Moderator: VIP
Psovke su odlika nekih drugih stvari.
Zavisi opet kakve, manje, strašne, česte,...
Zabavnije je rušiti iluzije nego psovatistorm wrote: 15 Oct 2018, 09:09Ebo ga ti, koji klinac mi rušiš ebene iluzije da sam inteligentanNice try wrote: 15 Oct 2018, 07:56 Psovke su odlika nekih drugih stvari.
Zavisi opet kakve, manje, strašne, česte,...naše podneblje je takvo da ima psovke kod skoro svakoga, a znamo da nismo svi baš toliko inteligentni. Nekako mi se čini da raskoš i izbor psovki ne zavise od, niti pokazuju, inteligenciju.![]()
nije ti nikad mali nožni prst zapeo za namještaj?lisko wrote: 25 Jan 2019, 16:27 Ne psujem skoro nikad , ovi ovamo kad me iznerviraju kazem samo na glas ja stoke boze mili a oni ne kuze sta rece![]()
Ne vjerujem tilisko wrote: 25 Jan 2019, 16:27 Ne psujem skoro nikad , ovi ovamo kad me iznerviraju kazem samo na glas ja stoke boze mili a oni ne kuze sta rece![]()
Joj jest kad sam tek doselio u ovaj stan u kupatilu nekako za codak od kade bas mali u lijeve noge ! Onda na glas jebote pa se ujedem za jezik udahnem duboko pa ga u vodu hladnumad_max_ba wrote: 25 Jan 2019, 16:30nije ti nikad mali nožni prst zapeo za namještaj?lisko wrote: 25 Jan 2019, 16:27 Ne psujem skoro nikad , ovi ovamo kad me iznerviraju kazem samo na glas ja stoke boze mili a oni ne kuze sta rece![]()
![]()
Gurneš jezik u hladnu vodu?lisko wrote: 25 Jan 2019, 16:40Joj jest kad sam tek doselio u ovaj stan u kupatilu nekako za codak od kade bas mali u lijeve noge ! Onda na glas jebote pa se ujedem za jezik udahnem duboko pa ga u vodu hladnu![]()