Sheval wrote:Znam za sebe,o Ševali pričam.
Nekad uho,nekad,vrat,nekad leđa,nekad prsti,nekad ga samo zadaj...u nje se ta tačka pomiče
Zajebana Shevala,tesko ju je stići Moderators: spacebound, Duminjo

Nekad uho,nekad,vrat,nekad leđa,nekad prsti,nekad ga samo zadaj...u nje se ta tačka pomiče
Zajebana Shevala,tesko ju je stići 
volim ovaj shevalov humorSheval wrote:Znam za sebe,o Ševali pričam.

madam Bovary wrote:Sheval wrote:Znam za sebe,o Ševali pričam.
Nekad uho,nekad,vrat,nekad leđa,nekad prsti,nekad ga samo zadaj...u nje se ta tačka pomičeZajebana Shevala,tesko ju je stići

slažem se u potpunosti sa tobom CallaclassicgirlCallaclassicgirl wrote:nisam citala jeste li svi pronasli ovu G tacku ili niste a trebala bi se pronaci tamo otprilike
pet do sedam cm iznad ulaza u (yoni)ovo je moj najdrazi izraz za vaginu
i pod prstima osjeca se sunderasto naborano mjesto ,,ee tu duplu stimulaciju klita i g tacke pred orgazam i to kada sam gore smatram kao najintenzivniji orgazam,
,mada je i ova g tacka dobila konkurenciju A,X,Y tacke i sve ove navedene tacke obecavaju nebeske orgazme samo tko ce roviti i traziti svaki dan

madam Bovary wrote:Ih,stara ti vijest,ovo madam rekla davno

ako ne stignes od stida naci,,, ,,Luna. wrote:ja mal´ ne reko, ako ja pobijedim u anketi... tj. na izboruma...
ma ne mogu da kazem, stid me![]()

ma nije mene stid trazit, nego samo rec... a znam ja gdje je toCallaclassicgirl wrote:ako ne stignes od stida naci,,, ,,Luna. wrote:ja mal´ ne reko, ako ja pobijedim u anketi... tj. na izboruma...
stavi povez na oci i pronadi je dodirima ..

ne nisam jos pronasla anketu a tvoj potpis ne mogu otvoriti ,,aa mislila sam ako ne znas da ti pomognem a ti ne smijes reci,,cccc,,a jd,,dobro,,Luna. wrote:ma nije mene stid trazit, nego samo rec... a znam ja gdje je toCallaclassicgirl wrote:ako ne stignes od stida naci,,, ,,Luna. wrote:ja mal´ ne reko, ako ja pobijedim u anketi... tj. na izboruma...
stavi povez na oci i pronadi je dodirima ..
al to samo ako pobijedim na anketi... (ako se pitas na kojoj, ima na portalu anketa) a ima i u mom potpisu

ma to je velicanstven osjecaj,,ne znam samo da li je ona i tvoju g tocku pronasla jer i mnogi muskarci snmatraju da je veoma prijatno da tokom seksa masturbacije ili oralnog seksa budu analno stimulisani ,,to im dode kao dodatna paznja,,a u onom tekstu sto ga Maja dotira pise da se to mora polako i njezno odraditi da ne dode do povredeavatar wrote:slažem se u potpunosti sa tobom CallaclassicgirlCallaclassicgirl wrote:nisam citala jeste li svi pronasli ovu G tacku ili niste a trebala bi se pronaci tamo otprilike
pet do sedam cm iznad ulaza u (yoni)ovo je moj najdrazi izraz za vaginu
i pod prstima osjeca se sunderasto naborano mjesto ,,ee tu duplu stimulaciju klita i g tacke pred orgazam i to kada sam gore smatram kao najintenzivniji orgazam,
,mada je i ova g tacka dobila konkurenciju A,X,Y tacke i sve ove navedene tacke obecavaju nebeske orgazme samo tko ce roviti i traziti svaki dan
tačno na tom je mjestu G tačka![]()
mala se trese ko vibrator kada joj stimulišem to mjesto

... sace tebi lunica dat gdje je anketa Users browsing this forum: No registered users and 1 guest