U boravku bih voljela imati sive ili svijetlo smeđe..u spavaćoj svijetloplave i u hodniku crne

Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Mislim da je to očito i na najkvalitetnijima ako se izbliza gleda, nekako iz daljeg, sa igrom svjetlosti bi se mogao dobiti lijep ugodjaj...toxic wrote: 26 Jan 2019, 14:27 Ja sam u stanu imala tapete na foru plocica u kuhinji, kako bi zastitila zidove od masnoce. Onako, nisam bas odusevljena bila, vidi se da je fake.
Verovatno zavisi i od kvaliteta

Zavisi od prostora, a i svetlosti.Chloe wrote: 26 Jan 2019, 14:33 Mislim da je to očito i na najkvalitetnijima ako se izbliza gleda, nekako iz daljeg, sa igrom svjetlosti bi se mogao dobiti lijep ugodjaj...![]()

Ne znam... Nije meni problem ni pravi kamen ni drvo za oblogu, to bih malo za promjenu uradila, bojat ću drveni namještaj u bijelo, zidovi bijeli, treba mi nešto da ublażi bjelinu.toxic wrote: 26 Jan 2019, 14:46Zavisi od prostora, a i svetlosti.Chloe wrote: 26 Jan 2019, 14:33 Mislim da je to očito i na najkvalitetnijima ako se izbliza gleda, nekako iz daljeg, sa igrom svjetlosti bi se mogao dobiti lijep ugodjaj...![]()
Ako su tapete jedina opcija, meni licno su lepse i s nekim sarama (na ovu foru sto je Divlja gore postavila fotku) nego te kao kamen. Opet, sve je to stvar ukusa.
Jel ima tu da se nabavi fake kamen? engl. stone veneer (nisam sigurna za naziv na nasem)

Zato i pitam za 'fake kamen'. Ja sam ih iskoristila kao opciju da razbijem svu tu belinu, i samo na jedan zid postavila. Da je fake, vidi se tek kad stanes tik uz zid pa gde je lepljenoChloe wrote: 26 Jan 2019, 14:52Ne znam... Nije meni problem ni pravi kamen ni drvo za oblogu, to bih malo za promjenu uradila, bojat ću drveni namještaj u bijelo, zidovi bijeli, treba mi nešto da ublażi bjelinu.toxic wrote: 26 Jan 2019, 14:46
Zavisi od prostora, a i svetlosti.
Ako su tapete jedina opcija, meni licno su lepse i s nekim sarama (na ovu foru sto je Divlja gore postavila fotku) nego te kao kamen. Opet, sve je to stvar ukusa.
Jel ima tu da se nabavi fake kamen? engl. stone veneer (nisam sigurna za naziv na nasem)
Ne bih bojala zidove, a pošto su cvijeće i zidne lampe jedine dekoracije, mislim da bi tabete sa dezenom kamena izbalansirale to sve...
Još sam u fazi odlučivanja, ima do aprila vremena i da se predomislim.![]()

Maja wrote: 26 Jan 2019, 14:05 Jel iko isprobavao ove neke folije sto se mogu stavljati na SVE ravne povrsine.
Screenshot_20190123-133433_Samsung Internet.jpg
Ima sad finih tapeta. Ali ja bih, da hocu staviti, stavila samo na jedan zid. Npr ovako
Screenshot_20190123-133845_Samsung Internet.jpg