sto zelite vise od ostalih generacijaMutevelija wrote: 06 Jan 2019, 09:22Ma to tvrde ovi stariji forumasi preko 30 do 40 godina, nisu iste generacije, ova moja generacija je egoisticnija.statebriga wrote: 06 Jan 2019, 04:55
vanilijo, ti si nova na foumu, storm je i aga i beg i dzentlmen![]()
Zene hoce vise, muskarci hoce vise
Niko ne popusta
Žena zaradjuje više od muža
Moderator: spacebound
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
Re: Žena zaradjuje više od muža
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1678 times
- Been thanked: 3199 times
Pitaj mladje forumasicestatebriga wrote: 06 Jan 2019, 13:36sto zelite vise od ostalih generacijaMutevelija wrote: 06 Jan 2019, 09:22
Ma to tvrde ovi stariji forumasi preko 30 do 40 godina, nisu iste generacije, ova moja generacija je egoisticnija.
Zene hoce vise, muskarci hoce vise
Niko ne popusta![]()
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5303 times
- Been thanked: 6798 times
statebriga wrote: 06 Jan 2019, 04:55vanilijo, ti si nova na foumu, storm je i aga i beg i dzentlmen![]()
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10076 times
- Been thanked: 17070 times
- Status: Online
Ja sam sad jedina koja zaradjuje i ne znam zasto bi to bio problem.U braku je partnerstvo, nismo ti i ja nego mi i sve je nase.I osjecala bih se jako ruzno da znam da u njemu to budo ruzna osjecanja.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9179 times
- Been thanked: 5868 times
Na Balkanu je to vecini muskih tesko podnijeti.spacebound wrote: 06 Jan 2019, 16:05 Ja sam sad jedina koja zaradjuje i ne znam zasto bi to bio problem.U braku je partnerstvo, nismo ti i ja nego mi i sve je nase.I osjecala bih se jako ruzno da znam da u njemu to budo ruzna osjecanja.
To je tako!
The Dark Side Of The Forum...
- spacebound
- Urednik foruma

Unisti vas Balkan.Gombala sam se ja s jednim takvim dugo i dosao je tobe.Za sve ima lijekaMister No wrote: 06 Jan 2019, 16:07Na Balkanu je to vecini muskih tesko podnijeti.spacebound wrote: 06 Jan 2019, 16:05 Ja sam sad jedina koja zaradjuje i ne znam zasto bi to bio problem.U braku je partnerstvo, nismo ti i ja nego mi i sve je nase.I osjecala bih se jako ruzno da znam da u njemu to budo ruzna osjecanja.
To je tako!
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
cojku treba davat ono sto mu treba.... svaki dan ...
...i .. no problem ....
...i .. no problem ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mutevelija
- Selonačelnik

I zeni cojkPasaga wrote: 06 Jan 2019, 16:14 cojku treba davat ono sto mu treba.... svaki dan ...
...i .. no problem ....
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
tvoj suprug moze biti sretan i ponosan na tebe , to je zivot , a ti mozes biti ponsona i sretna jer je i on tvoj oslonac u zivotu, eto, brine se o mangupima , odgovoran jespacebound wrote: 06 Jan 2019, 16:05 Ja sam sad jedina koja zaradjuje i ne znam zasto bi to bio problem.U braku je partnerstvo, nismo ti i ja nego mi i sve je nase.I osjecala bih se jako ruzno da znam da u njemu to budo ruzna osjecanja.
prica da muzevi ne vole visu plate svoje zene , se vise javno ispoljava u pojedinim drustvima, a u sustini, ni msukracima ne smeta , pa glupo je da nekome smeta visina zarade u braku , isto kao sto se blebece o papucarima , bezveze
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9179 times
- Been thanked: 5868 times
Pa SFOR je u Tz doniio 90-tih te promjene.spacebound wrote: 06 Jan 2019, 16:12Unisti vas Balkan.Gombala sam se ja s jednim takvim dugo i dosao je tobe.Za sve ima lijeka![]()
Tad je doslo do pojave da su cure pocele masovno da finansiraju roditelje, momke. obitelji i sl.
Naviknu se ljudi na promjene, moraju, ako misle opstat kako treba
The Dark Side Of The Forum...
- Mutevelija
- Selonačelnik

Sta mislis sto su sad niske i nikakve plate, pa da bi i zene mogle raditiMister No wrote: 06 Jan 2019, 16:23Pa SFOR je u Tz doniio 90-tih te promjene.spacebound wrote: 06 Jan 2019, 16:12
Unisti vas Balkan.Gombala sam se ja s jednim takvim dugo i dosao je tobe.Za sve ima lijeka![]()
Tad je doslo do pojave da su cure pocele masovno da finansiraju roditelje, momke. obitelji i sl.
Nije dovoljna samo muska plata, zato i jest tako kako je.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- spacebound
- Urednik foruma

