poslace ih na moju adresu pa cu ti ja donijetVrag wrote: 28 Jan 2019, 17:43spacebound wrote: 28 Jan 2019, 17:21
Pitaj nju, nemoj mene.
Ustvari ne moras, evo ja sam dala sefu, zato mogu, je li ti sad lakse?![]()
![]()
Spejsiceeeee slatkisi, nemoj zaboraviti
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
🐽
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13894 times
- Been thanked: 22844 times
- Status: Online
Ovo ne staje, pada li pada...
Donalde pali taj haarp vise, shupni ga tamo u indiju, nedje, sam’ ga oCeraj!
Donalde pali taj haarp vise, shupni ga tamo u indiju, nedje, sam’ ga oCeraj!
Dozvolite da se obratimo
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Novinarka Svjetlana Topalić smijenjena je s mjesta urednice i voditeljice Dnevnika na BHT1, potvrdio je za Klix.ba urednik informativnog programa BHRT-a Marko Radoja.
Sada već bivša urednica i voditeljica Dnevnika će karijeru nastaviti na web portalu BHT-a.
Topalić je smijenjena nakon što je 9. januara na svom Twitter profilu napisala "Srećan ti rođendan, republiko".
Uprkos odluci Ustavnog suda BiH da je 9. januar Dan RS-a neustavan praznik, to nije spriječilo Topalić da tvita ponovo: "Hoćete opet: srećan ti rođendan, republiko"
Nedugo zatim oglasio se i Javni servis BHRT poručujući da će ispitati cijeli slučaj.
"BHRT će, u skladu s postojećim internim aktima koji propisuju ponašanje i istupe zaposlenika na društvenim mrežama, ispitati sve činjenice vezane za objave naših uposlenika na privatnim profilima društvenih mreža, a povodom obilježavanja osporavanog Dana RS-a", naveli su iz javnog servisa.

Sada već bivša urednica i voditeljica Dnevnika će karijeru nastaviti na web portalu BHT-a.
Topalić je smijenjena nakon što je 9. januara na svom Twitter profilu napisala "Srećan ti rođendan, republiko".
Uprkos odluci Ustavnog suda BiH da je 9. januar Dan RS-a neustavan praznik, to nije spriječilo Topalić da tvita ponovo: "Hoćete opet: srećan ti rođendan, republiko"
Nedugo zatim oglasio se i Javni servis BHRT poručujući da će ispitati cijeli slučaj.
"BHRT će, u skladu s postojećim internim aktima koji propisuju ponašanje i istupe zaposlenika na društvenim mrežama, ispitati sve činjenice vezane za objave naših uposlenika na privatnim profilima društvenih mreža, a povodom obilježavanja osporavanog Dana RS-a", naveli su iz javnog servisa.

.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3884 times
- Been thanked: 2921 times
tu se oduzima akreditacija...i certifikat...
ako ga ima ....
stavit joj narukvicu,ni km. blizu javnih medija ....kad vec nece biti krivicno gonjena ...
ako ga ima ....
stavit joj narukvicu,ni km. blizu javnih medija ....kad vec nece biti krivicno gonjena ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
De, ne pretjerujte, ne moze biti krivicno gonjena zbog cestitanja neustavnog praznika.
. . . . . . . . .
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3884 times
- Been thanked: 2921 times
... godina je haman nastala ....Socrates wrote: 28 Jan 2019, 18:04 De, ne pretjerujte, ne moze biti krivicno gonjena zbog cestitanja neustavnog praznika.
ovo ce uci u uzi izbor .....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Fuddo ima sheficuspacebound wrote: 28 Jan 2019, 17:21Pitaj nju, nemoj mene.
Ustvari ne moras, evo ja sam dala sefu, zato mogu, je li ti sad lakse?![]()
![]()
Spejsica ima shefa
Imam i ja shefa i nista nmgu zavrsit dao nedao

"ignorance is bliss"
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
j.... li mu otac, uz najstroži glas samo kaza haj dobro, a uradit ce po svom
Ko jebe babu i šta ja serem
"ignorance is bliss"
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Hajd dobro, ... klasičan odgovor...mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 18:53 j.... li mu otac, uz najstroži glas samo kaza haj dobro, a uradit ce po svom
Pomisli ponekad, sa smo svi prošli kroz to... isto mislili, a i ponašali kao oni...
Neki dan tipkam sms sa mojom, i na kraju mi reče:
Hajd cao, sad ću te bloque...

.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Javna licnost, uposlenik jedne drzavne isntitucije cestita neustavni dan genocidne tvorevine. Nijedne malaMerlin246 wrote: 28 Jan 2019, 18:21 Boze svasta.. Ako je volja neka cestita sto hoce, pa to je njeno pravo![]()
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Ma vidi situacija je sljedeca:
On ima trening u 7 a mi iz firme termin u 9 i vazda mi natovari nake svoje raje da razvozim. Obzirom da ja kupim nake svoje bude 10 ljudi koje ja moram razvest. U auto jedva stane 7ro. I ja mu sad govirim nemoj mi nikog ( a sve su to već momci). Veli on ja ću pješe, neš hoću, neš hoću, neš...
Haj dobro i zalupi vrata...
I mene čeka razvoz opet...
On ima trening u 7 a mi iz firme termin u 9 i vazda mi natovari nake svoje raje da razvozim. Obzirom da ja kupim nake svoje bude 10 ljudi koje ja moram razvest. U auto jedva stane 7ro. I ja mu sad govirim nemoj mi nikog ( a sve su to već momci). Veli on ja ću pješe, neš hoću, neš hoću, neš...
Haj dobro i zalupi vrata...
I mene čeka razvoz opet...
"ignorance is bliss"
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Dobro je vraže, mala je samo iskrena.
Bez obzira jel to ispravno ili ne.
"ignorance is bliss"
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
I ja sammad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:08Dobro je vraže, mala je samo iskrena.Vrag wrote: 28 Jan 2019, 19:04
Javna licnost, uposlenik jedne drzavne isntitucije cestita neustavni dan genocidne tvorevine. Nijedne mala
Ne obracaj mi se a pogotovo ne s "mala"mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:08Dobro je vraže, mala je samo iskrena.Vrag wrote: 28 Jan 2019, 19:04
Javna licnost, uposlenik jedne drzavne isntitucije cestita neustavni dan genocidne tvorevine. Nijedne mala

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa podrži UZP i VRSVrag wrote: 28 Jan 2019, 19:09I ja sammad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:08
Dobro je vraže, mala je samo iskrena.
"ignorance is bliss"