Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Pa sta hoces ti da ja kazem? Tebe nit sam uvrijedila nit ista, jel se tebi trebam ispricati za nesto? Rekla sam u redu, to je tvoje misljenje (tebi to nije dovoljno ocito)mad_max_ba wrote: 26 Jan 2019, 09:45eto vidiš ba kakva si ti.
Dobronamjernu kritiku ti želimo dati a ti si tako gard podigla i tako se postavljaš da je to zaista mučno čitat.
Onako sam se ponijela s razlogom i opet bi vjerovatno da mi digne zivac.
Ispricam se kad god znam da sam ja nesto kriva i da nije bilo u redu od mene, bas nisam tvrdoglava ni zlopamtilo 
Najsmjesnije je kad se javi Cupava (koja me nikad nije citirala, niti imamo ikakvu komunikaciju ovdje) da mi kaze da nisam dama
Znaci ne obracas mi se nikad ne trebas ni sada
To je tako.. fini ljudi pa jedva docekaju da ti sole pamet o necemu i da budu moralne vertikale ovako kao meni Maxo sad. Jer nije on to meni napisao iz zelje da mi ukaze da moj postupak nije bio u redu (to da je htio javio bi se privatno i samo meni to rekao, kao sto su neki uradili) nego da bi mu persone poput Cupave, Greena i ostalih aplaudirale. Znaci nemoj mi te finoce i "dobronamjernosti"
To je tako.. fini ljudi pa jedva docekaju da ti sole pamet o necemu i da budu moralne vertikale ovako kao meni Maxo sad. Jer nije on to meni napisao iz zelje da mi ukaze da moj postupak nije bio u redu (to da je htio javio bi se privatno i samo meni to rekao, kao sto su neki uradili) nego da bi mu persone poput Cupave, Greena i ostalih aplaudirale. Znaci nemoj mi te finoce i "dobronamjernosti"
Jos je gore kad ti i ne znas citati sta ti ljudi pisu.
Samo ti furaj svoj fazon, daleko ces stici
- greeneyes
- Hadžija

Ne brini se ti dokle cu ja stici, bolje se za sebe pobrinigrozdjar wrote: 26 Jan 2019, 10:24 Jos je gore kad ti i ne znas citati sta ti ljudi pisu.
I ti svako malo se kacis na mene nesto..
- greeneyes
- Hadžija

- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
Draga merlinka
Pišem ti polahko jerbo znam da ne znaš dobro čitat, mislim čitaš ti slova al ne vidiš šumu od drva....
Ne treba meni niko ni za šta aplaudirati niti meni treba neki ego boost..
Ja sam samo iskreno iznio svoje mišljenje, al ne mogu te spriječiti da se vodiš onom "Mišljenje je kao dupe - svako ga ima."
Pišem ti polahko jerbo znam da ne znaš dobro čitat, mislim čitaš ti slova al ne vidiš šumu od drva....
Ja sam samo iskreno iznio svoje mišljenje, al ne mogu te spriječiti da se vodiš onom "Mišljenje je kao dupe - svako ga ima."
"ignorance is bliss"
Lakse je metar u guzicu....Merlin246 wrote: 26 Jan 2019, 10:31Ne brini se ti dokle cu ja stici, bolje se za sebe pobrinigrozdjar wrote: 26 Jan 2019, 10:24 Jos je gore kad ti i ne znas citati sta ti ljudi pisu.
Samo ti furaj svoj fazon, daleko ces stici![]()
I ti svako malo se kacis na mene nesto..Pa sta sam tebi uradila osim sto sam te odbila kada si me zvao u Sarajevo da dodjem, a znao lik da imam 20 godina samo. Da mi je te poruke da vide forumasi sta si pisao i kako si se obrukao
![]()
Evo vidis li ti..ovo je tvoj "fini" nacin komunikacije. Ne znam citati, imam glupo misljenje.. Ti si zbog ovakvog izrazavanja gospodin jel a ja sam bezobrazna i NEELOKVENTNAmad_max_ba wrote: 26 Jan 2019, 10:42 Draga merlinka
Zaobidji me ubuduce jer i ja sto puta tebe zaobidjem i tvoja "cijenjena misljenja"
Kako te nije sramota covjece. Koliko ti imas godina i vidi kako pricas, pa ja bih se sramila same sebe da se tako ponasam u tvojim godinama.grozdjar wrote: 26 Jan 2019, 10:46Lakse je metar u guzicu....Merlin246 wrote: 26 Jan 2019, 10:31
Ne brini se ti dokle cu ja stici, bolje se za sebe pobrini![]()
I ti svako malo se kacis na mene nesto..Pa sta sam tebi uradila osim sto sam te odbila kada si me zvao u Sarajevo da dodjem, a znao lik da imam 20 godina samo. Da mi je te poruke da vide forumasi sta si pisao i kako si se obrukao
![]()
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Polako boni..
I ti Max zakuhavas nije se tebi ni obratila, pricala sa drugima iz cista mira kazes da je bezobrazna..
Eh kad bi svi okolo isli i pisali misljenje o drugima
I ti Max zakuhavas nije se tebi ni obratila, pricala sa drugima iz cista mira kazes da je bezobrazna..
Eh kad bi svi okolo isli i pisali misljenje o drugima
Mala morao je, vjerovatno ga je to dugo vremena tistilo i nije mogao spavati dok meni nije rekao da sam bezobrazna i neelokventnaMala_Mu wrote: 26 Jan 2019, 10:54 Polako boni..
Eh kad bi svi okolo isli i pisali misljenje o drugima![]()
Pusti cupavu, ona je svijet za sebe, ubadas nos u tudje stvati, reci za sebe
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8975 times
- Been thanked: 5723 times
- Status: Online
To rat neki poceo!
RS hoce da se odcijepi od foruma.
Sad ce ova iz Mumijevih, glas razuma EU, da smiruje situaciju.
Mesi je pokratak.
RS hoce da se odcijepi od foruma.
Sad ce ova iz Mumijevih, glas razuma EU, da smiruje situaciju.
Mesi je pokratak.
The Dark Side Of The Forum...
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Dobro Jutro, Svima
Lejla, nemoj me u top strpati zbog velikih slova.
Vidim da ste zaguzvali, pa idem da citam
You're alive. Celebrate
Lejla, nemoj me u top strpati zbog velikih slova.

Vidim da ste zaguzvali, pa idem da citam
You're alive. Celebrate
. . . . . . . . .
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
vjerujem da se i iza javnog dijela foruma odvijaju dijalozi koji doprinose potrebi da se javno, naizgled iz čista mira, odbrusi.....