a sta to cojku treba sto ne treba zeniPasaga wrote: 06 Jan 2019, 16:14 cojku treba davat ono sto mu treba.... svaki dan ...
...i .. no problem ....
hvalastatebriga wrote: 06 Jan 2019, 16:20tvoj suprug moze biti sretan i ponosan na tebe , to je zivot , a ti mozes biti ponsona i sretna jer je i on tvoj oslonac u zivotu, eto, brine se o mangupima , odgovoran jespacebound wrote: 06 Jan 2019, 16:05 Ja sam sad jedina koja zaradjuje i ne znam zasto bi to bio problem.U braku je partnerstvo, nismo ti i ja nego mi i sve je nase.I osjecala bih se jako ruzno da znam da u njemu to budo ruzna osjecanja.![]()
![]()
prica da muzevi ne vole visu plate svoje zene , se vise javno ispoljava u pojedinim drustvima, a u sustini, ni msukracima ne smeta , pa glupo je da nekome smeta visina zarade u braku , isto kao sto se blebece o papucarima , bezveze![]()
da, divan je sa djecacima, u to naravno nikad i nisma sumnjala
Pa vjerujem da ih ima kojima smeta, ali to su oni koji misle da jedino "veliki" mogu biti u svojoj kuci.Zatucanost.
I hvala im ako je tako.Promjene u pravom smjeru su super.Mister No wrote: 06 Jan 2019, 16:23Pa SFOR je u Tz doniio 90-tih te promjene.spacebound wrote: 06 Jan 2019, 16:12
Unisti vas Balkan.Gombala sam se ja s jednim takvim dugo i dosao je tobe.Za sve ima lijeka![]()
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Mute... nije to tema ..... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Mutevelija
- Selonačelnik

Koje
Treba smanjiti plate na 200 KM i musko i zensko ako rade to 400KM
Eto ravnopravnosti
Bil zene vise radila?
Bi.
Bil muskarci morali radit bi, bil bila jednakopravnost, bi.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Ne bih voljela da zaradjujem vise od muza. Koliko god da zaradjujem bilo bi mi draze da on vise zaradjuje 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

Osjecala bi se kao da ti je taj muz veeliki promasajMerlin246 wrote: 06 Jan 2019, 16:59 Ne bih voljela da zaradjujem vise od muza. Koliko god da zaradjujem bilo bi mi draze da on vise zaradjuje![]()
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ja ne znam kako bih sa svojim kvalifikacijama i iskustvom mogla zarađivat manje od Muteta, recimo.
Jedino da dogovorim nekim šefom da radim svako četvrti dan.
Doduše, ne znam ni u kojoj bi dimenziji žena poput mene zapala Muteta.
Od njega jedino može manje zarađivati neka s osnovnom školom, iz Donje Međeđe.
Ne mislim baš striktno na Muteta ko Muteta, nego na izumiruću vrstu balkanskog brdskog mladića.
Valjalo bi mućnuti polupraznom tikvom, kakvu korist imaju potomci od roditeljskog naprđivanja i glumljenja ponosa, dok im fali svega što školski drugari imaju.
Znači, pajdo, nisi super velika faca, nisi sposoban namlatit plaho lovijane, pa se lijepo s tim pomiri, ne mogu svi ljudi oko tebe smanjiti se, da bi se ti povećao.
Pod ljudi mislim na supruge, prijatelje, braću, sve ono na sta je balkanski brdski konj, pardon mladić, ljubomoran.
Nastoj biti veći od njih, a ne njih smanjivati.
Ne ide to tako.
Jedino da dogovorim nekim šefom da radim svako četvrti dan.
Doduše, ne znam ni u kojoj bi dimenziji žena poput mene zapala Muteta.
Od njega jedino može manje zarađivati neka s osnovnom školom, iz Donje Međeđe.
Ne mislim baš striktno na Muteta ko Muteta, nego na izumiruću vrstu balkanskog brdskog mladića.
Valjalo bi mućnuti polupraznom tikvom, kakvu korist imaju potomci od roditeljskog naprđivanja i glumljenja ponosa, dok im fali svega što školski drugari imaju.
Znači, pajdo, nisi super velika faca, nisi sposoban namlatit plaho lovijane, pa se lijepo s tim pomiri, ne mogu svi ljudi oko tebe smanjiti se, da bi se ti povećao.
Pod ljudi mislim na supruge, prijatelje, braću, sve ono na sta je balkanski brdski konj, pardon mladić, ljubomoran.
Nastoj biti veći od njih, a ne njih smanjivati.
Ne ide to tako.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ne bih, nego mi ne bi smetalo da je uspjesniji od mene u poslu.. A ako ga zavolim ne bi mi smetalo da ja vise zaradjujem ako je u svemu ostalom dobarMutevelija wrote: 06 Jan 2019, 17:13Osjecala bi se kao da ti je taj muz veeliki promasajMerlin246 wrote: 06 Jan 2019, 16:59 Ne bih voljela da zaradjujem vise od muza. Koliko god da zaradjujem bilo bi mi draze da on vise zaradjuje![]()
![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9990 times
- Been thanked: 11866 times
Merlin246 wrote: 06 Jan 2019, 22:16Ne bih, nego mi ne bi smetalo da je uspjesniji od mene u poslu.. A ako ga zavolim ne bi mi smetalo da ja vise zaradjujem ako je u svemu ostalom dobar![]()
Pa ne mora značiti, ako manje zarađuje, da je loš u poslu.
Jednostavno, negdje su poslovi više, a negdje manje plaćeni.
Zamisli koliko koristi od dobrog majstora na poslu, a plata mu manja nego kod šalteruše.