Znam da i ne kažeš

Moderator: spacebound
Znam da i ne kažeš
Ima nas i u Bosni sto radimo i ne kukamo.Sheval wrote: 07 Jan 2019, 22:13 Samo da prebrojim nase...1.2.3.4.5.6...svi su tu.
Hercegovci...i Hercegovke, svi rade, niko ne kuka.
To je to:)
I niko nije medju forumskim ovisnicima.
Genetika:)
Od Aljaske do Meksika:)
Lako je meni za vas.
Muttevlije, to nama Socrates tako tepaMutevelija wrote: 07 Jan 2019, 18:53Nemoj bridzitke ona je betonSocrates wrote: 07 Jan 2019, 18:48 Ma naporan si k'o briga. Svakog živog citiras i nakon određenog broja postova počneš lupati nasumice.![]()
Ne vidim problemMutevelija wrote: 08 Jan 2019, 15:08 Ama u startu da se udate za zidara.
Bi sipak.
One razvise teiriju eto sta ako bude hasta, sta ovo sta ono, tezi ce zena zivot imat sa zidarom nego advokatom koji je voli.
Et od ljubavi se živi
a zar ti nisi pisao da imas pripmeljeno i isplanirano bolovanje za mejseca , dva , sa rednegenskim snimkom slomljenjene ruke
slican se slicnom radujeMutevelija wrote: 08 Jan 2019, 15:08 Ama u startu da se udate za zidara.
Bi sipak.
One razvise teiriju eto sta ako bude hasta, sta ovo sta ono, tezi ce zena zivot imat sa zidarom nego advokatom koji je voli.
Et od ljubavi se živi
Pa ne vidiš od zida što je ozidaoJulia-Klara wrote: 08 Jan 2019, 15:28Ne vidim problemMutevelija wrote: 08 Jan 2019, 15:08 Ama u startu da se udate za zidara.
Bi sipak.
Et od ljubavi se živi![]()
A bil prošla onaj test
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests