Blago tebi kad mozes biratiMerlin246 wrote: 24 Jan 2019, 17:54 Kontam sta cu ja u Njemackoj, ne volim njemacki, vise volim engleski![]()

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Blago tebi kad mozes biratiMerlin246 wrote: 24 Jan 2019, 17:54 Kontam sta cu ja u Njemackoj, ne volim njemacki, vise volim engleski![]()
Ma ne mogu u Ameriku salim see, nemam gore nikoga osim Soca.. A kako vidim on me jos nije pozvao tamoMutevelija wrote: 24 Jan 2019, 18:07Blago tebi kad mozes biratiMerlin246 wrote: 24 Jan 2019, 17:54 Kontam sta cu ja u Njemackoj, ne volim njemacki, vise volim engleski![]()
![]()
Dje si urnebesno saljivi,nisam te prepozn'o...
Kad mu krenem u posjetu kad postanem Cehinja, pozvacu te, ok?Merlin246 wrote: 24 Jan 2019, 18:09Ma ne mogu u Ameriku salim see, nemam gore nikoga osim Soca.. A kako vidim on me jos nije pozvao tamoa u Njemacku moguu
![]()
dzaba kad je dosadno
Ja to nisam tako shvatila.Socrates wrote: 24 Jan 2019, 08:25
Ono što meni nije jasno da Enesi i Rahime podrazumijevaju da je neko njima dužan činiti neke usluge za bilo koje pare. To je mentalitet "evo ti neka crkavica i onda si dužan ovo ili ono".
Valjda on zna sta je njemu boljelejlamo wrote: 24 Jan 2019, 08:06 nikako da skontam ovaj enes/rahima mentalni sklop...pa zar mu nije bolje spiskati taj novac na kvalitetan odmor, školovanje, hobije, štagod nego se zaebavati sa nekakvim zijom. ako poželiš doći u beiha, dođi, plati smještaj, uživaj u onome zbog čega si došao i razguli nazad kući.
pa sta ce nekom iz njemacke kuca u bih kad ce u njoj bit samo 15 dana godisnje? a nece se sto posto nikad vratit da zivi ovdje
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests