A da, probudilo me hrkanje. Ajino.
Moderator: spacebound

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa nije baš da je bilo jednostavno, čini se na prvu strašan ali dali smo mu vremenaspacebound wrote: 13 Jan 2019, 17:48 Femea![]()
Hvala ti. Mnogi bi ga se uplasili i ne bi ni pokusali da ga nahrane, a kamo li sta vise od toga.Vjerujem da ti se u sevap upisalo
![]()

Upravo tospacebound wrote: 13 Jan 2019, 17:54 Nije cudo da imamo predrasude o njima i da ih se i plasimo i postujemo ih.I ja se uvijek strecnem kad vidim kojeg, jer nikad ne znam kakav covjek ga je odgojio, a u pogresnim rukama on postaje oruzje, dok je uz dobrog covjeka divna velika maza.

Kakav je to azil boze sacuvaj.Azil za pse je odbio da ga primi, smatraju da je ta rasa opasna za pse koji već borave tamo.

Kazu da im se kost zaraste u lobanju i pobudale.Femea wrote: 13 Jan 2019, 16:21 Sinoć smo imali nezvanog gosta:)
Bio je smrznut i gladan pa smo ga ugostili.Na par stranica smo objavili info.i slike, poslali i poruke jer smo mislili da ga možda neko traži.Saznali smo da već duže luta i da povremeno bude prihvaćen kod nekoga.Azil za pse je odbio da ga primi, smatraju da je ta rasa opasna za pse koji već borave tamo.
Prespavao je kod nas i bio je baš miran.Danas smo mu našli stalni dom kod jednog poznanika i vjerujem da će mu biti dobro.
Iako malo zastrašujuće izgleda, vrlo je dobre naravi:)
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest