Dobro kamenjarkoMerlin246 wrote: 28 Jan 2019, 19:10Ne obracaj mi se a pogotovo ne s "mala"mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:08
Dobro je vraže, mala je samo iskrena.
Bez obzira jel to ispravno ili ne.![]()
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
"ignorance is bliss"
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Ništa Maxo, mislim da mini bus bi bio rješenje za sve ..mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:07 Ma vidi situacija je sljedeca:
On ima trening u 7 a mi iz firme termin u 9 i vazda mi natovari nake svoje raje da razvozim. Obzirom da ja kupim nake svoje bude 10 ljudi koje ja moram razvest. U auto jedva stane 7ro. I ja mu sad govirim nemoj mi nikog ( a sve su to već momci). Veli on ja ću pješe, neš hoću, neš hoću, neš...
Haj dobro i zalupi vrata...
I mene čeka razvoz opet...

A razumijem kako je taxirati... i obično uvjek isti roditelji .. dok drugi landaraju okolo.. bez brige...
.
Gdje je sad Tox da ti objasni pravila ponasanja

- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3883 times
- Been thanked: 2921 times
more i ...zoklyn B...
jeftinije je ...

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Vrag
- Forum [Bot]
Ti bi mala ponekad trebala procitati sta napises i razmisliti o tome. Jedno je biti iskren, a drugo je biti glupo iskren.Merlin246 wrote: 28 Jan 2019, 19:10Ne obracaj mi se a pogotovo ne s "mala"mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:08
Dobro je vraže, mala je samo iskrena.
Bez obzira jel to ispravno ili ne.![]()
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Nisam na vrijeme pročitao tvoj post ali oni koji podrzajvaju UZP ovce i VRS ovce i/ili podrzavaju stavove istih mi mogu iskreno poljubit jarana...
"ignorance is bliss"
Imam pravo da kazem sta mislim bilo moje misljenje ispravno ili ne. I nece me nitko zbog toga nazivati kamenjarkom. Tako svoju zenu neka zove ako zeli
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Ti moju zenu kad spomenes trebas prvo ustat, ako ciljaš na to, nemoj molim te, fino sad te molim.Merlin246 wrote: 28 Jan 2019, 19:20 Imam pravo da kazem sta mislim bilo moje misljenje ispravno ili ne. I nece me nitko zbog toga nazivati kamenjarkom. Tako svoju zenu neka zove ako zeli
"ignorance is bliss"
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13894 times
- Been thanked: 22843 times
- Status: Online
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9798 times
- Been thanked: 16474 times
S ovim bivsim klixovcima samo problemi

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Vrag
- Forum [Bot]
Space neke teme su osjetljive i nekad treba pripaziti sta se pise.
I nisam bivsi

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Ja jesam bivši ali mojim izborom. Isto tako mojim izborom mogu i ovde biti bivši....
"ignorance is bliss"
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:07 Ma vidi situacija je sljedeca:
On ima trening u 7 a mi iz firme termin u 9 i vazda mi natovari nake svoje raje da razvozim. Obzirom da ja kupim nake svoje bude 10 ljudi koje ja moram razvest. U auto jedva stane 7ro. I ja mu sad govirim nemoj mi nikog ( a sve su to već momci). Veli on ja ću pješe, neš hoću, neš hoću, neš...
I mene čeka razvoz opet...

Mi smo sa sinom odrapili, zapravo najviše ja... Oni su mene odavno nazvali taxi - mama. Vozikala sam ih što po treninzima, takmičenjima, a što izlasci, šopinzi itd.
Starija kćerka je drugačiji tip. Nema oko sebe raje kao on pa je lakše, ne voli hodati, na utakmice idu kolektivno...... ali ljudi ova zvjer... Šta li nas s njom čeka...

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Moja zvijer gleda crtane i miran je...Chloe wrote: 28 Jan 2019, 19:31mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:07 Ma vidi situacija je sljedeca:
I mene čeka razvoz opet...![]()
![]()
Mi smo sa sinom odrapili, zapravo najviše ja... Oni su mene odavno nazvali taxi - mama. Vozikala sam ih što po treninzima, takmičenjima, a što izlasci, šopinzi itd.
Starija kćerka je drugačiji tip. Nema oko sebe raje kao on pa je lakše, ne voli hodati, na utakmice idu kolektivno...... ali ljudi ova zvjer... Šta li nas s njom čeka...![]()
"ignorance is bliss"
- spacebound
- Urednik foruma
Vrag wrote: 28 Jan 2019, 19:28Space neke teme su osjetljive i nekad treba pripaziti sta se pise.
I nisam bivsi![]()
Ne znam sto se toliko uzbudjujete.Kao da niste i ranije svasta - sto culi usima, sto procitali.mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:30 Ja jesam bivši ali mojim izborom. Isto tako mojim izborom mogu i ovde biti bivši....
Nista spektakularno.
Svako ima mozak, koristi ga kako zna i umije.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Max ne moras biti bivsi. Idem ja jer mi ne pada napamet svakoj gnjidi dozvoliti da me vrijedja ovde a da moderatori skacu samo kad treba moju sliku prebaciti na drugu temu.
- Vrag
- Forum [Bot]
Pa ne uzbudjujem, samo iznosim svoje misljenjespacebound wrote: 28 Jan 2019, 19:34Vrag wrote: 28 Jan 2019, 19:28
I nisam bivsi
Ne znam sto se toliko uzbudjujete.Kao da niste i ranije svasta - sto culi usima, sto procitali.mad_max_ba wrote: 28 Jan 2019, 19:30 Ja jesam bivši ali mojim izborom. Isto tako mojim izborom mogu i ovde biti bivši....
Nista spektakularno.

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Imaju granice tolerancije u svemu. Ja svoj prag “pod svaku cijenu” nedam...spacebound wrote: 28 Jan 2019, 19:34Vrag wrote: 28 Jan 2019, 19:28
I nisam bivsi
Nista spektakularno.
Opravdam 95% svega ali krvnički ujedam nakon toga...
"ignorance is bliss"
- spacebound
- Urednik foruma
Samo svoje zivce nepotrebno tanjite.Distancirajte se od svega sto vas psihicki muci, a u mogucnosti stw.Ja da nisam tako uradila izludjela bih u Doboju