...jutros ....umalo ....
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2933 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Ja sam iskrena i kad popizdim ne mogu se obuzdati, nego imam prirodnu reakcijumad_max_ba wrote: 26 Jan 2019, 09:12kada već iskreno razgovaramo, ti si me razočarala, bio sam u ubjeđenju da si elokventija i kulturnija osoba a ustvari si ništa drugo do bezobrazna.Merlin246 wrote: 26 Jan 2019, 09:00 Recimo ja nisam brbljiva, mirno sjedim dok sam negdje u javnosti (ne lamatam rukama) stalozena sam al ne bih za sebe rekla da sam mirna
Ljutila se ne ljutila tako te počinjem doživljavati.

- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5045 times
- Been thanked: 6551 times
On jeste takav, to je istinaMerlin246 wrote: 26 Jan 2019, 09:10Ti opisala Storma.Vanilla wrote: 26 Jan 2019, 09:06
Ti opisuješ pasivnost![]()
Evo ti jedan opis
Mirna osoba, za razliku od pasivca, nema straha ili blokade. Ona je u sebi bistra i njoj je jasno mnogo toga. Otuda u sebi ima ustoličen duboki unutrašnji mir i nerijetko zrači pozitivnim duhom i samopouzdanjem. U njenom je društvu ugodno i ulijeva drugima povjerenje.
Obično su to ljudi koji su dosta toga prošli, shvatili, spoznali i koji vjeruju u ljepše sutra. Gotovo uvijek su altruisti, rado će pomoći, ali nisu im potrebne senzacije ili atrakcije koje izazivaju tašti agresivci, nego funkcioniraju smireno, sabrano i otvoreno. Spremni su na suradnju i pomoći će kome treba.
![]()
Al dobro jest, ovo sto sam ja opisala je vise neka blokada i pasivnost, dijagnoza
![]()

Hoću reći da je to, meni, jako pozitivna, lijepa i privlačna osobina a ne onakva kakvom je opisaste u nekim od prethodnih postova.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Vidi nešto, imam i ja kratak fitilj ali ipak biram riječi, kako i kada reći....Merlin246 wrote: 26 Jan 2019, 09:17Ja sam iskrena i kad popizdim ne mogu se obuzdati, nego imam prirodnu reakcijumad_max_ba wrote: 26 Jan 2019, 09:12
kada već iskreno razgovaramo, ti si me razočarala, bio sam u ubjeđenju da si elokventija i kulturnija osoba a ustvari si ništa drugo do bezobrazna.
Ljutila se ne ljutila tako te počinjem doživljavati.![]()
Ovo moje gore je iskrenost....
"ignorance is bliss"
- greeneyes
- Hadžija
U redu, to je tvoje misljenje..mad_max_ba wrote: 26 Jan 2019, 09:21Vidi nešto, imam i ja kratak fitilj ali ipak biram riječi, kako i kada reći....Merlin246 wrote: 26 Jan 2019, 09:17
Ja sam iskrena i kad popizdim ne mogu se obuzdati, nego imam prirodnu reakciju![]()
Ovo moje gore je iskrenost....

Vise mi se svidja moj bezobrazluk onda nego tvoja finoca
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
nisam stigao fotkat, prvi put da vidim i to
Tamo ono gdje je 110 ograničenje iz pravca Sarajeva prema Visokom tri grtalice, prvi puta da vidim tri (ona treća zaustavnu čisti)....
"ignorance is bliss"
- greeneyes
- Hadžija
Jucer/sinoc je bila najgora cesta dosad. Po prvi put sam razmisljao o tome da mozda necu moci izaci iz svog selceta, uz onu yebenu uzbrdicu. I izasao sam, ali je bilo guravo
Samo sabura
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Damama ne pristaje bezobrazluk...Merlin246 wrote: 26 Jan 2019, 09:26U redu, to je tvoje misljenje..mad_max_ba wrote: 26 Jan 2019, 09:21
Vidi nešto, imam i ja kratak fitilj ali ipak biram riječi, kako i kada reći....
Ovo moje gore je iskrenost....![]()
Vise mi se svidja moj bezobrazluk onda nego tvoja finoca

.
- greeneyes
- Hadžija
Jah, danas se svasta, pa i taj bezobrazluk, svrastavaju u direktnost. Ja jesam direktan, ali ipak treba imati postovanja ka ljudima.
Dobro, kad vozite auto tad je okej svasta lanuti.
Samo sabura
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
da vidiš gotive sinoć, kad sam se vraćao kući vozio Isuzu pikap 4x4 za njega zakačena prikolica za auta (prazna), stvarno za ove uslove ovi terenci su zakon....greeneyes wrote: 26 Jan 2019, 09:28 Jah, danas se svasta, pa i taj bezobrazluk, svrastavaju u direktnost. Ja jesam direktan, ali ipak treba imati postovanja ka ljudima.
"ignorance is bliss"
- greeneyes
- Hadžija
- greeneyes
- Hadžija
Merlin, kriva si
Nego, sta ima bona? De malo pokazi i svoju njezniju stranu, pusti se te ratobornosti

Nego, sta ima bona? De malo pokazi i svoju njezniju stranu, pusti se te ratobornosti

Samo sabura
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
eto vidiš ba kakva si ti.
Dobronamjernu kritiku ti želimo dati a ti si tako gard podigla i tako se postavljaš da je to zaista mučno čitat.
"ignorance is bliss"
Eto ti Maxo pa nek ti on bude njezangreeneyes wrote: 26 Jan 2019, 09:39 Merlin, kriva si![]()
Nego, sta ima bona? De malo pokazi i svoju njezniju stranu, pusti se te ratobornosti![]()

- greeneyes
- Hadžija