Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Naravno da se ti mijesas u tudje stvari, nema dvojbe.
Cak i ono sto bi htjela inteligentno napisati ne mozes zbog loseg bosanskog i ubrljas dok natipkas. S razumjevanjem p9jmova ja bih ti dao - 20 god.
Matori prodji me se, stvarno smaras a i nisi zanimljiv toliko da bih ti posvetila vise od dva posta
Meni je cudno sto si i ovih 7 napisala i to sve proluoala ko Izet u fazlinovicima. Opet nisi Dama kad ne mozes vise.
Socrates wrote: 26 Jan 2019, 11:51
Dakle, dragi prijatelji I prijateljice, kada sam spomenuo energiju i mirnocu, ni na kraj pameti mi nije bilo da ocjenjujem da li je jedno bolje od drugog.
Cak sam izricito rekao da bih volio da sam nekad drugaciji.
Nisam rekao ni da skacem po stolovima po restoranu. Mada se desavalo.
Energija se moze ispoljiti na milijarde nacina. Moze, recimo, da se ispolji u prepricavanju Socratesove Odbrane na takav nacin da slusaoci imaju utisak da su gledali Liverpool - Milan 3:3, to jest oni koji vole fudbal. Samo primjer.
Anyway, poenta je da ni mirnoci a ni energiji nisam pripisivao nikakve vrijednosti. Relax malo, will you? Niko vam ne otima hljeb sa stola ako pokrene sasvim nevinu temu.
Mozda je do horoskopa, sto rekla Cupava.
Opet si ti kriv sto se ovako zakuhalo da ja nisam spomenula energiju i mirnocu Maxo ne bi tako srcano iznio svoje "iskreno" misljenje. Ti uvijek zakuhas i odes i onda mene napadaju
Socrates wrote: 26 Jan 2019, 11:51
Dakle, dragi prijatelji I prijateljice, kada sam spomenuo energiju i mirnocu, ni na kraj pameti mi nije bilo da ocjenjujem da li je jedno bolje od drugog.
Cak sam izricito rekao da bih volio da sam nekad drugaciji.
Nisam rekao ni da skacem po stolovima po restoranu. Mada se desavalo.
Energija se moze ispoljiti na milijarde nacina. Moze, recimo, da se ispolji u prepricavanju Socratesove Odbrane na takav nacin da slusaoci imaju utisak da su gledali Liverpool - Milan 3:3, to jest oni koji vole fudbal. Samo primjer.
Anyway, poenta je da ni mirnoci a ni energiji nisam pripisivao nikakve vrijednosti. Relax malo, will you? Niko vam ne otima hljeb sa stola ako pokrene sasvim nevinu temu.
Mozda je do horoskopa, sto rekla Cupava.
Opet si ti kriv sto se ovako zakuhalo da ja nisam spomenula energiju i mirnocu Maxo ne bi tako srcano iznio svoje "iskreno" misljenje. Ti uvijek zakuhas i odes i onda mene napadaju
mad_max_ba wrote: 26 Jan 2019, 10:42
Draga merlinka
Pišem ti polahko jerbo znam da ne znaš dobro čitat, mislim čitaš ti slova al ne vidiš šumu od drva....
Ne treba meni niko ni za šta aplaudirati niti meni treba neki ego boost..
Ja sam samo iskreno iznio svoje mišljenje, al ne mogu te spriječiti da se vodiš onom "Mišljenje je kao dupe - svako ga ima."
Evo vidis li ti..ovo je tvoj "fini" nacin komunikacije. Ne znam citati, imam glupo misljenje.. Ti si zbog ovakvog izrazavanja gospodin jel a ja sam bezobrazna i NEELOKVENTNA
Zaobidji me ubuduce jer i ja sto puta tebe zaobidjem i tvoja "cijenjena misljenja"
Pogrešno ponovo merlinka.
Htio sam da kažem da te ne mogu natjerati da cijeniš nečije mišljenje.....
Kad te budem htio uvrijediti za đigere znat ćeš....