Transformation complete

Moderator: VIP
alaselamet
pokazi mi balone, ba-ba-balonemad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 13:44 Nauk svima:
Ni pod koju cijenu ne ukucajite tities gif u google tražilicu, pa onda prevrnuti na pictures.
Nije dobro nikako, pogotov ako si na poslovnom kojmputeru
![]()
Videla sam svetlost. Izgledalo je kao vatra
u nedostatku (zapravo ne smijem) zamisli sad da je ovo ispod što ću napisati gif:Vrag wrote: 29 Jan 2019, 13:46pokazi mi balone, ba-ba-balonemad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 13:44 Nauk svima:
Ni pod koju cijenu ne ukucajite tities gif u google tražilicu, pa onda prevrnuti na pictures.
Nije dobro nikako, pogotov ako si na poslovnom kojmputeru
![]()
ispuni moje snove
pokazi mi balone
pokazi mi balone, ba-ba-balone
ja dacu mnogo love
pokazi mi balone
![]()
![]()
dingedingedingedignemad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 13:49u nedostatku (zapravo ne smijem) zamisli sad da je ovo ispod što ću napisati gif:Vrag wrote: 29 Jan 2019, 13:46
ispuni moje snove
pokazi mi balone
ja dacu mnogo love
pokazi mi balone
![]()
![]()
tities.gif
![]()
Guzz aftermouning brigostatebriga wrote: 29 Jan 2019, 13:56 Pizza Buongiorno kamenjarke i kamenjarci![]()
od kad izrazi kamenjarka i kamenjarac za vas nemaju podrugljivo znacenje![]()
u Jugo vrijeme se za ovakve verbalne delikte islo na Goli Otok
korsitite pojmove pogresno u razim debatama ili ne znate njihove znacenjemad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 13:59Guzz aftermouning brigostatebriga wrote: 29 Jan 2019, 13:56 Pizza Buongiorno kamenjarke i kamenjarci![]()
od kad izrazi kamenjarka i kamenjarac za vas nemaju podrugljivo znacenje![]()
na tvoje pitanje evo ti odgovor
štatebriga
![]()
baš me tjeraš majkem da pišem.statebriga wrote: 29 Jan 2019, 14:03
korsitite pojmove pogresno ili ne znate njihove pojmove![]()
nije svako juznjak ili iz Hercegovine , stoga, reci nekome da je kamenjarka dobija potpuno drugacije znacenje , uostlaom, vasa debata nije bila o Hercgovini, vec o sukobu misljenja , i BAM , izaberes izraz koji ima podrugljivo znacenje , i kzed djevojci a svojoj zeni to ne bi rekao ni u sali![]()
ako sam te dobro razumjela, djevojci si takvim izrazkom indirketno reako da je njen stavi poput stava hercgovackog uzp , ustaskinja jer je napisala da tamo neka cetnikusa cestita 9 Januar kao rodjedna RS , i da je to njen izbormad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:16baš me tjeraš majkem da pišem.statebriga wrote: 29 Jan 2019, 14:03
nije svako juznjak ili iz Hercegovine , stoga, reci nekome da je kamenjarka dobija potpuno drugacije znacenje , uostlaom, vasa debata nije bila o Hercgovini, vec o sukobu misljenja , i BAM , izaberes izraz koji ima podrugljivo znacenje , i kzed djevojci a svojoj zeni to ne bi rekao ni u sali![]()
Ono kako je ona shvatila i napisala nisam ni pomislio a najmanje tvrdio tako nešto, jer nikada se neću spustiti na nivo niskih uvreda u nedostatku riječi i rečenica potrebnih za diskusiju i polemiku. (za razliku od dotične koja automatski poteže za niskim uvredama)
Kamenjarka/Kamenjaš u totalno ali totalno drugom kontekstu, tj u kontekstu onoga što se podastrlo u mojim tvrdnjama podržavanja zločina i zločinaca te minimalizacijom i omalovažavanjem žrtvi.
Pada mi na um onaj klip koji se pojavio tokom svjetskog fudbalskog prvenstva gdje momčić od svojih 14,15 16 godina u BiH, u dresu CRO reprezentacije uzvikuje nož žica srebrenica...
Socrates wrote: 29 Jan 2019, 14:27 De ba ohladite malo, niko ne podržava ponašanje ove sto je čestitala neustavni praznik, nego vi ne razlikujete krivicnu odgovornost od moralne odgovornosti.
statebriga wrote: 29 Jan 2019, 14:24ako sam te dobro razumjela, djevojci si takvim izrazkom indirketno reako da je njen stavi poput stava hercgovackog uzp , ustaskinja jer je napisala da tamo neka cetnikusa cestita 9 Januar kao rodjedna RS , i da je to njen izbormad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:16
baš me tjeraš majkem da pišem.
Ono kako je ona shvatila i napisala nisam ni pomislio a najmanje tvrdio tako nešto, jer nikada se neću spustiti na nivo niskih uvreda u nedostatku riječi i rečenica potrebnih za diskusiju i polemiku. (za razliku od dotične koja automatski poteže za niskim uvredama)
Kamenjarka/Kamenjaš u totalno ali totalno drugom kontekstu, tj u kontekstu onoga što se podastrlo u mojim tvrdnjama podržavanja zločina i zločinaca te minimalizacijom i omalovažavanjem žrtvi.
Pada mi na um onaj klip koji se pojavio tokom svjetskog fudbalskog prvenstva gdje momčić od svojih 14,15 16 godina u BiH, u dresu CRO reprezentacije uzvikuje nož žica srebrenica...![]()
Merlinka nije podrzala ponasanje zene iz clanka, smao je rekla nek' doticna iz clnaka radi sto hoce , ne znam , sto je vama zapelo u njenoj izjavi![]()
ti si svjestan da sa karlinkom ulazis u raspravu?mad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:16baš me tjeraš majkem da pišem.statebriga wrote: 29 Jan 2019, 14:03
Pada mi na um onaj klip koji se pojavio tokom svjetskog fudbalskog prvenstva gdje momčić od svojih 14,15 16 godina u BiH, u dresu CRO reprezentacije uzvikuje nož žica srebrenica...