumentarni film o mojoj karijeri pa se nadam da ćemo ga sljedeće godine predstaviti na jednom od festivala", rekla je popularna Raza.
(index)
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41478 times
- Been thanked: 28269 times
Re: Razija Mujanović traži novu ljubav: Muškarci, javljajte se
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Ljubio ti behko pupak
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Raza je jedina cura koja moze jesti pitu Maji sa glave 
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19308 times
Bas sam se sjetila nje i stringa.
A stvarno seremo kad je ona u pitanju al eto.
A stvarno seremo kad je ona u pitanju al eto.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Jel vi hocete da dobijete po picci?
Za Stringa vam nokte cupam BA
i da ponovim

Za Stringa vam nokte cupam BA
i da ponovim

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
Imao sam priliku biti na plazi zsjedno sa Razom. Nezaboravno iskustvo!
Ovaj njen prvi suprug je dokazani ludak koji je potrosio vecinu njenog novca i kostao je karijere.
Ovaj njen prvi suprug je dokazani ludak koji je potrosio vecinu njenog novca i kostao je karijere.
The Dark Side Of The Forum...
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
E bas na svim portalima isti naslov. Pa od cijelog intervjua zakacili se na jednu recenicu, koja je vjerovatno recena u sali. 
Komentare da ne spominjem
Komentare da ne spominjem
S kakvim je idiotima imala ta žena posla 
Ali mnogi poznati su u tom problemu...
Jedan mi frend profi rukometas, uvijek kukao, da pored svih veza, nikad nije bio sretan...
Dok nije potpisao za RK Zagreb... Krenuo izlaziti. Upoznao curu koja nije imala blage o sportu... I prilikom upoznavanja i nekoliko tjedana izbjegavao je pitanja o poslu, karijeri... I sad su sretni, dvoje djece itd... A prije samo rospije oko njega
Ali mnogi poznati su u tom problemu...
Jedan mi frend profi rukometas, uvijek kukao, da pored svih veza, nikad nije bio sretan...
Dok nije potpisao za RK Zagreb... Krenuo izlaziti. Upoznao curu koja nije imala blage o sportu... I prilikom upoznavanja i nekoliko tjedana izbjegavao je pitanja o poslu, karijeri... I sad su sretni, dvoje djece itd... A prije samo rospije oko njega
Habibti, ya nour el - ain... 
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
https://www.instagram.com/razija.mujano ... e=ig_embed navali narode
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Mister No

Za Raziju je zalosno da nije bolje iskoristila uspjeh tadasnjeg Jedinstva. Takodje od te velike generacije cura iz Jedinstvs nijedna nije nesto posebno profitirala.
Mara Lakic leti okolo po savezima nista posebno, Tima Dzebo je neki kafic otvorila ili tako nesto, Raziju je opeljesio taj njen prvi muz zajedno sa agentom itd. Generalno nijedna od njih nije financijski dobila ono sto su objektivno zasluzile. Mislim da sad ganjaju neke penzije za zasluzne sportiste i nadam se da ce to ostvariti.
Mara Lakic leti okolo po savezima nista posebno, Tima Dzebo je neki kafic otvorila ili tako nesto, Raziju je opeljesio taj njen prvi muz zajedno sa agentom itd. Generalno nijedna od njih nije financijski dobila ono sto su objektivno zasluzile. Mislim da sad ganjaju neke penzije za zasluzne sportiste i nadam se da ce to ostvariti.
The Dark Side Of The Forum...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24173 times
Sto su me naki leptirici u stomaku safatali...
Razo bona, nemoj mi to radit’
Razo bona, nemoj mi to radit’
Dozvolite da se obratimo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
vecinom,svi veliki talenti,barem onog vremena,koji su bili nesto na yu-prostorimaMister No wrote: 30 Dec 2018, 23:30 Za Raziju je zalosno da nije bolje iskoristila uspjeh tadasnjeg Jedinstva. Takodje od te velike generacije cura iz Jedinstvs nijedna nije nesto posebno profitirala.
pa i mnogo sire,zavrsili su haman ko prosjaci
Rjetki,ili pokoji,uspio je nesto osmisliti sa tim novcem,imenom.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mister No

- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Pročitah danas smješan vic (bar je men bio smješan). Kaže: 'Šta kaže Razija Mujanović poslije sexa?'
- Hajd sad ja malo tebe.
- Hajd sad ja malo tebe.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place