meni ovo nije jasno , a da li ja vama

Moderator: VIP
ja nikad ne kazem da se stvari u licnom zivotu davaju sa razlogom
cega
promasio si temu
znaci taj gore je sredio da ti meteor padne na glavu i to je razlog.
Covjek citav rat bio vani, vratio se kad je stalo sve, neki zalutali metak ga pogodio i gotov..
hvala SibillSibila wrote: 01 Jan 2019, 21:19 brigi sjajna tema.
i ja se to znam pitati...citam...neko pise na forumu bas citam....ugl. nadam se da bog ima plan i program za mene...da on najbolje zna ...nesto tako...
to..nista nije slucajno...
sve ima svoj razlog...
bog npr ima plan za mene...
ili jedna moja kolegica kaze neki dan.....svakog je bog stvorio za nesto...
ok ja malo odo na boga...
a iovo ti je univerzum...neke vise sile
sta znam....
statebriga wrote: 01 Jan 2019, 21:24hvala SibillSibila wrote: 01 Jan 2019, 21:19 brigi sjajna tema.
i ja se to znam pitati...citam...neko pise na forumu bas citam....ugl. nadam se da bog ima plan i program za mene...da on najbolje zna ...nesto tako...
to..nista nije slucajno...
sve ima svoj razlog...
bog npr ima plan za mene...
ili jedna moja kolegica kaze neki dan.....svakog je bog stvorio za nesto...
ok ja malo odo na boga...
a iovo ti je univerzum...neke vise sile
sta znam....![]()
pa ne znam bas, da li je jasno obrazlozenje , jer, mi , u sustini, ne poznajemo Boga![]()
pa zasto traziti razloge, ako ih ne mozemo ni obrazlozitiSibila wrote: 01 Jan 2019, 21:33statebriga wrote: 01 Jan 2019, 21:24
hvala Sibill![]()
pa ne znam bas, da li je jasno obrazlozenje , jer, mi , u sustini, ne poznajemo Boga![]()
ma sta ustvari poznajemo....evo nek bude nista se ne desava bez razloga....ali hajde...kako objasniti razloge
...fino krokodil pita...
pa ne poznajemo boga naravski....imamo nekih smjernica o njemu tj ko vjeruje...pa nam valjda one daju t pravo da ga spominjemo...pozivamo se na njeg itd...
Sibila wrote: 01 Jan 2019, 21:29 ili jadan napatio se citav rat.
rat stao on malo do njemacke i udari ga auto i gotov...
znam
nista se ne desava bez razloga mi u svakom slucaju zvuci bolje nego da je bez razlozno i nekim slucajem..
previse je sve slozeno i kompleksno razlozi sigurno postoje...
pa nije bas uvijekstorm wrote: 01 Jan 2019, 21:39 Ništa, baš ništa nije bez razloga...
Ja kako godine idu, spremno dočekam i lošije rasplete... Očekujem dobre stvari iz toga...
Analizom proteklih događaja, došao sam do jednostavnog... Uvijek je za nešto dobro...
Sve![]()
Kad tad...statebriga wrote: 01 Jan 2019, 21:44pa nije bas uvijekstorm wrote: 01 Jan 2019, 21:39 Ništa, baš ništa nije bez razloga...
Ja kako godine idu, spremno dočekam i lošije rasplete... Očekujem dobre stvari iz toga...
Analizom proteklih događaja, došao sam do jednostavnog... Uvijek je za nešto dobro...
Sve![]()
![]()
Slazem sestorm wrote: 01 Jan 2019, 21:46Kad tad...
Dok jedna vrata ne zatvoriš, teško se druga otvore... Hoće promaja ubiti![]()
statebriga wrote: 01 Jan 2019, 21:37Sibila wrote: 01 Jan 2019, 21:29 ili jadan napatio se citav rat.
rat stao on malo do njemacke i udari ga auto i gotov...
znam
nista se ne desava bez razloga mi u svakom slucaju zvuci bolje nego da je bez razlozno i nekim slucajem..
previse je sve slozeno i kompleksno razlozi sigurno postoje...
zasto ?![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests