Slagala jePodrinjac wrote: 29 Dec 2018, 10:28 Ko je Sergej?
Barbarezu?
Ee sretan ti rođendan ljudino bosanska.
Kakav je to samo fudbaler bio.
Sergej Barbarez (Mostar, 17. rujna 1971.), je bivši bosanskohercegovački nogometaš.
Moderator: VIP
Slagala jePodrinjac wrote: 29 Dec 2018, 10:28 Ko je Sergej?
Barbarezu?
Ee sretan ti rođendan ljudino bosanska.
Kakav je to samo fudbaler bio.
A ja danas pun poslauvijek_kontra wrote: 31 Dec 2018, 08:04 Sta god radili danas, radit cete citavu "novu" godinu pa gledajte da uzivate u dobrom drustvu uz dobru klopu.. i pice.Lijepo proslavite i pamet u glavu! Da se druzimo i narednu godinu, a za sve buduce dogovorimo se usput.
![]()
![]()
![]()
I meniChloe wrote: 31 Dec 2018, 10:42 Maaajoooo ..... avatar ti je cooool .... skroz. Baš mi se dopada ...![]()
Oksrculence7 wrote: 31 Dec 2018, 11:14I meniChloe wrote: 31 Dec 2018, 10:42 Maaajoooo ..... avatar ti je cooool .... skroz. Baš mi se dopada ...![]()
![]()
Volim je i ja zato sam ti i pohvalila avatar...Maja wrote: 31 Dec 2018, 13:49 Chloe, Srce, hvala. Volim Scarlett.
Nisam sigurna da je ovaj avatar iz Prohujalo s vihorom al mislicu o tome sutra![]()
Vivien Leigh, atraktivna skoro pa kao Barbara StanwyckMaja wrote: 31 Dec 2018, 13:49 Chloe, Srce, hvala. Volim Scarlett.
Nisam sigurna da je ovaj avatar iz Prohujalo s vihorom al mislicu o tome sutra![]()
chloe evo da vise tamo ne chatamo ubi ce nas DragicevicChloe wrote: 31 Dec 2018, 15:15Volim je i ja zato sam ti i pohvalila avatar...Maja wrote: 31 Dec 2018, 13:49 Chloe, Srce, hvala. Volim Scarlett.
![]()
Edit. Samo sam ja došla u fazu da više ne smijem ništa ostavljati za sutra jer zaboravi...![]()
Po prirodi sam radoznala, pa znam da ima tu nešto kod uzgoja da se ne čuju, uglavnom vezano je za njihovo parenje.. .Rudolph wrote: 31 Dec 2018, 18:01
chloe evo da vise tamo ne chatamo ubi ce nas Dragicevic
https://www.zenicablog.com/eko-farma-vr ... iris-koze/