Samo je teško danas i nije korektno reći... Ovo je sranje! Ovo je samo da se proda nešto...
Ovo je za današnje biiiii od momaka
Kraj poruke

Politicka korektnost je feminizam.storm wrote: 14 Jan 2019, 13:31Jedno su glumci, tv zvijezde, itd... Oni se ne šminkaju zbog ljepote, nego su tu drugi razlozi... Kamera, svjetlo itd...Julia-Klara wrote: 14 Jan 2019, 13:16 Ako je muskarcu cejf da se sminka, nek' se sminka brate.
Gdje to pise da se samo mi moramo sminkat?
Sve zavisi od afiniteta , jel...
Nisam upoznala ni jednog da koristi ovakve proizvode, ali vjerujem da ima onih koji imaju problema sa aknama, sa nekim koznim oboljenjima kojima ce ovo dobro doci.
Nisu li se i pankeri i rokeri prije sminkali? Sta je sa darkerima, i svim ostalima?
Ne znam, mislim da previse karikiramo stvari.
Nije li svaki voditelj na TVu nasminkan? Glumac?
![]()
Ovo neka radi tko što hoće, u redu...
Ali u svoj toj "političkoj korektnosti" ja ću povući crtu negdje...
Brijete na muževnost ili je to sve fol![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Imam i ja misljenje ali nisam zbog njega duduk sovinist islamista gay slayer i buduci terorista niti sam Sda ovacJulia-Klara wrote: 14 Jan 2019, 13:50 Jel to toliko tesko prihvatiti da imam svoje misljenje o necemu?
Jesi li toliki duduk?

Ja ako kazem ovo je pedersko i nije za muskarca, problem je kad se ovo namece kao normalno, i ja ako se protivim sam pecinjarSocrates wrote: 14 Jan 2019, 13:53 Nema to nikakve veze sa političkom korektnosću, nego sa pravom osobe da bira sve sto ne povrijedjuje druge ljude slobodno.Pa čak i muškarca da se šminka.
I ja vidim da se 90% naizgled "normalnih" ljudi ne zna oblačiti, pa trpim. Jer me ne povrijedjuju.
Pa i pederi su muškarci.Mutevelija wrote: 14 Jan 2019, 13:59Ja ako kazem ovo je pedersko i nije za muskarca, problem je kad se ovo namece kao normalno, i ja ako se protivim sam pecinjarSocrates wrote: 14 Jan 2019, 13:53 Nema to nikakve veze sa političkom korektnosću, nego sa pravom osobe da bira sve sto ne povrijedjuje druge ljude slobodno.Pa čak i muškarca da se šminka.
I ja vidim da se 90% naizgled "normalnih" ljudi ne zna oblačiti, pa trpim. Jer me ne povrijedjuju.

Pa mozes ali zbog toga nisi modni fasista i nudista i egzibicionista.Socrates wrote: 14 Jan 2019, 14:06Pa i pederi su muškarci.Mutevelija wrote: 14 Jan 2019, 13:59
Ja ako kazem ovo je pedersko i nije za muskarca, problem je kad se ovo namece kao normalno, i ja ako se protivim sam pecinjarTvoj problem nije što imaš svoje mišljenje nego sto odmah stavljaš nekakve etikete.
Eto, onaj iz The Cure se šminka pretjerano čitav zivot, a čovjek oženio prvu ljubav. Ženu, da ne bude zabune.Ako je zaista život maskenbal, ne vidim zašto je problem ako se muškarci šminkaju. Ja se pitam gdje nadju vremena, ali to je logisticko pitanje, a ne moralno.
![]()
I ja bih mogao da proglasim 90% odjeće seljačkim i da je bolje sve to zapaliti nego da ljudi nose.Bolje da goli hodaju, nego da bacaju pare bezveze.
![]()

indoazija i azija , muskraci se vole nasminkatistorm wrote: 14 Jan 2019, 13:43 Koje seksualne tenzije... Ne izvrcite...
Samo je teško danas i nije korektno reći... Ovo je sranje! Ovo je samo da se proda nešto...
Ovo je za današnje biiiii od momaka
Kraj poruke![]()

jah, mogu misliti kako trpisSocrates wrote: 14 Jan 2019, 13:53

to su sve do sada sminakli sminkom za zene , a kakva je razlika sminke za muskarce i sminke za zeneJulia-Klara wrote: 14 Jan 2019, 13:16 Ako je muskarcu cejf da se sminka, nek' se sminka brate.
Nisam upoznala ni jednog da koristi ovakve proizvode, ali vjerujem da ima onih koji imaju problema sa aknama, sa nekim koznim oboljenjima kojima ce ovo dobro doci.
Nisu li se i pankeri i rokeri prije sminkali? Sta je sa darkerima, i svim ostalima?
![]()

Pa ako je šminkao onda je muška ako je šminkala onda ženskastatebriga wrote: 14 Jan 2019, 15:26to su sve do sada sminakli sminkom za zene , a kakva je razlika sminke za muskarce i sminke za zeneJulia-Klara wrote: 14 Jan 2019, 13:16 Ako je muskarcu cejf da se sminka, nek' se sminka brate.
![]()
![]()
Ne bih se složila sa ovom... odavno postoje m .kolekcije ... kako šampona, krema ... mazalice Itd.... kojima su muškarci vijerni...statebriga wrote: 14 Jan 2019, 15:26to su sve do sada sminakli sminkom za zene , a kakva je razlika sminke za muskarce i sminke za zeneJulia-Klara wrote: 14 Jan 2019, 13:16 Ako je muskarcu cejf da se sminka, nek' se sminka brate.
![]()
![]()
Ne bih se složila sa ovom... odavno postoje m .kolekcije ... kako šampona, krema ... mazalice Itd.... kojima su muškarci vijerni...statebriga wrote: 14 Jan 2019, 15:26to su sve do sada sminakli sminkom za zene , a kakva je razlika sminke za muskarce i sminke za zeneJulia-Klara wrote: 14 Jan 2019, 13:16 Ako je muskarcu cejf da se sminka, nek' se sminka brate.
![]()
![]()

Da, to već imaMutevelija wrote: 10 Jan 2019, 16:47 Mami i sestri nek tako predstavi chanel .
Sta je sljedece muske tange ce predstaviti![]()

Ozkud forumasice znaju za muske tangeNice try wrote: 14 Jan 2019, 17:56Da, to već imaMutevelija wrote: 10 Jan 2019, 16:47 Mami i sestri nek tako predstavi chanel .
Sta je sljedece muske tange ce predstaviti![]()
![]()
Što se tiče teme....
proizvod je tu, ko voli neka izvoli.
Samo umjereno i po potrebi.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests