Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
potpuno, sve sam ostavio, zna ona biti jako konstruktivna i raspravljati bez uvreda. To jako cijenim.
"ignorance is bliss"
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
To govoris za karlinku?mad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:38 potpuno, sve sam ostavio, zna ona biti jako konstruktivna i raspravljati bez uvreda. To jako cijenim.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
daVrag wrote: 29 Jan 2019, 14:39To govoris za karlinku?mad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:38 potpuno, sve sam ostavio, zna ona biti jako konstruktivna i raspravljati bez uvreda. To jako cijenim.
"ignorance is bliss"
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Uz ovo sam ja plesala ono veče u Trezoru...Rudolph wrote: 29 Jan 2019, 14:20 Okej, laganini pridji da ti vidim zlato i nakit
na tebi samo Gucci, Versace
na tebi vidim ono sve sto tako me mami
pogledom mi kaze - pridji
Ona mi je bomba kao katakomba
k'o gandza iz bonga sto radi ceo dan

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa kad raspravljate o nečemu što pojma nemate, onda se i desi da dođe do izjave kao sto je Merlinkina.
Ne postoji Krivični Zakon koji drugačije tretira javne uposlenike od običnih ljudi. Nigdje u svijetu. Otpuštena je sa posla zbog pravilnika RT BIH, a ne zbog toga sto je počinila krivično djelo. Inače bi morali hapsiti čitavu RS.
Da li to treba biti krivično djelo je druga stvar. To ne odlučujemo mi, nego legalno izabrani organi države.
Naprimjer, potencijalno otcijepljenje Quebeca je proglaseno neustavnim, i sad bi, po vašem, Kanada trebala da ide hapsiti svakog Quebecanina koji se zalaže za otcijepljenje.
I ne izvrcite priču bezveze. Nije ovdje u pitanju postojanje RS-a kao genocidne tvorevine, jer je to Daytonom regulirano, nego koji se praznici tamo slave.

Ne postoji Krivični Zakon koji drugačije tretira javne uposlenike od običnih ljudi. Nigdje u svijetu. Otpuštena je sa posla zbog pravilnika RT BIH, a ne zbog toga sto je počinila krivično djelo. Inače bi morali hapsiti čitavu RS.

Da li to treba biti krivično djelo je druga stvar. To ne odlučujemo mi, nego legalno izabrani organi države.
Naprimjer, potencijalno otcijepljenje Quebeca je proglaseno neustavnim, i sad bi, po vašem, Kanada trebala da ide hapsiti svakog Quebecanina koji se zalaže za otcijepljenje.
I ne izvrcite priču bezveze. Nije ovdje u pitanju postojanje RS-a kao genocidne tvorevine, jer je to Daytonom regulirano, nego koji se praznici tamo slave.

Last edited by Socrates on 29 Jan 2019, 14:53, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
- Vrag
- Forum [Bot]
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
de se malo soce, popij kafu nešta, daj se skoncentriraj.
Uopće se ne raspravlja više o dotičnoj sa BHRT-a.
"ignorance is bliss"
- Vrag
- Forum [Bot]
Pa niko je nije ni uzeo u "usta" zbog price o kaznjavanjuSocrates wrote: 29 Jan 2019, 14:49 Pa kad raspravljate o nečemu što pojma nemate, onda se i desi da dođe do izjave kao sto je Merlinkina.![]()
I ne izvrcite priču bezveze. Nije ovdje u pitanju postojanje RS-a kao genocidne tvorevine, jer je to Daytonom regulirano, nego koji se praznici tamo slave.![]()
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa tebi je to bio povod da vrijeđaš Merlinku. Ja rasciscavam situaciju, da se ne bi bezveze vrijeđali. Sad se ja osjećam odgovornim za to, jer sam ostavio taj komentar.mad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:56 de se malo soce, popij kafu nešta, daj se skoncentriraj.
Niko ne podržava niti je podrzao RS.
. . . . . . . . .
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
ja sam ddrugacije razumjela, jer je ona podrzala Soca izjacu , Merlinka je rekla je da ima pravo da doticna radi sto hoce , a ne da je u pravu , uostalom, to si je trebao pitati nakon doticne izjavemad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:32statebriga wrote: 29 Jan 2019, 14:24
ako sam te dobro razumjela, djevojci si takvim izrazkom indirketno reako da je njen stavi poput stava hercgovackog uzp , ustaskinja jer je napisala da tamo neka cetnikusa cestita 9 Januar kao rodjedna RS , i da je to njen izbor![]()
Merlinka nije podrzala ponasanje zene iz clanka, smao je rekla nek' doticna iz clnaka radi sto hoce , ne znam , sto je vama zapelo u njenoj izjavi![]()
Ček nije rekla da radi šta hoće
Rekla je da ima pravo,
Drastična razlika u formi i smislu rečenice.
U tom kontekstu je to minimalizacija i omalovažavanje žrtve.
I molim te ne stavljaj mi riječi u usta, nikada nisam nikom rekao ustaškinja i tamo neka četnikuša (ovo četnikuša samo mogu za cecu tvrdit).

a ne skakati i reci nekome da je kamenjarka , nije lijepo

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
- Seksologinja
ja sam ddrugacije razumjela, jer je ona podrzala Soca izjacu , Merlinka je rekla je da ima pravo da doticna radi sto hoce , a ne da je u pravu , uostalom, to si je trebao pitati nakon doticne izjavemad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:32statebriga wrote: 29 Jan 2019, 14:24
ako sam te dobro razumjela, djevojci si takvim izrazkom indirketno reako da je njen stavi poput stava hercgovackog uzp , ustaskinja jer je napisala da tamo neka cetnikusa cestita 9 Januar kao rodjedna RS , i da je to njen izbor![]()
Merlinka nije podrzala ponasanje zene iz clanka, smao je rekla nek' doticna iz clnaka radi sto hoce , ne znam , sto je vama zapelo u njenoj izjavi![]()
Rekla je da ima pravo,
I molim te ne stavljaj mi riječi u usta, nikada nisam nikom rekao ustaškinja i tamo neka četnikuša (ovo četnikuša samo mogu za cecu tvrdit).

a ne skakati i reci nekome da je kamenjarka , nije lijepo

-
- Seksologinja
hvalamad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:38 potpuno, sve sam ostavio, zna ona biti jako konstruktivna i raspravljati bez uvreda. To jako cijenim.

ali sam razcorana, ne iskljucivo tvojom reakcijom, naprotiv, vise sam razocrana pisanjem ostalih forumasha tokom vatrene debate o znacenju i primjeni pojma , i nitko se nije usudio da napise u vezi doticnog problema, naprotiv, svi su se svojim nepravilnim stavom , namjern ili nenamjerno "urotili" protiv ama zaman tog proklegog negativnog znacenja pojma
SRAMOTA !
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Kamenjarka je uslijedilo znatno kasnije, da se baš ne pravdam, pročitaj od starta kako je uopće i došlo do toga...statebriga wrote: 29 Jan 2019, 15:07ja sam ddrugacije razumjela, jer je ona podrzala Soca izjacu , Merlinka je rekla je da ima pravo da doticna radi sto hoce , a ne da je u pravu , uostalom, to si je trebao pitati nakon doticne izjavemad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:32
Rekla je da ima pravo,
I molim te ne stavljaj mi riječi u usta, nikada nisam nikom rekao ustaškinja i tamo neka četnikuša (ovo četnikuša samo mogu za cecu tvrdit).![]()
a ne skakati i reci nekome da je kamenjarka , nije lijepo![]()
"ignorance is bliss"
-
- Seksologinja
pa doticna nije izgubila posao, premjestna je na drugu poziciju u istoj kompanijimad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 14:56 de se malo soce, popij kafu nešta, daj se skoncentriraj.

-
- Seksologinja
evo sad imas priliku obrazloziti, zasto si je nazvao kamenjarkommad_max_ba wrote: 29 Jan 2019, 15:23Kamenjarka je uslijedilo znatno kasnije, da se baš ne pravdam, pročitaj od starta kako je uopće i došlo do toga...statebriga wrote: 29 Jan 2019, 15:07
ja sam ddrugacije razumjela, jer je ona podrzala Soca izjacu , Merlinka je rekla je da ima pravo da doticna radi sto hoce , a ne da je u pravu , uostalom, to si je trebao pitati nakon doticne izjave![]()
a ne skakati i reci nekome da je kamenjarka , nije lijepo![]()

ja ne bih bila sretna da me netko nazove kamenjrakom,nije vazno, da li je musko ili zensko, u debati koja se desila sinoc

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Da razjasnim ovo jbte Kamenjarka.
Ono što je merlinka podastrla kao značanje te riječi sa vukajlije ni u jednom trenutku nisam ni pomislio, čak mi je prvi puta u životu da vidim onakva značenja te riječi.
Moj pojam te riječi je najviše bilo u konceptu osobe ili osoba koje su se rodile i žive u BiH a podrivaju koncept države, podrivajući je na svaki mogući način pa i opravdavanjem i minimaliziranjem UZP-a i VRS zločina. Isto tako u kamenjaru žive jako otrovne zmije a merlinka zna baš ujest za đigere svojim uvredama....
Ono što je merlinka podastrla kao značanje te riječi sa vukajlije ni u jednom trenutku nisam ni pomislio, čak mi je prvi puta u životu da vidim onakva značenja te riječi.
Moj pojam te riječi je najviše bilo u konceptu osobe ili osoba koje su se rodile i žive u BiH a podrivaju koncept države, podrivajući je na svaki mogući način pa i opravdavanjem i minimaliziranjem UZP-a i VRS zločina. Isto tako u kamenjaru žive jako otrovne zmije a merlinka zna baš ujest za đigere svojim uvredama....
"ignorance is bliss"
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7860 times
- Been thanked: 18582 times
- Femea
- Propala kaladontašica
- Been thanked: 2 times
Nikako da se ubacim na forum, polomih nokte u pokušajima 

Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40816 times
- Been thanked: 27264 times
- Status: Online

Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
i meni je bio nedostupan prije desetak minuta

poželjela da nam kažeš doviđenja?