osjecanja su definitivno najvaznija , bumo videl' drago pucanstvomad_max_ba wrote: 05 Jan 2019, 15:18Ma hajde ba...statebriga wrote: 05 Jan 2019, 15:16
ako nije jos proletio, znaci da je dobar znak, nista ne razumijem , ne znam zargone ni znacenja , ja sam strankinja![]()
kurate sreće , to si dobro rekao![]()
Kako osjećaš u momentu tako i uradi...
Hajmo Brigi naci Princa !!!!
Moderator: VIP
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
Re: Hajmo Brigi naci Princa !!!!
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
I lakse se to obavlja kad manje zaradjujes od bridzitkelisko wrote: 05 Jan 2019, 16:15 Nesto ovo citam uslove tamo ima peglanjeznaci plus a jos ovo da budem sportski tip da malo pojasnis
i odma pocenjem
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- lisko
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 11 times
Mute nista te ne skonta de prevedi plizMutevelija wrote: 05 Jan 2019, 16:30I lakse se to obavlja kad manje zaradjujes od bridzitkelisko wrote: 05 Jan 2019, 16:15 Nesto ovo citam uslove tamo ima peglanjeznaci plus a jos ovo da budem sportski tip da malo pojasnis
i odma pocenjem

-
Venera
- Seksologinja

volim dobro ( ne nabildano, fjek) i cvrsto musko tijelolisko wrote: 05 Jan 2019, 16:15 Nesto ovo citam uslove tamo ima peglanjeznaci plus a jos ovo da budem sportski tip da malo pojasnis
i odma pocenjem
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ne pratis forumske teme.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
Venera
- Seksologinja

da li ti smeta ako zene zaradjuje vise od tebe , to te pita Mutevelija
- lisko
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 11 times
Tvrdo tijelo tu prolazim znaci pocinje nabacivanje od danasstatebriga wrote: 05 Jan 2019, 16:54da li ti smeta ako zene zaradjuje vise od tebe , to te pita Mutevelija![]()
A dal mi smeta Mute, bolje sto se vise ima pa ko zaradi vise ko manje nebitno bitno da se trude oboje
A sad o zaradi nebi javno mada imam fin prosjek uopce nije za bacit i u D standardu.

- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Brigo dobar je i žabac, mani se potrage za princom, kad ga poljubiš on bude baš kao princ 
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
-
Venera
- Seksologinja

Femea, sa mojim proleterom sa posla smo na nekoj cudnoj realciji , ako si procitalal malo ranije sotove od danas , u sustini, najenobicnije se osjecma, meni je ovo sve sa njim druagcije , ne znam kako da ovo opsiem , ne razumiem ni sebe ni njega , j ato javno priznajem i vama, i sebi ; ali kod nas valda neka istovremen ila privlacenja ili se nekad udaljimo , ne znamFemea wrote: 05 Jan 2019, 17:34 Brigo dobar je i žabac, mani se potrage za princom, kad ga poljubiš on bude baš kao princ![]()
- Femea
- Propala kaladontašica

Pa daj mu malo vremena pobogu, možda te dugoročno baš prijatno iznenadistatebriga wrote: 05 Jan 2019, 17:40Femea, sa mojim proleterom sa posla smo na nekoj cudnoj realciji , ako si procitalal malo ranije sotove od danas , u sustini, najenobicnije se osjecma, meni je ovo sve sa njim druagcije , ne znam kako da ovo opsiem , ne razumiem ni sebe ni njega , j ato javno priznajem i vama, i sebi ; ali kod nas valda neka istovremen ila privlacenja ili se nekad udaljimo , ne znamFemea wrote: 05 Jan 2019, 17:34 Brigo dobar je i žabac, mani se potrage za princom, kad ga poljubiš on bude baš kao princ![]()
![]()
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
-
Venera
- Seksologinja

znala sam da nemam taleant ni mozga za ljubavne dileme,doslovno sam antitalenat , znaci, do mene je izgledaFemea wrote: 05 Jan 2019, 17:41Pa daj mu malo vremena pobogu, možda te dugoročno baš prijatno iznenadistatebriga wrote: 05 Jan 2019, 17:40
Femea, sa mojim proleterom sa posla smo na nekoj cudnoj realciji , ako si procitalal malo ranije sotove od danas , u sustini, najenobicnije se osjecma, meni je ovo sve sa njim druagcije , ne znam kako da ovo opsiem , ne razumiem ni sebe ni njega , j ato javno priznajem i vama, i sebi ; ali kod nas valda neka istovremen ila privlacenja ili se nekad udaljimo , ne znam![]()
![]()
- Femea
- Propala kaladontašica

Pa sad da li je baš talenat u pitanju ne znam ali ako te imalo privlači to je već neka predispozicija za dalje.Pusti da ide i ne analiziraj previše u startu.statebriga wrote: 05 Jan 2019, 17:43znala sam da nemam taleant ni mozga za ljubavne dileme,doslovno sam antitalenat , znaci, do mene je izgledaFemea wrote: 05 Jan 2019, 17:41
Pa daj mu malo vremena pobogu, možda te dugoročno baš prijatno iznenadi![]()
![]()
![]()
-
Venera
- Seksologinja

privlaci me prejako, od prvog dana me nesto privuklo kod njega, sad je privlacenje jos vece , ma preludo , mozda je i to dio problemaFemea wrote: 05 Jan 2019, 17:46Pa sad da li je baš talenat u pitanju ne znam ali ako te imalo privlači to je već neka predispozicija za dalje.Pusti da ide i ne analiziraj previše u startu.statebriga wrote: 05 Jan 2019, 17:43
znala sam da nemam taleant ni mozga za ljubavne dileme,doslovno sam antitalenat , znaci, do mene je izgleda![]()
![]()
a joj ja sve analizirma u zivotu , ali bas sve , ne moze bez analize
- Femea
- Propala kaladontašica

