Fatas krivinu, valja stat predamnom

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Fatas krivinu, valja stat predamnom

Pf

moremad_max_ba wrote: 12 Jan 2019, 16:59Pf
Ti sebi zajeban
Hajmo se jaranski potuc
Tu sam ko i u sesu
Dvi minute dajem sve od sebe kasnije me j...![]()

Djes to ti?

Haj ti ‘vamo kod Donalda, vece su plate, a jos niko nije smrso. Ko smrsa metnu ga na televizor, pricaju o njemu i ibrete se. Bude na ‘nom doktoru FileTu.

Meni ovo bas godi, ne trebam vise mrsati, a nadam se da se necu ni udebljati, mada cisto sumnjam.Cim mi srce dodje na mjesto eto i mog beskrajnog apetitaFuddo wrote: 12 Jan 2019, 17:08Haj ti ‘vamo kod Donalda, vece su plate, a jos niko nije smrso. Ko smrsa metnu ga na televizor, pricaju o njemu i ibrete se. Bude na ‘nom doktoru FileTu.

Ma do pola si taman, od pola malo apetit popravi.spacebound wrote: 12 Jan 2019, 17:12Meni ovo bas godi, ne trebam vise mrsati, a nadam se da se necu ni udebljati, mada cisto sumnjam.Cim mi srce dodje na mjesto eto i mog beskrajnog apetitaFuddo wrote: 12 Jan 2019, 17:08
Haj ti ‘vamo kod Donalda, vece su plate, a jos niko nije smrso. Ko smrsa metnu ga na televizor, pricaju o njemu i ibrete se. Bude na ‘nom doktoru FileTu.![]()

Tako je, ja se na cesrce napenalio da vidim kakav outfit a anamone se prepiru.storm wrote: 13 Jan 2019, 14:19 Al ga trolate... Što bi moj ćaća kazivao... Puno zuji, malo meda daje![]()