To bi sad trebalo značiti da je Nice moj konj
Halal ti pita(što bi Chloe rekla)

To bi sad trebalo značiti da je Nice moj konj

Venero, teko je , sad letim , posaoFemea wrote: 29 Jan 2019, 16:35Ma nije ni bitno, nećemo se udavati na forumustatebriga wrote: 29 Jan 2019, 16:33
nisam napisala da su ruzni, vec da nisu meni dovoljno privlacni ni lijepi
zelenooki je lijep i vjerovato Soc, to su potvrdile pojedine forumsice , za ostale ne mgu reci da su mi privlacnog lica![]()
![]()
Drži se proletera![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Mani me Podrinjac
Soc ima ljepši novčanik.statebriga wrote: 29 Jan 2019, 16:33nisam napisala da su ruzni, vec da nisu meni dovoljno privlacni ni lijepiFemea wrote: 29 Jan 2019, 16:28 Pa ne znam, meni su i dečki zanimljivi svako na svoj način, zaista ne mogu reći da je bilo ko ružan, makar ono što sam vidjela![]()
zelenooki je lijep i vjerovato Soc, to su potvrdile pojedine forumsice , za ostale ne mgu reci da su mi privlacnog lica![]()

S crno belom kombinacijom nema greske

Ama sjedne i na elegantne kombinacije.... Voljela bih naići na isti ili sličan da kupim...

jel to storma pravis ljubomornimstatebriga wrote: 29 Jan 2019, 16:33nisam napisala da su ruzni, vec da nisu meni dovoljno privlacni ni lijepiFemea wrote: 29 Jan 2019, 16:28 Pa ne znam, meni su i dečki zanimljivi svako na svoj način, zaista ne mogu reći da je bilo ko ružan, makar ono što sam vidjela![]()

Rudolph wrote: 29 Jan 2019, 17:02jel to storma pravis ljubomornimstatebriga wrote: 29 Jan 2019, 16:33
![]()

da, ali sam obrazlozila razlog, a koji nema veze sa stormovim izlgedom, vec njegovim stavom o seksanjuPodrinjac wrote: 29 Jan 2019, 17:06 Od ljepote nema ništa.
Ona je javno izjavila da bi sa Stormom probala seks. Tako da, đaba im njihova ljepota.

.. svi mi imamo stav ...statebriga wrote: 30 Jan 2019, 05:12da, ali sam obrazlozila razlog, a koji nema veze sa stormovim izlgedom, vec njegovim stavom o seksanjuPodrinjac wrote: 29 Jan 2019, 17:06 Od ljepote nema ništa.
Ona je javno izjavila da bi sa Stormom probala seks. Tako da, đaba im njihova ljepota.![]()

sto ti radis u ovo dobaPasaga wrote: 30 Jan 2019, 05:13.. svi mi imamo stav ...statebriga wrote: 30 Jan 2019, 05:12
da, ali sam obrazlozila razlog, a koji nema veze sa stormovim izlgedom, vec njegovim stavom o seksanju![]()
![]()
![]()

svako je ljepsi sa novcem, novac je afrodizijakPodrinjac wrote: 29 Jan 2019, 16:45Soc ima ljepši novčanik.statebriga wrote: 29 Jan 2019, 16:33