To je super šta ti je, nije to problem.Samo ne analiziraj svaku sitnicu i uživaj u druženjustatebriga wrote: 05 Jan 2019, 17:52privlaci me prejako, od prvog dana me nesto privuklo kod njega, sad je privlacenje jos vece , ma preludo , mozda je i to dio problemaFemea wrote: 05 Jan 2019, 17:46
Pa sad da li je baš talenat u pitanju ne znam ali ako te imalo privlači to je već neka predispozicija za dalje.Pusti da ide i ne analiziraj previše u startu.![]()
-
Venera
- Seksologinja

hvala, ali znam, pretejrujem sa anailizima, no srecom, ja sam otovrena u konverzacijama i priznam ako sam malkice preanaliticnaFemea wrote: 05 Jan 2019, 17:54To je super šta ti je, nije to problem.Samo ne analiziraj svaku sitnicu i uživaj u druženjustatebriga wrote: 05 Jan 2019, 17:52
privlaci me prejako, od prvog dana me nesto privuklo kod njega, sad je privlacenje jos vece , ma preludo , mozda je i to dio problema![]()
![]()
srecom, on je komunikativan , a msukarci su mozda malo manje pricljivi o sebi
- Femea
- Propala kaladontašica

Eto svjesna si gdje su ti mane, pokušaj malo umanjiti analizu i opušteno bez toga ići dalje.Ako on već ima određene kvalitete koje su ti važne, zašto onda ne dozvoliti mu da ti bude partnerstatebriga wrote: 05 Jan 2019, 17:59hvala, ali znam, pretejrujem sa anailizima, no srecom, ja sam otovrena u konverzacijama i priznam ako sam malkice preanaliticnaFemea wrote: 05 Jan 2019, 17:54
To je super šta ti je, nije to problem.Samo ne analiziraj svaku sitnicu i uživaj u druženju![]()
![]()
srecom, on je komunikativan , a msukarci su mozda malo manje pricljivi o sebi![]()
-
Venera
- Seksologinja

danas smo se culi putem teksta , on gripa, ja sinusna infekcija, pa eto , prva sam se javilaFemea wrote: 05 Jan 2019, 18:06Eto svjesna si gdje su ti mane, pokušaj malo umanjiti analizu i opušteno bez toga ići dalje.Ako on već ima određene kvalitete koje su ti važne, zašto onda ne dozvoliti mu da ti bude partnerstatebriga wrote: 05 Jan 2019, 17:59
hvala, ali znam, pretejrujem sa anailizima, no srecom, ja sam otovrena u konverzacijama i priznam ako sam malkice preanaliticna![]()
srecom, on je komunikativan , a msukarci su mozda malo manje pricljivi o sebi![]()
![]()
ma on me je izritirao radi nekog gesta , prije nekoliko tjedana, ma nije nista bilo finalizirano, vec sam kritika , pa smo se malo udaljili
problem je sto sma postala preosjetljiva sa njim , nije problem, vec sam ocevidna, on izgleda normlanije od mene , mozda bolje kontorlira emocije
- Femea
- Propala kaladontašica

Eh sad, šta je u njegovoj glavi ne znam.statebriga wrote: 05 Jan 2019, 18:10danas smo se culi putem teksta , on gripa, ja sinusna infekcija, pa eto , prva sam se javilaFemea wrote: 05 Jan 2019, 18:06
Eto svjesna si gdje su ti mane, pokušaj malo umanjiti analizu i opušteno bez toga ići dalje.Ako on već ima određene kvalitete koje su ti važne, zašto onda ne dozvoliti mu da ti bude partner![]()
![]()
ma on me je izritirao radi nekog gesta , prije nekoliko tjedana, ma nije nista bilo finalizirano, vec sam kritika , pa smo se malo udaljili![]()
problem je sto sma postala preosjetljiva sa njim , nije problem, vec sam ocevidna, on izgleda normlanije od mene , mozda bolje kontorlira emocije![]()
Ali ako ti je bilo kako pokazao da želi vezu sa tobom ili ste je započeli tek, šteta bi bilo odustati brzinom svjetlosti.Nema savršene osobe i to ti je jasno ali ako je neko približan onome o čemu si maštala, daj mu priliku.
Da onda konačno zatvorimo temu
- Mutevelija
- Selonačelnik

JEst tako u teoriji, ali nije u praksi da se ne lažemo.lisko wrote: 05 Jan 2019, 16:57Tvrdo tijelo tu prolazim znaci pocinje nabacivanje od danasstatebriga wrote: 05 Jan 2019, 16:54
da li ti smeta ako zene zaradjuje vise od tebe , to te pita Mutevelija![]()
A dal mi smeta Mute, bolje sto se vise ima pa ko zaradi vise ko manje nebitno bitno da se trude oboje
A sad o zaradi nebi javno mada imam fin prosjek uopce nije za bacit i u D standardu.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav