Tema o najslavnijim predratnim, ali i ratnim izjavama
Ne mogu a da se ne sjetim i onog Sarajlije, s početka rata, koji je pozivao Kukanjca na kafu
Moderator: Krokodil Behko

Bijeli badem wrote: 29 Aug 2017, 23:29 artiljerija-osmatrač
Pade prva: Ljevlje, ljevlje
Pade druga: dešnje, dešnje
Pade trća: VIŠLJEEE, POBI NAŠE

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jel ona kad smo se slanine nakrkali?

Znači od 93 Arbih postaje mala muslimanska armija, ne mozes probrati nismo ni mi bili zlatni

pogresno si shvatiJo ...Mutevelija wrote: 12 Jan 2019, 19:14Znači od 93 Arbih postaje mala muslimanska armija, ne mozes probrati nismo ni mi bili zlatni![]()

Ma govorim kad je postajala vise mudzahedinska nego građanska od 93 tamo 94 pa nadalje.Pasaga wrote: 12 Jan 2019, 19:16pogresno si shvatiJo ...Mutevelija wrote: 12 Jan 2019, 19:14
Znači od 93 Arbih postaje mala muslimanska armija, ne mozes probrati nismo ni mi bili zlatni![]()
Armija se borila za pravu stvar ....
Politicari,pod.g.uzne muhe samo za grunt .....
+1Bla wrote: 16 Nov 2013, 16:11 U principu nastojim da evociram neke smiješne anegdote, da se sjećam nekih lijepih stvari, poput druženja koja se više ne ponavljaju, kada su ljudi imali samo jedni druge.
One loše stvari rijetko kome govorim. Onaj ko je prošao isto ili slično zna i sam, a onaj ko nije, svakako to ne može u potpunosti razumjeti.
Ja kad vako nešta pričam omladincima o ratu tačno vidim neki žar im u očima, kao da govore sjooo jes vama tad bilo dobroooolejlamo wrote: 12 Jan 2019, 19:39+1Bla wrote: 16 Nov 2013, 16:11 U principu nastojim da evociram neke smiješne anegdote, da se sjećam nekih lijepih stvari, poput druženja koja se više ne ponavljaju, kada su ljudi imali samo jedni druge.
One loše stvari rijetko kome govorim. Onaj ko je prošao isto ili slično zna i sam, a onaj ko nije, svakako to ne može u potpunosti razumjeti.
bilo, prošlo. jebiga.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests