... nisi ti dzaba ... lisko ....lisko wrote: 24 Aug 2018, 19:46 jokk rekoh onako nehoote iz navike kad se glaba inace nevaram ja nisam taj cccc

Moderator: spacebound
... nisi ti dzaba ... lisko ....lisko wrote: 24 Aug 2018, 19:46 jokk rekoh onako nehoote iz navike kad se glaba inace nevaram ja nisam taj cccc
nisam je ni trazio samo se to pojavi bila mi u prijateljima vecspacebound wrote: 24 Aug 2018, 19:46 Ja bih ze zapitala nad sobom da odem po fb trazit bivsegOstali su tu neki repovi ili emocije, a to znaci emotivnu prevaru.
ne znam je li prevara, ali je pravo bezze..odlajkaj.lisko wrote: 24 Aug 2018, 19:18 dal je prevara ako lajkas slike bivsoj nekoj onako slucajno iz navike
A sta ce ti u prijateljimalisko wrote: 24 Aug 2018, 20:00nisam je ni trazio samo se to pojavi bila mi u prijateljima vecspacebound wrote: 24 Aug 2018, 19:46 Ja bih ze zapitala nad sobom da odem po fb trazit bivsegOstali su tu neki repovi ili emocije, a to znaci emotivnu prevaru.
Ne bih ništa ni dodala, ni oduzelaNice try wrote: 15 Jul 2017, 08:43 Vrlo kompleksno pitanje,a život nije crno-bijel.Većinom su neke sivkaste varijante,pa od svjetlije prema tamnijoj i nazad.
Ne volim stvari procjenjivati ugrubo jer do raznih događaja dovede čitav niz razmišljanja i odluka.
Pročitah gore,neko je lijepo napisao,lako je biti vjeran par godina,mjeseci,dana,ali kako održati vjernost 20,30,40 godina?
Ako pogledamo grubo,barem mi sa više staža veze ili braka,možemo li reći da smo u svakoj sekundi svog života bili posvećeni samo svom partneru?Tjelesno ili misaono,nevažno.
Jer prevara je prevara,fizička ili emocionalna,isto je.
Rijetki bi to mogli potvrditi.
Život nam svega nanese,raznih situacija,nevolja,problema,iskušenja,nemoguće je ostati nedodirnut.
Kada čujem da je neko nekoga prevario,pročitam o tome ili samo razmišljam uvijek mi pred oči dođe film "Mostovi okruga Medison".Ko je gledao,razumjeće.
Ima tako jakih scena,da gotovo možemo opravdati bezrazložnu prevaru.
Kažem bezrazložnu jer na oko glavna glumica je imala sve.Divnog muža,djecu,dom,...ali iskušenje,situacija u kojoj se ono desilo,stavilo ju je u sred afere sa strancem.
To se svima može desiti,isto ili slično.
Nikad ne recite nikad.
Lično,oprostila bih,ne zbog ljubavi već zbog drugih stvari koje čine brak.