Moderator: VIP
Prosle godine jednom ove zamal jednom
Dobro... Neću da znam ništa o tvojim sklonostima
Nisam ni rekla da je to energija i karizma. Neki ljudi samo da sjede i sute imaju energiju i prosto zrace necim sto drugi ljudi nemaju.storm wrote: 25 Jan 2019, 23:24A koja je tvoja definicija... Miran?Merlin246 wrote: 25 Jan 2019, 23:18 Recimo ja za Hanibala nikad ne bih rekla da je miran kako Storm kaze da je. Ne djeluje mi tako na forumu
Je li energija ako poput tetkice mlati ručicama u kafiću, skakuće uz šank...
Ili staložen, elokventan, sa dugim popisom tema za razgovor...
Energija ne ide samo iz mišića![]()
Ti opisuješ pasivnostMerlin246 wrote: 26 Jan 2019, 08:59
Nisam ni rekla da je to energija i karizma. Neki ljudi samo da sjede i sute imaju energiju i prosto zrace necim sto drugi ljudi nemaju.
A miran za mene znaci da je stidan, sutljiv, jedva koju progovori, ako i progovori to je o vremenu, ustogljen.. Tako ja shvacam miran..![]()
Ma tako samo vidim da li ko uopste primjeti Minku
Ti opisala Storma.Vanilla wrote: 26 Jan 2019, 09:06Ti opisuješ pasivnostMerlin246 wrote: 26 Jan 2019, 08:59
Nisam ni rekla da je to energija i karizma. Neki ljudi samo da sjede i sute imaju energiju i prosto zrace necim sto drugi ljudi nemaju.
A miran za mene znaci da je stidan, sutljiv, jedva koju progovori, ako i progovori to je o vremenu, ustogljen.. Tako ja shvacam miran..![]()
![]()
Evo ti jedan opis
Mirna osoba, za razliku od pasivca, nema straha ili blokade. Ona je u sebi bistra i njoj je jasno mnogo toga. Otuda u sebi ima ustoličen duboki unutrašnji mir i nerijetko zrači pozitivnim duhom i samopouzdanjem. U njenom je društvu ugodno i ulijeva drugima povjerenje.
Obično su to ljudi koji su dosta toga prošli, shvatili, spoznali i koji vjeruju u ljepše sutra. Gotovo uvijek su altruisti, rado će pomoći, ali nisu im potrebne senzacije ili atrakcije koje izazivaju tašti agresivci, nego funkcioniraju smireno, sabrano i otvoreno. Spremni su na suradnju i pomoći će kome treba.
![]()
kada već iskreno razgovaramo, ti si me razočarala, bio sam u ubjeđenju da si elokventija i kulturnija osoba a ustvari si ništa drugo do bezobrazna.Merlin246 wrote: 26 Jan 2019, 09:00 Recimo ja nisam brbljiva, mirno sjedim dok sam negdje u javnosti (ne lamatam rukama) stalozena sam al ne bih za sebe rekla da sam mirna
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests