Ma ni ne necu, ispala bi ja ovakva i onakva
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Status: Offline
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Ako Bog da, da sve bude uredu, za 3 sedmice cu ljubit i grlit moje djecake 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Ustaneš u 5 h i stigneš usisati kuću,malo pobrisati prašinu, pa oguliti 2 krompira sebi za ručak, istuširati se,
lijepo obući, srediti, čaj popiti, i na posao doći sa osmijehom i u međuvremeni skakutati po forumu već u 7 h ...
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ja ujutru samo stignem oprati zube , umiti se obuci i begam van . I za to mi treba sat vremena.Chloe wrote: 11 Jan 2019, 11:28Ustaneš u 5 h i stigneš usisati kuću,malo pobrisati prašinu, pa oguliti 2 krompira sebi za ručak, istuširati se,
lijepo obući, srediti, čaj popiti, i na posao doći sa osmijehom i u međuvremeni skakutati po forumu već u 7 h ...![]()
pola sata od tih sat dremam
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Chloe wrote: 11 Jan 2019, 11:28Ustaneš u 5 h i stigneš usisati kuću,malo pobrisati prašinu, pa oguliti 2 krompira sebi za ručak, istuširati se,
lijepo obući, srediti, čaj popiti, i na posao doći sa osmijehom i u međuvremeni skakutati po forumu već u 7 h ...![]()
5 h ujutru mogu docekati samo budan. Inace ne mozes me ni topom probuditi. Ovo ostalo necu da komentarisem, ne moguca misija
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
ja sam se jutros nadigo u 5, inače sam oko 6 a u 7 već za volanom...Vrag wrote: 11 Jan 2019, 11:36
![]()
5 h ujutru mogu docekati samo budan. Inace ne mozes me ni topom probuditi. Ovo ostalo necu da komentarisem, ne moguca misija![]()
"ignorance is bliss"
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Tobejarabimad_max_ba wrote: 11 Jan 2019, 11:39ja sam se jutros nadigo u 5, inače sam oko 6 a u 7 već za volanom...Vrag wrote: 11 Jan 2019, 11:36
![]()
5 h ujutru mogu docekati samo budan. Inace ne mozes me ni topom probuditi. Ovo ostalo necu da komentarisem, ne moguca misija![]()
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
Pa sve zavisi od naseg unutrasnjeg sata, razlicito funkcionisemo.Ja da se probudim u 10 bilo bi mi zao sto prespavah zivot.O kasnijem budjenju da ni ne pricam, a ni o tome koliko su mi cudni ljudi kojima treba 2 sata da dodju sebi nakon budjenja.Vjerovatno jednako cudni kao sto sam i ja njima.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
ma ja evo kontam odkako pročitah ovo za djecu i peticiju, koja smo mi mizerija od države...
FUJJJJJ
FUJJJJJ
"ignorance is bliss"
- Chloe
- Žena za sva vremena

Može vam se ...
A meni je tako, možda da sam solo i brinem samo za sebe, ko zna kako bih i šta bih sa sobom ...
Ovako, kod mene je većinom sve uhodano, isplanirano itd. mora tako inače
al' sam navikla i to mi je normalno .... 
A meni je tako, možda da sam solo i brinem samo za sebe, ko zna kako bih i šta bih sa sobom ...
Ovako, kod mene je većinom sve uhodano, isplanirano itd. mora tako inače
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
al dođe nedelja i kontam e sutra ću okinut makar do 8Chloe wrote: 11 Jan 2019, 11:45 Može vam se ...![]()
A meni je tako, možda da sam solo i brinem samo za sebe, ko zna kako bih i šta bih sa sobom ...![]()
Ovako, kod mene je većinom sve uhodano, isplanirano itd. mora tako inačeal' sam navikla i to mi je normalno ....
![]()
i ustanem u 6
...
razočarenje totalno...
"ignorance is bliss"
- Chloe
- Žena za sva vremena

O brate moj ... stari se ....mad_max_ba wrote: 11 Jan 2019, 11:54al dođe nedelja i kontam e sutra ću okinut makar do 8Chloe wrote: 11 Jan 2019, 11:45 Može vam se ...![]()
A meni je tako, možda da sam solo i brinem samo za sebe, ko zna kako bih i šta bih sa sobom ...![]()
Ovako, kod mene je većinom sve uhodano, isplanirano itd. mora tako inačeal' sam navikla i to mi je normalno ....
![]()
i ustanem u 6
...
razočarenje totalno...
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5061 times
- Been thanked: 6564 times
Ih, nemam s tim problema. Okinem ga vikendom momačkimad_max_ba wrote: 11 Jan 2019, 11:54al dođe nedelja i kontam e sutra ću okinut makar do 8Chloe wrote: 11 Jan 2019, 11:45 Može vam se ...![]()
![]()
i ustanem u 6
...
razočarenje totalno...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...