sitna al dinamitna

Moderator: spacebound
Pa na poslu sam bio polako Lejla ! Ima srece da nije blize dobio bi i vaspitnu jos sram da ga bude . Imas raje i sa dvadeset neizgleda bog zna stalejlamo wrote: 08 Jan 2019, 13:50 lisko, što ne odgovoriš?![]()
evo na osnovu forumskog uzorka muškaraca učesnika na muškoj temi, da se zaključiti da i oni 40+ preferiraju i postavljaju isključivo ženska tijela 30- .
čovjek samo to vrebalizovao i treba ga zatuć. ma hajte molim vas.
Ama ja dijelim tvoje mišljenje oko izgleda. Lično se ne zaljubljujem u mlada, zmijska tijela...a ni u stara...lisko wrote: 08 Jan 2019, 16:12Pa na poslu sam bio polako Lejla ! Ima srece da nije blize dobio bi i vaspitnu jos sram da ga bude . Imas raje i sa dvadeset neizgleda bog zna stalejlamo wrote: 08 Jan 2019, 13:50 lisko, što ne odgovoriš?![]()
evo na osnovu forumskog uzorka muškaraca učesnika na muškoj temi, da se zaključiti da i oni 40+ preferiraju i postavljaju isključivo ženska tijela 30- .
čovjek samo to vrebalizovao i treba ga zatuć. ma hajte molim vas.
Pa sta bi od boga je u ostalom i nije sve u vanjskom izgledu .
Budala ba a ostario gle ga on je mister neki!!!
dabome kace od 17 do 37 plafonlejlamo wrote: 08 Jan 2019, 16:50Ama ja dijelim tvoje mišljenje oko izgleda. Lično se ne zaljubljujem u mlada, zmijska tijela...a ni u stara...lisko wrote: 08 Jan 2019, 16:12
Pa na poslu sam bio polako Lejla ! Ima srece da nije blize dobio bi i vaspitnu jos sram da ga bude . Imas raje i sa dvadeset neizgleda bog zna sta
Budala ba a ostario gle ga on je mister neki!!!![]()
Samo kažem, lik nije sipao uvrede, nego je izjavljivao nešto što nema svrhu da se izjavljuje, a nakon toga je bilo licemjernih komentatora, pa sam navela domaći primjer forumaša od 40+ godina koji postavljaju i dive se isključivo mladim tijelima koja smatraju privlačnima...
No, ko šiša i njega i izjave...
Pa ne zaljubljuješ e ti ni u mlada ni u stara zenska tijela kad nisi bisseksualkalejlamo wrote: 08 Jan 2019, 16:50Ama ja dijelim tvoje mišljenje oko izgleda. Lično se ne zaljubljujem u mlada, zmijska tijela...a ni u stara...lisko wrote: 08 Jan 2019, 16:12
Pa na poslu sam bio polako Lejla ! Ima srece da nije blize dobio bi i vaspitnu jos sram da ga bude . Imas raje i sa dvadeset neizgleda bog zna sta
Budala ba a ostario gle ga on je mister neki!!!![]()
Samo kažem, lik nije sipao uvrede, nego je izjavljivao nešto što nema svrhu da se izjavljuje, a nakon toga je bilo licemjernih komentatora, pa sam navela domaći primjer forumaša od 40+ godina koji postavljaju i dive se isključivo mladim tijelima koja smatraju privlačnima...
No, ko šiša i njega i izjave...
Ina ljutko je slučajno, na vrhu si stranice a ja na mobu...ina wrote: 08 Jan 2019, 14:20 On je usao u sestu deceniju a veli:
Tijelo žene koja ima 25 godina je izvanredno, dok tijelo žene od 50 godina uopće nije ugodan prizor",
Kreten.
milfačice, gilfačice,ta ja nam...
Meni se cini da jeste. Ne esksplicitno nego zapakovano.
izjavljivao nešto što nema svrhu da se izjavljuje,
Sheval wrote: 16 Jan 2019, 04:16 Kad se tupo naostri i staro upali ... gadno je to.
Kompleksi su opaka stvar...a kriza srednjih godina isto tako zna biti gadna. Ono kad pocnes tjesiti sebe, nisi ti "u godinama".
Zene tvojih godina su stare a ti ne:) Ti si samo iskusan:) Jasta si:)
Naslusao sam se tih prica, i svaka mi je podjednako ljigava, tih metuzalema sto bi "jednu od dvaes godina''.
Malo radi samopouzdanja koje je u silaznoj putanji:)
Kad im spomenes kcerku koja je tih godina ili starija cak, nesto se kao nahoroze:)
Treba se igrati sa vrsnjacima, tako su meni stari govorili:)
Nekima je tesko prihvatljiva cinjenica da samo nos i usi nastavljaju da rastu:):)
Pisac-lisac vodi se izrekom mladje je sjadje.
ma to je gravitacija povecala rast u pogresnom smijeruNice try wrote: 16 Jan 2019, 08:36Sheval wrote: 16 Jan 2019, 04:16 Kad se tupo naostri i staro upali ... gadno je to.
Kompleksi su opaka stvar...a kriza srednjih godina isto tako zna biti gadna. Ono kad pocnes tjesiti sebe, nisi ti "u godinama".
Zene tvojih godina su stare a ti ne:) Ti si samo iskusan:) Jasta si:)
Naslusao sam se tih prica, i svaka mi je podjednako ljigava, tih metuzalema sto bi "jednu od dvaes godina''.
Malo radi samopouzdanja koje je u silaznoj putanji:)
Kad im spomenes kcerku koja je tih godina ili starija cak, nesto se kao nahoroze:)
Treba se igrati sa vrsnjacima, tako su meni stari govorili:)
Nekima je tesko prihvatljiva cinjenica da samo nos i usi nastavljaju da rastu:):)
![]()
![]()
da, prirodaNice try wrote: 17 Jan 2019, 16:19 Priroda se pobrinula za sve.
Šta misliš da jednom ovakvom pametnjakoviću raste nešto drugo![]()
Samo bi žene u pedesetim bile sigurne![]()
ja ba, a i mladim ženama, a i onim starijim također, isto tako san da se vodaju i poseksaju sa polupotentnim izboranim i oronulim tijelom. koja bi još željela mladog i snažnog, pored dekica?Oblak wrote: 16 Jan 2019, 10:51 Inače, muškarci su poznati po tome što maštaju uvijek o svojim vršnjakinjama, nikad o recimo dvadesetogodišnjakinjama u top formi. Ne ne, muškarci to ne rade, oni odmah pomisle na kćerke svoje... Gledaju mušku temu i snebivaju se, mogle bi im biti kćerke![]()
A ne daj Bože da su u prilici, kao što 90% nije (na sreću) da i budu sa nekom mladom djevojkom (a da ne plate) 'ladno bi ih odbili, jer pored tako krasnih 40-ogodišnjakinja, ko bi još želio da bude sa nekom 20-ogodišnjakinjom? Samo zato što dobro izgleda? Ma dajte... Ko to radi?
Osim onih koji to mogu...![]()